Particuliere verhuizing - Select Verhuizers Den Bosch

Werkwijze Select Verhuizers

Overweegt u uw particuliere verhuizing in handen te geven van Select Verhuizers? Dan bent u vast ontzettend benieuwd naar ons bedrijf en de werkwijze die wij hanteren. Graag lichten wij deze aan u toe zodat u weet wat u van Select Verhuizers mag verwachten.

Over Select Verhuizers

Select Verhuizers is een verhuisbedrijf uit ‘s-Hertogenbosch dat zowel particuliere als zakelijke verhuizingen tot in de puntjes verzorgt. De slogan: “Met uw huis weten wij raad” maken wij meer dan waar. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing veilig verloopt en uw inboedel tijdig op uw nieuwe locatie arriveren.

De vakkundigheid van het personeel ziet u terug bij het veilig inpakken van uw huisraad. Alles wordt zorgvuldig ingepakt zodat het beschadigen tijdens het transport wordt voorkomen. Daarnaast wordt er gelet op een efficiënte manier van laden. Geen onnodige ritjes en dus verrassingen achteraf!verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Werkwijze van onze verhuisservice

Elke verhuizing is maatwerk. Geen woning of inboedel is immers hetzelfde. Toch kunnen we wel spreken van een vaste werkwijze, een volgorde waarin de werkzaamheden plaatsvinden.

  1. We brengen een bezoek om uw wensen en de omvang van de verhuizing in kaart te brengen.
  2. U ontvangt een vrijblijvende offerte.
  3. Nadat u akkoord geeft, nemen wij contact met u op om de verhuizing in te plannen.
  4. Levering inpakmaterialen en verhuisdozen geschieden volgens afspraak en ruimschoots vóór de verhuisdatum.
  5. Op de dag van de verhuizing arriveren de verhuizers van Select Verhuizers tijdig en start de voorman met de inspectie.
  6. De voorman maakt een ronde door de woning en bespreekt zijn plan van aanpak met de andere verhuizers waarna zij allen aan de slag gaan.
  7. Volgens schema zal de inboedel op tijd in uw nieuwe woning arriveren en zal deze tevens in uw woning worden geplaatst, in de juiste kamer worden gezet of zelfs aangesloten worden. Mits dit voorafgaand is overeengekomen bij het opstellen van de offerte.
  8. Indien u gebruik maakt van onze opleverservice, maakt ons team uw oude adres gereed (schoon en leeg) voor de nieuwe bewoners.
  9. Wij laten in uw oude woning een opleverdocument achter met daarin alle werkzaamheden. Indien gewenst nemen wij ook foto’s (bijvoorbeeld voor uw verhuurder).

Diensten Select Verhuizers

Zoals eerder werd vermeld, kan Select Verhuizers u volledig ontzorgen. En daarmee bedoelen wij ook echt volledig! We hebben een groot aantal diensten waarmee wij vervelend of belastend werk bij u weg kunnen nemen. Heeft u een specifieke hulpvraag dan durven wij u te garanderen dat wij met u meedenken en indien nodig komen tot een oplossing.

De dienstverlening van Select Verhuizers biedt de volgende diensten aan:

Lees meer en bekijk het totale aanbod op diensten particuliere verhuizing.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing naar Berlicum

Familie Bissels


5

"Perfect advies, snelle reactie, goedkoop, top kwaliteit. "

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Gaat u verhuizen? Waarom zou u uw verhuizing uitbesteden? Select Verhuizers legt de voordelen aan u uit!

Lees verder
Overzicht

Wat als uw verhuizing anders loopt?

Zit het in aanloop naar uw verhuizing tegen of loopt het op de dag zelf anders dan u had verwacht? Dan kunt u ons altijd om hulp vragen. Wij proberen onszelf altijd zo flexibel en klantvriendelijk mogelijk op te stellen. Staat u voor problemen, dan doen wij onze uiterste best om u te helpen en een oplossing te bedenken!

Wilt u de werkwijze zelf ervaren?

Spreekt de werkwijze van Select Verhuizers u aan? En wilt u deze werkwijze ook zelf ondervinden? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak door een offerte aan te vragen. Aan de hand van uw gegevens nemen wij contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken en uw verhuizing te bespreken. Select Verhuizers helpt u graag bij uw stap naar een nieuwe woning!


Veilig en verzekerd transport

Veilig en verzekerd transport

Wij denken met u mee!

Wij denken met u mee!

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Gras en Groen

Particuliere verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Zakelijke verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Tarieven

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak