Garanties van Select Verhuizers

Hieronder vindt u alle garanties van Select Verhuizers. Zijn er onduidelijkheden voor u? Neem gerust contact met ons op. Voor urgente vragen kunt u ons bellen; voor alle andere zaken vragen wij u ons een e-mail te sturen.

Een uitgebreide verzekering bij schade

Gedurende de verhuizing is uw inboedel tot een maximale waarde van € 23.000,- verzekerd. Alles is verzekerd op basis van de nieuwwaarde. Dit en andere bepalingen rondom schades liggen vast in de algemene bepalingen.

Aanbetalingen

U hoeft bij Select Verhuizers slechts 25% van de verhuiskosten aan te betalen. U doet deze aanbetaling zodra u de gratis inpakmaterialen en verhuisdozen ontvangt.

Uitvoering diensten

Select Verhuizers biedt u de zekerheid dat diensten ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Als garantie bieden wij u compensatie bij in gebrekenstelling. Deze compensatie bedraagt driemaal de waarde van uw verhuizing. Uitzondering hierop vormen uitzonderlijke weersomstandigheden en noodtoestanden. Als het KNMI code rood heeft afgegeven, behouden wij onszelf het recht voor om de verhuizing te verplaatsen naar een andere datum.

Geld en kostbaarheden

Geld en kostbaarheden moeten gedurende de verhuizing te allen tijden onder toezicht te blijven van de eigenaar. Indien dit niet gebeurt, zijn wij in geen enkele vorm aansprakelijk voor verlies van deze kostbaarheden. 

 

 

 verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte of afspraak wordt met uitzondering van zon- en feestdagen, altijd binnen 24 uur verwerkt. Indien gewenst maken we een afspraak bij u thuis om uw huis en inboedel te bekijken. Hierna ontvangt u pas een gespecificeerde offerte.  

Werkzaamheden worden binnen afgesproken termijn uitgevoerd

Naar aanleiding van het oriënterende gesprek bieden wij u een vrijblijvende offerte aan. Indien noodzakelijk, komen wij de opdracht graag bij u thuis bekijken. Als u akkoord gaat met onze offerte, kunnen wij binnen de vooraf besproken termijn starten met de werkzaamheden. Uitzondering hierop vormen uitzonderlijke weersomstandigheden en noodtoestanden. Indien het KNMI code rood heeft afgegeven behouden wij onszelf het recht voor de verhuizing te verplaatsen.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Zakelijke Verhuizing Veghel

D.van Daele Facilitair Manager


5

"Professioneel advies, snelle reactie, goede prijs voor maatwerk."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Select Verhuizers start met woningontruiming

Select Verhuizers breidt de dienstverlening van het Eindhovens Verhuisbedrijf verder uit

Lees verder
Overzicht


Veilig en verzekerd transport

Veilig en verzekerd transport

Wij denken met u mee!

Wij denken met u mee!

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Gras en Groen

Particuliere verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Zakelijke verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Tarieven

Lees meer
Select Verhuizers Eindhoven
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak