Klantenservice Select Verhuizers

Wie zijn wij?

 

Select Verhuizers wordt geleid door twee super enthousiaste, gedreven en jonge ondernemers. Vanuit hun gezamenlijke achtergrond bij een hoveniersbedrijf zijn ze gewend om altijd meer dan 100% inzet te tonen en hard te werken. 24 uur in één dag is voor hen eigenlijk te weinig. Door hun jarenlange samenwerking vormen Marjos en Wesley dan ook een geoliede machine. De heren zijn van plan om per januari 2019 met twee teams van ieder drie gecertificeerde Select Verhuizers flexibel inzetbaar te zijn. Door hoogwaardige kwaliteit en service te verlenen en net dat extra stapje te zetten voor de klant, hopen Marjos en Wesley in 2019 in de top-3 verhuisbedrijven van Google te staan. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij de energieke jonge ondernemers. Om deze twee belangrijke kernpunten van de onderneming te kunnen verwezenlijken, doen Marjos en Wesley 10 servicegerichte beloften.

Openingstijden

Maandag 8:00 - 18:00
Dinsdag 8:00 - 18:00
Woensdag 8:00 - 18:00
Donderdag 8:00 - 18:00
Vrijdag 8:00 - 18:00
Zaterdag 8:00 - 12:00
Zondag Gesloten

Klantenservice

 • Telefoonnummer van Verhuisbedrijf Den BoschBel met Select Verhuizers
  073 7200 890 (open)
 • Emailadres van Verhuisbedrijf Den Boschof stuur een email
  info@selectverhuizers.nl
 • Adres van Verhuisbedrijf Den Boschpostadres
  Ruiterskampweg 4A, 5222 BB Den Bosch

 

De 10 Select Verhuizers Super Services

 1. Binnen 24 uur krijgt u een gratis offerte. We begrijpen als geen ander dat het bij een verhuizing soms zo snel mogelijk geregeld moet kunnen zijn. Wij garanderen daarom dat we binnen 24 uur een offerte naar u toesturen.
 2. Om diezelfde reden streven we ernaar dat we dat we binnen 48 uur na het ontvangen van de offerte een gratis adviesgesprek inplannen en onze werkwijze toelichten.
 3. Voor ieder budget bedenken wij een gepaste oplossing in samenspraak met u.
 4. We streven ernaar om uw verhuizing binnen 21 dagen te hebben uitgevoerd en u met een tevreden gevoel naar uw nieuwe woning te begeleiden.
 5. Binnen een straal van 20 kilometer rekenen wij geen transportkosten.
 6. Onze gecertificeerde verhuizers maken gebruik van professionele materialen.
 7. Wij bieden onze diensten in zowel binnen- als buitenland aan. In ons gratis adviesgesprek kunnen we u in de organisatie van een internationale verhuizing assisteren.
 8. Wij bieden onze diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten aan.
 9. Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, is verhuizen met Select Verhuizingen alle dagen van de week mogelijk.
 10. Wij bieden u de mogelijkheid om uw (gedeeltelijke) huisraad volledig droog en bewaakt op te slaan in onze opslagruimte

 

Select Verhuizers
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak