Zakelijke verhuistips

1.Meten is weten!

Grote objecten zoals een balie of vergadertafel blijken niet altijd te passen op de nieuwe bedrijfslocatie. Zorg ervoor dat u de afmetingen van uw nieuwe pand en uw grote objecten kent.

2. Begin op tijd

Omdat verhuizen altijd tijd en geld kost, zijn de meeste bedrijven geneigd om de voorbereiding tot het laatste moment uit te stellen. Een slechte voorbereiding leidt onvermijdbaar tot extra kosten en verminderde productie. Wij adviseren minimaal 1 maand van tevoren te beginnen met uw planning.

3. Coderen

Beschikt uw pand over meerdere verdiepingen/afdelingen of locaties? Zorg dan voor een uitgebreide codering. Gebruik het verdiepingsnummer, een afkorting voor de afdeling of een kantoornummer etc.

4. Externe partijen

Betrek eventuele externe partijen op tijd. Ook zij hebben een planning die niet altijd kan wijken voor uw verhuizing. Denk hierbij aan uw ICT-leverancier, schoonmaakbedrijf of cateraar.

5. Verhuismiddelen

In hoofdlijnen zijn er drie verhuismiddelen voor een bedrijfsverhuizing: kartonnen dozen, meterbakken en rolcontainers. Niet elke locatie is geschikt voor elk middel.

6. Instructies

Uw personeel moet duidelijk geïnstrueerd worden over de aanstaande verhuizing en hun verantwoordelijkheid hierin. Wij adviseren een presentatie te geven gecombineerd met een persoonlijk overhandigde instructie.

7. Omgeving

Bereid uw omgeving voor op de verhuizing. Is er voldoende ruimte voor de verhuiswagens? Zijn eventuele trapleuningen verwijderd? Zet deuren vast, al dan niet met deurstoppers. Dit geldt zowel voor uw huidige locatie als de nieuwe locatie. 

8. Draaiboek

Leg uw voorbereidingen vast in een draaiboek. Dit draaiboek is bedoeld voor alle stakeholders, inclusief externe partijen.

9. Aanpassen online bedrijfsgegevens

Iets wat veel bedrijven vaak en erg lang vergeten, is het aanpassen van de online bedrijfsgegevens. Met name de adresvermelding op Google Maps slaan ze over. En dat terwijl veel mensen zich tegenwoordig uitsluitend beroepen op Google Maps wanneer ze zoeken naar adresgegevens! Een banner op uw website met de aankondiging van uw verhuizing gevolgd door uw adreswijziging is makkelijk te realiseren. 

10. Automatische telefoonboodschap

Zorg dat uw klanten door een audioboodschap horen dat u verhuisd bent. Dit komt professioneel over en voorkomt ergernissen! 
Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing Engelen – van Lent

Joep van Lent


5

"Onze verhuizing verliep precies zoals we het hebben voorgesteld dankzij Select Verhuizers. "

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Select Verhuizers start met woningontruiming

Select Verhuizers breidt de dienstverlening van het Eindhovens Verhuisbedrijf verder uit

Lees verder
Overzicht


Veilig en verzekerd transport

Veilig en verzekerd transport

Wij denken met u mee!

Wij denken met u mee!

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Gras en Groen

Particuliere verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Zakelijke verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Tarieven

Lees meer
Select Verhuizers Eindhoven
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak