Zakelijke verhuizing met uw bedrijf? Select Verhuizers!

Zakelijke verhuizing

Staat u voor een verhuizing met uw bedrijf naar een nieuwe locatie of betreft de verhuizing een interne wisseling? Dan kunt u ongetwijfeld wel wat extra handen gebruiken. Er is immers geen tijd te verliezen want uw business moet natuurlijk gewoon doorlopen en het bedrijf moet uiteraard bereikbaar zijn. Laat u bijstaan door vakbekwame verhuizers en u heeft een zorg minder!

Zoekt u een specialist in zakelijk verhuizen?

Zoekt u een specialist in zakelijk verhuizen? Select Verhuizers is uw partner in projectverhuizing. Van het intern verhuizen van afdelingen tot de volledige verhuizing van uw bedrijf(s)onderdeel zijn wij de partij waarbij u gegarandeerd een succesvolle verhuizing ervaart. Select Verhuizers beschikt over kundig personeel en specifieke vaklieden. Daarnaast hebben wij diverse specialistische contractpartners waardoor wij u op alle mogelijke onderdelen van de verhuizing kunnen ontzorgen.

Voordelen Select Verhuizers:

 verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Voordelen van een verhuisbedrijf

Een verhuisbedrijf weet als geen ander wat er komt kijken bij het vervoeren van uw kantoor. Bovendien hebben zij de mankracht en machines om het proces soepel te laten verlopen. Dankzij het brede scala aan diensten kan het team met ICT-ers snel aan de slag en zijn uw medewerkers binnen no-time weer bereikbaar voor uw klanten.

Behalve de snelheid waarmee een verhuisbedrijf uw zakelijke verhuizing afhandelt zijn er nog meer voordelen:

Waarom kiezen voor Select Verhuizers

Select Verhuizers stelt u als klant centraal. Dit ziet u terug in de integriteit van onze medewerkers maar ook in de zorg waarmee wij met uw materialen omgaan. Daarnaast springen wij in op uw hulpvraag. Uiteraard kunnen wij de verhuizing volledig bij u uit handen nemen. Maar heeft u zelf medewerkers die kunnen en willen verhuizen? Dan zorgen wij voor de verhuiswagen met chauffeur en helpen wij u dus met besparen!

Alle voordelen voor u op een rij:

Dienstverlening rondom uw zakelijke verhuizing

Bij een zakelijke verhuizing komt altijd net iets meer kijken dan wanneer u thuis verhuist. Jaarlijks zijn er ook slechts zo’n 25.000 verhuizingen van bedrijven. Select Verhuizers stelt om deze reden een individueel draaiboek op voor iedere zakelijke verhuizing. Zo weten zowel uw als onze medewerkers precies wat er verwacht wordt en op welk moment. Dankzij dit draaiboek loopt uw zakelijke verhuizing als een goed geoliede machine.

Select Verhuizers biedt een zeer breed scala aan diensten voor de zakelijke verhuizingen. Bekijk deze op de pagina Diensten Zakelijke Verhuizingen.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing Vught - Heusden

Van Veen


5

"Alles die steile trap op!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Gaat u verhuizen? Waarom zou u uw verhuizing uitbesteden? Select Verhuizers legt de voordelen aan u uit!

Lees verder
Overzicht

Wat kost een zakelijke verhuizing

Gaat u verhuizen met uw bedrijf of afdeling? Dan is het wenselijk om vooraf een duidelijke kostenbegroting op te stellen. Zo weten u en uw boekhouder precies waar u aan toe bent. Op basis van uw behoeften kunt u wellicht al zelf tot een grove inschatting komen met betrekking tot de kosten van uw zakelijke verhuizing. Voor een compleet overzicht van alle kosten die komen kijken bij een zakelijke verhuizing verwijzen we u naar de pagina met tarieven of u vraagt simpelweg een offerte aan!

Vrachtwagen

€ 869,- per dag 

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen met chauffeur
 • Eén verhuizer
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW 

Verhuiswagen

€ 371,90 per dagdeel

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 4 uur
 • Excl. 21% BTW

 

Verhuizer

€ 37,19 per uur

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuizer 
 • Minimale afname 4 uur
 • Excl. 21% BTW

 

Verhuislift

€ 164,46 per dag 

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Verhuislift
 • Excl. operator á € 37,19 p/uur
 • Geen transportkosten onder de 20 km
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuistips zakelijke verhuizing

Om alles rondom de verhuizing van uw bedrijf in goede banen te leiden kunt u niet vroeg genoeg beginnen. Het vraagt een behoorlijk strakke planning en alle bedrijfsvermeldingen op het internet moeten ook tijdig worden aangepast. Bekijk hier eens alle verhuistips die wij door de jaren heen hebben geleerd. Het zal u ongetwijfeld helpen om de welbekende lijstjes in orde te maken.

Ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte

Wilt u graag weten wat de verhuisservice van Select Verhuizers u gaat kosten zonder ergens aan vast te zitten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Wij komen dan op het door u gewenste tijdstip bij u langs en nemen de mogelijkheden met u door. Aan de hand van dit vrijblijvende gesprek krijgt u een passende en gespecificeerde offerte van ons. U zit nergens aan vast en hebt uiteraard de mogelijkheid het pakket uit te breiden of juist in te minimaliseren. Wij horen graag van u!


Veilig en verzekerd transport

Veilig en verzekerd transport

Wij denken met u mee!

Wij denken met u mee!

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Gras en Groen

Particuliere verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Zakelijke verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Tarieven

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak