Particuliere verhuizing - Select Verhuizers Den Bosch

Particuliere verhuizing

Gaat u verhuizen en betreft het een particuliere verhuizing? Dan is het belangrijk dat u goed voorbereid aan de slag gaat. Verhuizen doet u waarschijnlijk niet erg vaak en opgedane ervaring in het verleden is mogelijk weer verloren gegaan. Graag denken wij met u mee en leggen wij aan u uit wat Select Verhuizers voor u kan betekenen op weg naar een zorgeloze verhuizing. Met elk huis weten wij raad!

Verhuisbedrijf Select Verhuizers

Verhuizen is aanpakken! Veel sjouwwerk en uw huisraad met veel zorg behandelen natuurlijk. Het zou een vervelende start zijn als uw kast of pasgeschilderde kozijn in uw nieuwe woning beschadigd raken. Daarbij komt natuurlijk de logistieke planning die u veel kopzorgen kan brengen.

Select Verhuizers hakt dagelijks met dit bijltje en weet waar de pijnpunten zitten. Wij garanderen u dan ook een zorgeloze verhuizing. Dit start met een gedegen plan van aanpak na een bezichtiging van uw huidige woning en een inventarisatie van uw inboedel.

Select Verhuizers werkt met een zeer transparante en eenvoudige formule waarmee u de kosten volledig zelf in de hand heeft. De adviezen die u krijgt zijn gratis. Net als de verhuisdozen die u nodig heeft voor uw verhuizing. U bepaalt volledig zelfstandig voor welk pakket u betaalt. Met de uitzondering van een verplichte huur van een verhuiswagen, is het samenstellen van uw eigen pakket zeer flexibel. Het inhuren van personeel is optioneel en zo ver mogelijk uit te breiden als u zelf wilt. Dan kunt namelijk zelf heerlijk een stapje terug doen en de verhuisdag probleemloos laten verlopen.verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

De voordelen van een verhuisbedrijf

Verhuizen met een verhuisbedrijf biedt, objectief gezien, veel voordelen. Het uitbesteden van het zware werk zorgt natuurlijk voor veel gemak op een stressvolle dag. De noodzakelijk klusjes voorafgaand aan de verhuizing kosten al de nodige energie evenals de inrichting van uw nieuwe woning. Dus waarom zou u het uzelf dan niet wat gemakkelijker maken?

Daarnaast:

Waarom kiezen voor Select Verhuizers?

Select Verhuizers besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw particuliere verhuizing. U krijgt een verhuizing op maat en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Wij maken op voorhand een goede inschatting van de omvang van de werkzaamheden en stemmen in overleg met u het aantal werknemers daarop af. Zo betaalt u nooit teveel mede doordat verhuisdozen en inpakmaterialen gratis aan u tot uw beschikking worden gesteld.

Alle voordelen voor u op een rij:

Diensten van onze verhuisservice

In de huidige tijd is verhuizen veel meer dan uitsluitend uw kostbare bezittingen van uw oude naar uw nieuwe woning vervoeren. Een gebrek aan tijd, gereedschap en interesse in techniek is terug te zien in de diensten van Select Verhuizers. Wij beschikken over personeel dat met alle plezier uw wasmachine demonteert of het meubilair weer in elkaar schroeft in uw nieuwe woning. Bekijk op de pagina diensten alle zaken die wij bij u uit handen kunnen nemen.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing van Sprang naar Waalwijk

Dhr. van Rooye


5

"Eerlijke tips en leuke mannen. "

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Gaat u verhuizen? Waarom zou u uw verhuizing uitbesteden? Select Verhuizers legt de voordelen aan u uit!

Lees verder
Overzicht

Wat kost een particuliere verhuizing?

Wij Nederlanders zijn er ontzettend goed in. Het maken van een keuze op basis van de kosten. Niet onbelangrijk bij uw particuliere verhuizing is het kostenplaatje. Wij hebben getracht dit dan ook zo eenvoudig mogelijk te houden. Een verhuiswagen met één of meerdere verhuizers zorgt middels een eenvoudige rekensom tot onderstaand overzicht. Voor een compleet overzicht van alle kosten gaat u naar de pagina tarieven particuliere verhuizing.

Bakwagen plus 2 verhuizers

Halve dag € 450,-

Hele dag   € 870,- 

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur

Bakwagen plus 3 verhuizers

Halve dag €   630,-

Hele dag   € 1230,- 

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Drie verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur

Bakwagen plus 4 verhuizers

Halve dag €   810,-

Hele dag   € 1590,- 

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Vier verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur

Gratis verhuistips

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan kunt u niet snel genoeg beginnen met de voorbereiding. In alle hectiek kunnen er nog wel eens zaken vergeten worden met alle gevolgen vandien. Bekijk hier eens alle verhuistips die wij door de jaren heen hebben geleerd. Het zal u ongetwijfeld helpen om de welbekende lijstjes in orde te maken.

Ontvang kosteloos een vrijblijvende offerte

Wilt u graag weten wat de verhuisservice van Select Verhuizers u gaat kosten zonder ergens aan vast te zitten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Wij komen dan op het door u gewenste tijdstip bij u langs en nemen de mogelijkheden met u door. Aan de hand van dit vrijblijvende gesprek krijgt u een passende en gespecificeerde offerte van ons. U zit nergens aan vast en hebt uiteraard de mogelijkheid het pakket uit te breiden of juist een klein beetje uit te kleden na afloop van het gesprek. Wij horen graag van u!


Veilig en verzekerd transport

Veilig en verzekerd transport

Wij denken met u mee!

Wij denken met u mee!

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Gras en Groen

Particuliere verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Zakelijke verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Tarieven

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak