Verhuisbedrijf Eindhoven - Select Verhuizers

Verhuisbedrijf Eindhoven

U wilt goedkoop verhuizen naar of van Eindhoven en zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing, dan is Select Verhuizing voor u de aangewezen partij.
De verhuisservice van Select Verhuizing houdt in, dat uw spullen in goede handen zijn, verzekerd zijn, eventueel tijdelijk worden opgeslagen en door de verhuizers correct worden behandeld, met de juiste verhuisdozen en verhuisdekens. U hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen of uw rug te belasten, om zelf zware meubels en machines zonder eigen verhuiswagen te vervoeren. Ideaal, want zo houdt u veel vrije tijd over om de Stadsbrouwerij in de Oude Schellensfabriek te bezoeken, of de omgeving te verkennen, zoals een wandeling door het schitterende Glorieuxpark in Tuindorp. Select Verhuizing biedt u de juiste checklist verhuizen aan en geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing.

 

Wat kan Selectverhuizers voor u betekenenAlgemene informatie Eindhoven

Eindhoven is een stad en gemeente met ruim 227.000 inwoners in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant, in de Kempen.Zij kreeg in 1232 stadsrechten.
Eindhoven is ontstaan in een moerasdelta van vijf riviertjes de Dommel, de Gender, de Laak, de Tongelreep en de Rungraaf.
De grote gemeente Eindhoven, toen ook wel Groot-Eindhoven genoemd, ontstond In 1920 uit een fusie van de kleine stad Eindhoven (niet veel meer dan de huidige binnenstad) met de omliggende gemeenten Gestel, Stratum, Strijp, Tongelre en Woensel.
Sindsdien “schraapte” Eindhoven nog regelmatig land bij elkaar, door wat kleinere annexaties, waarbij een deel van de voormalige gemeente Geldrop, het kerkdorp Acht en gehuchten als Bokt en Riel werden ingelijfd. Laatstelijk op 1 januari 1994 volgde middels een minder bescheiden “landjepik” het groot zuidelijk gebiedsdeel van de gemeente Veldhoven, waaronder het vliegveld en omgeving, dat werd toegevoegd voor de bouw van vinexwijken zoals Meerhoven.
De groei van Eindhoven is gegeven door het feit, dat er diverse fabrieken zich vestigden in tijden van economische bloei. Textielfabrieken, tabaksverwerkers, stoomlederfabrieken, lucifers en sigarenkistenmakers en niet te vergeten de vanaf 1891 gevestigde gloeilampenfabriek van de uit Zaltbommel afkomstige familie Philips, later weer gevolgd door van Doorne, met haar automobielen en vrachtwagens

De stad staat voor vooruitgang, vernieuwing en (technisch) vernuft en de Technische Universiteit trekt dan ook veel internationale studenten aan. Een High Tech ontwikkelingsbedrijf van Philips, ASML, is er zo’n voorbeeld van, waarom de regio ook wel Brainport genoemd wordt. De exponentiële economische groei van Airport Eindhoven is dan ook onvermijdelijk, tenzij de chartervluchten verplaatst zullen worden naar een nieuw vliegveld in bijvoorbeeld Flevoland.

Eindhoven is echter ook groen: zelfs verrassend en veel groen. Het is zelfs de meest groenste stad van de vijf grootste Nederlandse steden. De stad staat meestal hoog genoteerd in diverse lijsten van groene steden, zowel nationaal, alsook internationaal. De stad kent veel parken, groenstroken en vele soorten bomen en planten. Binnen de stadsgrenzen staan maar liefst circa 80.000 solitaire bomen in zo'n vijfhonderd variëteiten.

Waar komen wij zoal in Eindhoven

Select Verhuizing is niet alleen werkzaam in het Eindhovens centrum, maar u kunt ons ook vinden in Woensel-Noord, Woensel-Zuid, Tongelre, Stratum, Gestel en Strijp. Uiteraard komt u ons ook tegen in de omliggende plaatsen:verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Verhuistips voor particulieren in Eindhoven

Bij een verhuizing dient u te worden uitgeschreven bij uw huidige gemeente en te worden ingeschreven bij uw nieuwe gemeente Eindhoven. Uw persoonlijke verhuizing wordt dan ook verwerkt in de Basisregistratie Personen.
Na uw inschrijving bij de gemeente Eindhoven, wordt u ook automatisch uitgeschreven bij uw oude gemeente en ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging. Bovendien worden de volgende instanties geïnformeerd, nadat uw verhuizing door de gemeente Eindhoven is verwerkt:

Ook indien u verhuist binnen dezelfde gemeente, dient u natuurlijk ook uw adreswijziging door te geven. Via de volgende link kunt u gemakkelijk uw verhuizing doorgeven. Zie: verhuizing gemeente Eindhoven

Verhuist u naar Eindhoven vanuit het buitenland, lees dan de informatie over vestiging vanuit het buitenland naar gemeente Eindhoven.
Denkt u ook aan het zo vroegtijdig mogelijk doorgeven van uw adreswijziging naar de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Bouwmarkten in Eindhoven

Wanneer u gaat verhuizen, zal u altijd iets te klussen hebben. Gordijnrails, sanitaire accessoires, opbergschappen aanbrengen, gereedschap en ga zo maar verder.
Hieronder volgen zoekmogelijkheden naar bouwmarkten in uw nieuwe woonplaats:

Wij kunnen voor elk budget een passende oplossing bieden!

In het kader van onze transparante formule hebben wij een simpel en overzichtelijk tarievenschema ontwikkeld. Het schema bestaat uit een drietal zorgvuldig berekende pakketten die passen bij het gros van de desbetreffende huishoudens.

Deze pakketten omvatten het feitelijk verhuizen; d.w.z. het vervoeren van uw huisraad van het oude adres naar het nieuwe adres. Uiteraard worden alle zaken geplaatst daar waar u ze wilt hebben.

Bakwagen plus 2 verhuizers

Halve dag € 600,-

Hele dag   € 1150,- 

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 3 verhuizers

Halve dag €   825,-

Hele dag   € 1500,- 

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Drie verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 4 verhuizers

Halve dag €   1100,-

Hele dag   € 2000,- 

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Vier verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Tarieven huren opslagruimte

Kunt u na het verlaten van uw oude woning niet direct uw nieuwe woning betrekken? Of kan uw inboedel niet direct in uw woning worden geplaatst? Dat is geen probleem!

Dit zijn zaken die bij erg veel verhuizingen spelen. Om die reden hebben wij speciale opslagunits die u kunt huren. Daarin kan een deel of uw gehele inboedel worden opgeslagen.

Inhoud opslagruimte Duur Tarief per maand
tot 10 m³ per maand € 50,- per maand
tot 20 m³ per maand € 100,- per maand
tot 30 m³ per maand € 150,- per maand
tot 40 m³ per maand € 200,- per maand
tot 50 m³ per maand € 250,- per maand
tot 60 m³ per maand € 300,- per maand
> 60 m³ per maand  Op aanvraag


Uw box is altijd toegankelijk tijdens kantooruren en op zaterdag tot 12 uur. U dient hiervoor wel echter minimaal 24 uur van tevoren een afspraak te maken. Voor de toegang rekenen wij wel een handling-fee van €25,- per bezoek.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing Ravenstein naar Oss

Familie Brinkmans


4

"Goedkoop, offerte binnen één dag! "

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Waarom zou u kiezen voor Select Verhuizers?

Een mens verhuist gemiddeld 7 keer in een leven, wij gemiddeld 7 keer per week. Select Verhuizers zet alles op alles voor een zorgeloze verhuizing in regio Den Bosch.

Lees verder
Overzicht

Verhuistips voor bedrijven in Eindhoven

Natuurlijk kunt u ons voor bedrijfsverhuizingen ook vinden op de 17 bedrijfsterreinen met in totaal van 800 Netto hectare oppervlak in en rondom Eindhoven, zoals o.a. Eindhoven centrum, De Run, De Hurk, Flight Forum, High Tech Campus, Esp, De Tempel, De Kade, Strijp en De Hooge Akker Geldrop.

Gaat u uw bedrijf of instellingen verhuizen naar Eindhoven? Geef het door via: Kamer van Koophandel. U dient de adreswijziging tijdig (binnen een week) doorgeven.
Ook wanneer er meer dan een week voorbij is, moet u de adreswijziging nog melden. Het nalaten heeft mogelijk gevolgen voor bijvoorbeeld de aansprakelijkheid van uw bedrijf. Uw adreswijziging geldt pas zodra deze is doorgevoerd in het Handelsregister. Eerder kunt u zich er niet op beroepen.

Indien u zich zowel persoonlijk, alsmede als bedrijf vestigt op één woon-en-werkadres, dient u dit tevens door te geven aan de gemeente van uw nieuwe woonplaats.
Zie: verhuizing gemeente Eindhoven

Vergeet niet om uw adreswijziging zo vroegtijdig mogelijk door te geven aan de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Deze instanties hebben vaak lange tijd nodig om omzettingen in te plannen, al dan niet aangevuld met het installeren van noodzakelijke apparatuur. Natuurlijk aangevuld met zakelijke relaties en (ondernemers)verenigingen: (te denken aan uitkeringsinstanties collegae, werkgeversverenigingen, banken, schadeverzekeraars, etc..)

Deze relaties kunt u ook op één website regelen, maar daar zijn wel wat kosten aan verbonden Zie: KijkMijnHuis

Wellicht kunt u ook informatie inwinnen of uw bedrijf aansluiten bij een ondernemersvereniging in Eindhoven. Er zijn 7 winkeliersverenigingen, meerdere bedrijventerreinverenigingen en wel dertig ondernemersverenigingen actief. U kunt ze vinden op www.eindhoven.nl/ondernemen 

Hoe gaan wij te werk?

 1. Vraag vrijblijvende offerte aan
 2. Binnen 24 uur afspraak gemaakt
 3. Binnen 48 uur een offerte
 4. Zorgeloze verhuizing

Tarieven zakelijke verhuizing

Vrachtwagen

€ 869,- per dag 

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen met chauffeur
 • Eén verhuizer
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW 

Verhuiswagen

€ 495,87 per dagdeel

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuizer

€ 37,19 per uur

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuizer 
 • Minimale afname 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuislift

€ 164,46 per dag 

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Verhuislift
 • Excl. operator á € 37,19 p/uur
 • Geen transportkosten onder de 20 km
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW

Handige links in Eindhoven

Via de websites

kunt u meer te weten komen over wat de gemeente Eindhoven u te bieden heeft op het gebied van sport, cultuur, recreatie en overige evenementen en activiteiten.
Voor het zoeken naar informatie omtrent het dichtstbijzijnde, of meest passende onderwijs voor uw kinderen in Eindhoven, verwijzen wij u naar:

Bronnen

https://www.eindhoven.nl/stad-en-wonen/wonen/verhuizen-binnen-naar-eindhoven
https://www.eindhoven.nl/stad-en-wonen/wonen/verhuizen-binnen-naar-eindhoven?search=verhuizing
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/ 
https://www.google.nl/maps/search/eindhoven,+bouwmarkten/@51.4596101,5.4414207,12.25z 
https://www.karwei.nl/vestigingen/zoek-op-kaart  
https://www.gamma.nl/bouwmarkten/zoek-op-kaart
https://www.praxis.nl/store-finder 
https://www.garedunord-eindhoven.nl/bedrijventerreinen/eindhoven/
https://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/wijziging-doorgeven/adres-wijzigen/ 
https://www.eindhoven.nl/stad-en-wonen/wonen/verhuizen-binnen-naar-eindhoven
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/
https://vhs.kijkmijnhuis.nl/#/ 
https://www.eindhoven.nl/ondernemen/bedrijven/ondernemersnetwerken  
https://www.thisiseindhoven.com/nl/visit  
https://lokaaltotaal.nl/eindhoven  
http://www.eindhoven247.nl/nl/wat-we-doen/evenementen
https://www.scholenopdekaart.nl/
https://www.keuzegids.org/ol/gidsen/mbo15/locatiecheck
http://www.kiesjestudie.nl/
https://www.zorgkaartnederland.nl/?zoekterm=eindhoven
http://www.sportwijzer.nl/sportverenigingen/eindhoven.html 


Select Verhuizers aan het werk in Eindhoven

Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak