Verhuisbedrijf Vught

U wilt goedkoop verhuizen naar of van Vught en zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing, dan is Select Verhuizing voor u de aangewezen partij.
De verhuisservice van Select Verhuizing houdt in, dat uw spullen in goede handen zijn, verzekerd zijn, eventueel tijdelijk worden opgeslagen en door de verhuizers correct worden behandeld, met de juiste verhuisdozen en verhuisdekens. U hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen of uw rug te belasten, om zelf zware meubels en machines zonder eigen verhuiswagen te vervoeren. Ideaal, want zo houdt u veel vrije tijd over om een terrasje te pakken bij de Vughtse Heide of aan de Ijzeren Man. Select Verhuizing biedt u de juiste checklist verhuizen aan en geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing.

Wat kan Selectverhuizers voor u betekenen 

Algemene informatie Vught

Vught is een plaats en gemeente en ligt Zuidwestelijk van ‘s-Hertogenbosch, in het stroomgebied van Dommel, Essche Stroom en het Afwateringskanaal ‘s-Hertogenbosch - Drongelen. Vught kent een grote historie als vestigingsplaats van vele kloosters. seminaries en diverse orden. Die zorgden op hun beurt ook weer voor de stichting van veel zorginstellingen. Maar ook van oudsher was defensie in Vught sterk vertegenwoordigd met de Frederik-Hendrik-, Isabella-, de Van Brederode- en de Lunettenkazerne. Ook het voormalig concentratiekamp, dat later plaats bood aan het woonoord Lunetten en tegenwoordig het Nationaal Monument kamp Vught en het Geniemuseum herbergt, zijn er gevestigd. Verder zijn op dit terrein tegenwoordig ook de Penitiaire en de Extra Beveiligde Inrichting gehuisvest.

De naam Vught is afgeleid van “fuchte” of “vocht”, wat duidt op de oorspronkelijk moerassige omgeving. Vught ligt in de overgangszone tussen het laaggelegen rivierengebied en hoger gelegen zandgronden. Dit maakt dat het natuurschoon afwisselend is en uit heide, bossen, polders, vennen en landerijen bestaat. Het maakt Vught tot een gewilde woonplaats.

Waar komen wij zoal in Vught

Select Verhuizing is niet alleen werkzaam in het centrum van Vugt rondom Marktveld, maar komt u ons ook tegen in de Heun,Bleijendijk, Loyolalaan en Loonsebaan, Villapark IJzeren Man, Schoonveld, Lunetten, Zeehelden en Dichtersbuurt,Vijverhof, De Baarzen, de Vughtse Hoeven, Bergenshuizen en Cromvoirt.verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Verhuistips voor particulieren in Vught

Bij een verhuizing dient u te worden uitgeschreven bij uw huidige gemeente en te worden ingeschreven bij uw nieuwe gemeente Vught. Uw persoonlijke verhuizing wordt dan ook verwerkt in de Basisregistratie Personen.
Na uw inschrijving bij de gemeente Vught, wordt u ook automatisch uitgeschreven bij uw oude gemeente en ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging. Bovendien worden de volgende instanties geïnformeerd, nadat uw verhuizing door de gemeente Vught is verwerkt:

Ook indien u verhuist binnen dezelfde gemeente, dient u natuurlijk ook uw adreswijziging door te geven. Via de volgende link kunt u gemakkelijk uw verhuizing doorgeven. Zie: verhuizing gemeente vught

Verhuist u naar Vught vanuit het buitenland, lees dan de informatie over vestiging vanuit het buitenland naar gemeente Vught.
Denkt u ook aan het zo vroegtijdig mogelijk doorgeven van uw adreswijziging naar de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Bouwmarkten in Vught

Wanneer u gaat verhuizen, zal u altijd iets te klussen hebben. Gordijnrails, sanitaire accessoires, opbergschappen aanbrengen, gereedschap en ga zo maar verder.
Hieronder volgen zoekmogelijkheden naar bouwmarkten in uw nieuwe woonplaats:

Wij kunnen voor elk budget een passende oplossing bieden!

In het kader van onze transparante formule hebben wij een simpel en overzichtelijk tarievenschema ontwikkeld. Het schema bestaat uit een drietal zorgvuldig berekende pakketten die passen bij het gros van de desbetreffende huishoudens.

Deze pakketten omvatten het feitelijk verhuizen; d.w.z. het vervoeren van uw huisraad van het oude adres naar het nieuwe adres. Uiteraard worden alle zaken geplaatst daar waar u ze wilt hebben.

Bakwagen plus 2 verhuizers

Halve dag € 600,- *

Hele dag   € 1150,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 3 verhuizers

Halve dag €   825,- *

Hele dag   € 1500,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Drie verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 4 verhuizers

Halve dag €   1100,- *

Hele dag   € 2000,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Vier verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Tarieven huren opslagruimte

Kunt u na het verlaten van uw oude woning niet direct uw nieuwe woning betrekken? Of kan uw inboedel niet direct in uw woning worden geplaatst? Dat is geen probleem!

Dit zijn zaken die bij erg veel verhuizingen spelen. Om die reden hebben wij speciale opslagunits die u kunt huren. Daarin kan een deel of uw gehele inboedel worden opgeslagen.

Inhoud opslagruimte Duur Tarief per maand
tot 10 m³ per maand € 75,- per maand
tot 20 m³ per maand € 150,- per maand
tot 30 m³ per maand € 225,- per maand
tot 40 m³ per maand € 300,- per maand
tot 50 m³ per maand € 375,- per maand
tot 60 m³ per maand € 450,- per maand
> 60 m³ per maand  Op aanvraag


Uw box is altijd toegankelijk tijdens kantooruren en op zaterdag tot 12 uur. U dient hiervoor wel echter minimaal 24 uur van tevoren een afspraak te maken. Voor de toegang rekenen wij wel een handling-fee van €25,- per bezoek.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing binnen Den Bosch

M Talma


5

"Prima en fijne service"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Select Verhuizers start met woningontruiming

Select Verhuizers breidt de dienstverlening van het Eindhovens Verhuisbedrijf verder uit

Lees verder
Overzicht

Verhuistips voor bedrijven in Vught

Natuurlijk kunt u ons voor bedrijfsverhuizingen ook vinden op de bedrijfsterreinen in en rondom Vught, zoals De Baarzen 1970, De Schakel, Industrieweg, Kettingweg/Laagstraat en Ouwerkerk.
Gaat u uw bedrijf of instellingen verhuizen naar Vught? Geef het door via: Kamer van Koophandel. U dient de adreswijziging tijdig (binnen een week) doorgeven.
Ook wanneer er meer dan een week voorbij is, moet u de adreswijziging nog melden. Het nalaten heeft mogelijk gevolgen voor bijvoorbeeld de aansprakelijkheid van uw bedrijf. Uw adreswijziging geldt pas zodra deze is doorgevoerd in het Handelsregister. Eerder kunt u zich er niet op beroepen.

Indien u zich zowel persoonlijk, alsmede als bedrijf vestigt op één woon-en-werkadres, dient u dit tevens door te geven aan de gemeente van uw nieuwe woonplaats.
Zie: verhuizing gemeente vught.

Vergeet niet om uw adreswijziging zo vroegtijdig mogelijk door te geven aan de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Deze instanties hebben vaak lange tijd nodig om omzettingen in te plannen, al dan niet aangevuld met het installeren van noodzakelijke apparatuur. Natuurlijk aangevuld met zakelijke relaties en (ondernemers)verenigingen: (te denken aan uitkeringsinstanties collegae, werkgeversverenigingen, banken, schadeverzekeraars, etc..)

Deze relaties kunt u ook op één website regelen, maar daar zijn wel wat kosten aan verbonden Zie: KijkMijnHuis

Wellicht kunt u ook informatie inwinnen of uw bedrijf aansluiten bij een ondernemersvereniging in Vught, zoals:

Hoe gaan wij te werk?

 1. Vraag vrijblijvende offerte aan
 2. Binnen 24 uur afspraak gemaakt
 3. Binnen 48 uur een offerte
 4. Zorgeloze verhuizing

Tarieven zakelijke verhuizing

Vrachtwagen

€ 869,- per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen met chauffeur
 • Eén verhuizer
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW 

Verhuiswagen

€ 495,87 per dagdeel

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuizer

€ 37,19 per uur

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuizer 
 • Minimale afname 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuislift

€ 164,46 per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Verhuislift
 • Excl. operator á € 37,19 p/uur
 • Geen transportkosten onder de 20 km
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW

Handige links in Vught

Via de websites www.bezoekvught.nl en www.centrumvught.nl kunt alles te weten komen over wat de gemeente Vught u te bieden heeft en maakt het zoeken naar bijvoorbeeld winkelen, fietsen, wandelen, kunst en Galeriën, Historie en Cultuur en allerlei evenementen een stuk makkelijker.

Voor het zoeken naar informatie omtrent het dichtstbijzijnde, of meest passende onderwijs voor uw kinderen, verwijzen wij u naar:

Bronnen

https://vught.nl/verhuizen
https://vught.nl/inburgeren
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/
https://www.google.nl/maps/search/bouwmarkten/@51.655697,5.286226,14.5z
https://www.karwei.nl/vestigingen/zoek-op-kaart
https://www.gamma.nl/bouwmarkten/zoek-op-kaart
https://www.praxis.nl/store-finder

https://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/wijziging-doorgeven/adres-wijzigen/
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/

https://vhs.kijkmijnhuis.nl/#/
http://www.ondernemerskamervught.nl/
http://www.mkbvught.nl/
http://www.opencoffeevught.nl/
https://www.centrumvught.nl//
https://www.bezoekvught.nl/wat-te-doen

https://www.scholenopdekaart.nl/
https://www.keuzegids.org/ol/gidsen/mbo15/locatiecheck
http://www.kiesjestudie.nl/
https://www.zorgkaartnederland.nl/?zoekterm=vught
http://www.sportwijzer.nl/sportverenigingen/vught.html


Select Verhuizers aan het werk in Vught

Select Verhuizers Eindhoven
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak