Verhuisbedrijf Rosmalen

U wilt goedkoop naar of van Rosmalen verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing, dan is Select Verhuizers voor u de aangewezen partij.
De verhuisservice van Select Verhuizers houdt in, dat uw spullen in goede handen zijn, verzekerd zijn, eventueel tijdelijk worden opgeslagen en door de verhuizers correct worden behandeld, met de juiste verhuisdozen en verhuisdekens. U hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen of uw rug te belasten, om zelf zware meubels en machines zonder eigen verhuiswagen te vervoeren. Ideaal, want zo houdt u veel vrije tijd over om een terrasje te pakken op de Driesprong of de omgeving te verkennen. Select Verhuizers biedt u de juiste checklist verhuizen aan en geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing.

Wat kan Select Verhuizers voor u betekenen in Rosmalen 

Algemene informatie over Rosmalen

Rosmalen heeft bijna 31.000 inwoners en maakt met de plaatsen Hintham, Kruisstraat en Maliskamp deel uit van de gemeente 's-Hertogenbosch. Het zuidelijk deel van Rosmalen ligt op de dekzandrug, die ruwweg loopt vanaf Herpen tot en met de Drunense duinen. Er lag vroeger ook nog geen dijk, zodat het noordelijk en lager gelegen poldergebied ‘s winters onder water kwam te staan. In het zuidelijke deel was het ‘s zomers dan weer erg droog. Het gezegde: “Rosmalen, ellendig land: 's winters in het water, 's zomers in het zand”, herinnert nog aan de tijd dat de dijk er nog niet was en dat typeert de benaming “Zandhazendurp”, zoals Rosmalen tijdens carnaval wordt genoemd. De Zandverstuiving en het natuurgebied Eikenburg, ten Oosten van Maliskamp worden ook recreatief gebied gebruikt. In Rosmalen is de hoofdzetel van Heijmans N.V. gevestigd en lange tijd werd Rosmalen ook wel het bouwdorp genoemd, vanwege het grote aantal bouwgerelateerde bedrijven, die er zijn gevestigd en een dorp met, relatief gezien, het meeste aantal koop- t.o.v. huurhuizen.

Waar verhuizen wij zoal in Rosmalen

Select Verhuizers is niet alleen werkzaam rond de Driesprong in de kom van Rosmalen, maar ook in het Ven, de Hoef, de Overlaet, Hondsberg, Molenhoek, Kattenbosch, Sparrenburg, de Hoevens in Rosmalen Oost en in Hintham, Maliskamp en Kruisstraat. Natuurlijk verhuizen wij u ook graag naar de nieuwbouwwijken in het nieuwe stadsdeel De Groote Wielen.
U kunt ons natuurlijk ook vinden in de omliggende plaatsen ‘s-Hertogenbosch, Empel, Berlicum, Middelrode, Den Dungen, Nuland, Vinkel, Geffen, Heesch en Oss.verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Verhuistips voor particulieren in Rosmalen

Bij een verhuizing naar Rosmalen dient u te worden ingeschreven bij uw nieuwe gemeente ‘s-Hertogenbosch. Uw persoonlijke verhuizing wordt dan ook verwerkt in de Basisregistratie Personen. Na uw inschrijving bij de gemeente ’s-Hertogenbosch, wordt u ook automatisch uitgeschreven bij uw oude gemeente en ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging. Bovendien worden de volgende instanties geïnformeerd, nadat uw verhuizing door de gemeente ’s-Hertogenbosch is verwerkt:

Ook indien u verhuist binnen dezelfde gemeente, dient u natuurlijk ook uw adreswijziging door te geven. Via de volgende link kunt u gemakkelijk uw verhuizing doorgeven. Zie: verhuizing gemeente ‘s-hertogenbosch

Verhuist u naar Rosmalen vanuit het buitenland, lees dan de informatie over vestiging vanuit het buitenland naar gemeente ’s-Hertogenbosch.
Denkt u ook aan het zo vroegtijdig mogelijk doorgeven van uw adreswijziging naar de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Bouwmarkten in de buurt van Rosmalen

Wanneer u gaat verhuizen, zal u altijd iets te klussen hebben. Gordijnrails, sanitaire accessoires, opbergschappen aanbrengen, gereedschap en ga zo maar verder.
Hieronder volgen zoekmogelijkheden naar bouwmarkten in uw nieuwe woonplaats:

Wij kunnen voor elk budget een passende oplossing bieden!

In het kader van onze transparante formule hebben wij een simpel en overzichtelijk tarievenschema ontwikkeld. Het schema bestaat uit een drietal zorgvuldig berekende pakketten die passen bij het gros van de desbetreffende huishoudens.

Deze pakketten omvatten het feitelijk verhuizen; d.w.z. het vervoeren van uw huisraad van het oude adres naar het nieuwe adres. Uiteraard worden alle zaken geplaatst daar waar u ze wilt hebben.

Bakwagen plus 2 verhuizers

Halve dag € 600,- *

Hele dag   € 1150,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 3 verhuizers

Halve dag €   825,- *

Hele dag   € 1500,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Drie verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 4 verhuizers

Halve dag €   1100,- *

Hele dag   € 2000,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Vier verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Tarieven huren opslagruimte

Kunt u na het verlaten van uw oude woning niet direct uw nieuwe woning betrekken? Of kan uw inboedel niet direct in uw woning worden geplaatst? Dat is geen probleem!

Dit zijn zaken die bij erg veel verhuizingen spelen. Om die reden hebben wij speciale opslagunits die u kunt huren. Daarin kan een deel of uw gehele inboedel worden opgeslagen.

Inhoud opslagruimte Duur Tarief per maand
tot 10 m³ per maand € 75,- per maand
tot 20 m³ per maand € 150,- per maand
tot 30 m³ per maand € 225,- per maand
tot 40 m³ per maand € 300,- per maand
tot 50 m³ per maand € 375,- per maand
tot 60 m³ per maand € 450,- per maand
> 60 m³ per maand  Op aanvraag


Uw box is altijd toegankelijk tijdens kantooruren en op zaterdag tot 12 uur. U dient hiervoor wel echter minimaal 24 uur van tevoren een afspraak te maken. Voor de toegang rekenen wij wel een handling-fee van €25,- per bezoek.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing Drunen Marieke Swelheim

Marieke Swelheim


5

"Professioneel en gezellig personeel bij een uitstekende verhuizing"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Verhuizers gezocht regio Den Bosch - Eindhoven

Verhuizers gezocht regio Den Bosch - Eindhoven

Lees verder
Overzicht

Verhuistips voor bedrijven in Rosmalen

Natuurlijk kunt u ons voor bedrijfsverhuizingen ook vinden op de bedrijfsterreinen in en rondom Rosmalen, zoals de Grote Elst in Hintham, Kloosterstraat, Brabantpoort, Westeind, en bedrijventerrein De Kruisstraat.

Gaat u uw bedrijf of instellingen verhuizen naar Rosmalen? Geef het door via: Kamer van Koophandel. U dient de adreswijziging tijdig (binnen een week) doorgeven.
Ook wanneer er meer dan een week voorbij is, moet u de adreswijziging nog melden. Het nalaten heeft mogelijk gevolgen voor bijvoorbeeld de aansprakelijkheid van uw bedrijf. Uw adreswijziging geldt pas zodra deze is doorgevoerd in het Handelsregister. Eerder kunt u zich er niet op beroepen.

Indien u zich zowel persoonlijk, alsmede als bedrijf vestigt op één woon-en-werkadres, dient u dit tevens door te geven aan de gemeente van uw nieuwe woonplaats.
Zie: verhuizing gemeente ‘s-hertogenbosch.

Vergeet niet om uw adreswijziging zo vroegtijdig mogelijk door te geven aan de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Deze instanties hebben vaak lange tijd nodig om omzettingen in te plannen, al dan niet aangevuld met het installeren van noodzakelijke apparatuur. Natuurlijk aangevuld met zakelijke relaties en (ondernemers)verenigingen: (te denken aan uitkeringsinstanties collegae, werkgeversverenigingen, banken, schadeverzekeraars, etc..)

Deze relaties kunt u ook op één website regelen, maar daar zijn wel wat kosten aan verbonden Zie: KijkMijnHuis

Wellicht kunt u ook informatie inwinnen of uw bedrijf aansluiten bij een ondernemersvereniging in Rosmalen, zoals:
het Rosmalens Ondernemers Contact of bezoek de website ondernemen in Den Bosch.

Hoe gaan wij te werk?

 1. Vraag vrijblijvende offerte aan
 2. Binnen 24 uur afspraak gemaakt
 3. Binnen 48 uur een offerte
 4. Zorgeloze verhuizing

Tarieven zakelijke verhuizing

Vrachtwagen

€ 869,- per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen met chauffeur
 • Eén verhuizer
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW 

Verhuiswagen

€ 495,87 per dagdeel

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuizer

€ 37,19 per uur

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuizer 
 • Minimale afname 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuislift

€ 164,46 per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Verhuislift
 • Excl. operator á € 37,19 p/uur
 • Geen transportkosten onder de 20 km
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW

Handige links in Rosmalen

Via de website Geoprox.s-hertogenbosch.nl kunt alles te weten komen over wat gemeente Den Bosch te bieden heeft en maakt het zoeken naar bijvoorbeeld scholen, gezondheidszorg, sportaccommodaties een stuk makkelijker.
Of zoekt u meer informatie omtrent studeren, dan kunt u die vinden op de volgende link:
http://www.kiesjestudie.nl/

Op de site van http://www.beleefrosmalen.nl/ leest u nog meer over het leven en verenigingsleven in Rosmalen

Ook niet onbelangrijk zijn de links naar: s-Hertogenbosch.maps/actuele-activiteiten-en-evenementen en
http://live.andes.nl/s-hertogenbosch.
Hierop kunt u zien of ten tijde van uw verhuizing er iets gaande is in de gemeente ’s-Hertogenbosch, waardoor transport van of naar uw nieuwe adres in Rosmalen wordt bemoeilijkt.

Bronnen

https://www.s-hertogenbosch.nl/verhuizen.html
https://www.s-hertogenbosch.nl/verhuizen/verhuizen-vanuit-buitenland.html
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/

https://www.google.nl/maps/search/bouwmarkten/@51.7121587,5.3603156,14.3z
https://www.karwei.nl/vestigingen/zoek-op-kaart
https://www.gamma.nl/bouwmarkten/zoek-op-kaart
https://www.praxis.nl/store-finder

https://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/wijziging-doorgeven/adres-wijzigen/
https://www.s-hertogenbosch.nl/verhuizen.html
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/

https://vhs.kijkmijnhuis.nl/#/
http://www.roc-ov.nl/,
https://www.ondernemenindenbosch.nl/netwerken/ondernemersvereniging

http://geoproxy.s-hertogenbosch.nl/apps1/wijk/geoportal_wijk.html
http://www.kiesjestudie.nl/
http://www.beleefrosmalen.nl/
http://s-hertogenbosch.maps.arcgis.com/apps/Viewer/index.html?appid=e5ea631c7cf3406ea87da0a4223c408b
http://live.andes.nl/s-hertogenbosch


Select Verhuizers aan het werk in Rosmalen

Select Verhuizers Eindhoven
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak