Klantenservice

Garanties van Select Verhuizers

Hieronder treft u alle garanties van Select Verhuizers aan. Mochten er onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op. Voor urgente vragen kunt u telefonisch contact opnemen. Voor alle andere zaken vragen wij u ons een e-mail te sturen.

Een uitgebreide verzekering bij schade

Gedurende de verhuizing is uw inboedel tot een maximale waarde van € 75.000,- verzekerd. Alles is verzekerd op basis van nieuwwaarde. Dit en andere bepalingen rondom schades liggen vast in de algemene bepalingen.

Aanbetalingen

U hoeft bij Select Verhuizers slechts 25% van de som aan te betalen. U dient deze aanbetaling te voldoen op het moment dat u de gratis inpakmaterialen en verhuisdozen ontvangt.

Uitvoering diensten

Select Verhuizers biedt u de zekerheid van de uitvoering van de diensten. Als garantie bieden wij u compensatie bij in gebrekenstelling. Deze compensatie bedraagt driemaal de waarde van uw verhuizing.

Uitzondering hierop vormen uitzonderlijke weersomstandigheden en noodtoestanden. Indien het KNMI code rood heeft afgegeven, behouden wij onszelf het recht om de verhuizing te verplaatsen naar een andere datum.

Geld en kostbaarheden

Geld en kostbaarheden dienen gedurende de verhuizing ten alle tijden onder toezicht te blijven van de eigenaar. Indien dit niet is geschied, zijn wij in geen enkele vorm aansprakelijk voor verlies van deze kostbaarheden. 

 

 

 

Openingstijden

Maandag 8:00 - 18:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 18:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 18:00
Zaterdag 8:00 - 12:00
Zondag Gesloten

Klantenservice

  • Telefoonnummer van Verhuisbedrijf Den BoschBel met Select Verhuizers
    073 7200 890 (gesloten)
  • Emailadres van Verhuisbedrijf Den Boschof stuur een email
    info@selectverhuizers.nl
  • Adres van Verhuisbedrijf Den Boschpostadres
    Parcivalring 32, 5221LN Den Bosch

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte of afspraak wordt met uitzondering van zon- en feestdagen, altijd binnen 24 uur verwerkt.

Indien gewenst, wordt een afspraak gemaakt bij u thuis om de opdracht te bekijken waarna u pas een offerte ontvangt op het moment dat daarover overeenstemming is ontstaan.

 

Werkzaamheden worden binnen afgesproken termijn uitgevoerd

Naar aanleiding van het oriënterende gesprek bieden wij u een vrijblijvende offerte aan. Indien noodzakelijk, komen wij de opdracht graag bij u thuis bekijken.

Wanneer u akkoord gaat met onze offerte, kunnen wij binnen de vooraf besproken termijn starten met het uitvoeren van de werkzaamheden. Uitzondering hierop vormen uitzonderlijke weersomstandigheden en noodtoestanden. Indien het KNMI code rood heeft afgegeven behouden wij onszelf het recht de verhuizing te verplaatsen.

Select Verhuizers
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak