Werkwijze Select Verhuizers

Overweegt u uw particuliere verhuizing uit handen te geven aan Select Verhuizers? Dan bent u vast ontzettend benieuwd naar ons bedrijf en onze werkwijze. Graag lichten wij deze aan u toe. Zo weet u wat u van Select Verhuizers mag verwachten!

Over Select Verhuizers

Select Verhuizers is een verhuisbedrijf uit Den Bosch dat zowel particuliere als zakelijke verhuizingen tot in de puntjes verzorgt. De slogan: “Met uw huis weten wij raad” maken wij meer dan waar. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing veilig verloopt en uw inboedel tijdig op uw nieuwe locatie aankomt.

De vakkundigheid van ons personeel ziet u terug bij het veilig inpakken van uw huisraad. Alles wordt zorgvuldig ingepakt, waarmee we beschadigen tijdens het transport voorkomen. Daarnaast letten we op een efficiënte manier van laden. Geen onnodige ritjes bij ons!verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Werkwijze van onze verhuisservice

Elke verhuizing is maatwerk. Geen woning of inboedel is immers hetzelfde. Toch kunnen we spreken van een vaste werkwijze, een volgorde waarin de werkzaamheden plaatsvinden.

  1. We brengen een bezoek om uw wensen en de omvang van uw verhuizing in kaart te brengen.
  2. U ontvangt een vrijblijvende offerte.
  3. Nadat u akkoord geeft, nemen wij contact met u op om de verhuizing in te plannen.
  4. Levering inpakmaterialen en verhuisdozen gebeurt volgens afspraak en ruimschoots vóór de verhuisdatum.
  5. Op de dag van de verhuizing arriveren de verhuizers van Select Verhuizers tijdig en start de voorman met de inspectie.
  6. De voorman maakt een ronde door de woning en bespreekt zijn plan van aanpak met de andere verhuizers waarna zij aan de slag gaan.
  7. Volgens schema komt uw inboedel op tijd in uw nieuwe woning. We plaatsen deze op de juiste plek, in de juiste kamer en sluiten apparatuur aan. Mits dit vooraf is overeengekomen in de offerte.
  8. Indien u gebruik maakt van onze opleverservice, maakt ons team uw oude adres gereed (schoon en leeg) voor de nieuwe bewoners.
  9. Wij laten in uw oude woning een opleverdocument achter met daarin alle werkzaamheden. Indien gewenst nemen we ook foto’s (bijvoorbeeld voor uw verhuurder).

Diensten Select Verhuizers

Zoals eerder vermeld ontzorgt Select Verhuizers u volledig. En daarmee bedoelen wij ook echt volledig! We hebben een groot aantal diensten waarmee we vervelend of belastend werk bij u weg nemen. Heeft u een specifieke hulpvraag? Dan durven wij u te garanderen dat we met u meedenken en samen komen tot de gouden formule voor al uw spullen!

De dienstverlening van Select Verhuizers biedt de volgende diensten aan:

Lees meer en bekijk het totale aanbod op diensten verhuizing.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing Eindhoven - Poldermans

Mignon Poldermans


5

"Ik raad deze verhuisservice iedereen aan"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Select Verhuizers start met woningontruiming

Select Verhuizers breidt de dienstverlening van het Eindhovens Verhuisbedrijf verder uit

Lees verder
Overzicht

Wat als uw verhuizing anders loopt?

Zit het in aanloop naar uw verhuizing tegen of loopt het op de dag zelf anders dan u had verwacht? Voel u vrij om ons altijd om hulp te vragen. Wij stellen onszelf altijd zo flexibel en klantvriendelijk mogelijk op. Staat u voor problemen, dan doen wij onze uiterste best om u te helpen en een oplossing te bedenken!

Wilt u de werkwijze zelf ervaren?

Spreekt de werkwijze van Select Verhuizers u aan? En wilt u deze werkwijze ook zelf ondervinden? Vraag dan nu een offerte aan. Aan de hand van uw gegevens nemen wij contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken en uw verhuizing te bespreken. Select Verhuizers helpt u graag bij uw stap naar een nieuwe woning!


Veilig en verzekerd transport

Veilig en verzekerd transport

Wij denken met u mee!

Wij denken met u mee!

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Gras en Groen

Particuliere verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Zakelijke verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Tarieven

Lees meer
Select Verhuizers Eindhoven
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak