Verhuisbedrijf Tilburg

Wilt u goedkoop verhuizen naar of van Tilburg en zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing, dan is Select Verhuizing voor u de aangewezen partij.
De verhuisservice van Select Verhuizers houdt in, dat uw spullen in goede handen zijn, verzekerd zijn, eventueel tijdelijk worden opgeslagen en door de verhuizers correct worden behandeld, met de juiste verhuisdozen en verhuisdekens. U hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen of uw rug te belasten, om zelf zware meubels en machines zonder eigen verhuiswagen te vervoeren. Ideaal, want zo houdt u veel vrije tijd over om een terrasje te pakken aan de Heuvel of de omgeving van de mooie historische stad Tilburg te verkennen. Select Verhuizers biedt u de juiste checklist verhuizen aan en geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing.

Wat kan Selectverhuizers voor u betekenen?Algemene informatie Tilburg

De stad en gemeente Tilburg is eind 19e eeuw groot geworden als textielstad. Er wonen ongeveer 215.000 mensen in de gemeente. Deze wordt gevormd door de stad Tilburg en de plaatsen Berkel-Enschot en Udenhout. Naast een universiteit zijn In Tilburg een conservatorium, een dansacademie en de enige rockacademie die Nederland rijk is en diverse hogescholen gevestigd. Na het verdwijnen van de textielindustrie heeft de regio Tilburg zich door haar ligging ook ontwikkeld tot groot logistiek centrum voor veel bedrijven, of als assemblagefabriek voor elektrisch aangedreven auto’s. Ook zijn er grote verzekeraars en bankinstellingen, die er hun zetel of kantoren hebben.Een toonbeeld van de Tilburgse vernieuwingsdrang is het Museum de Pont voor hedendaagse kunst. Omdat Tilburg een rijk studentenleven kent en met haar conservatorium, dansacademie en de enige in Nederland aanwezige rockacademie heeft zij naast een schouwburg ook een concertzaal en het poppodium 013.

Waar komen wij zoal in Tilburg

Verhuisbedrijf Select Verhuizers is niet alleen werkzaam in de Tilburgse Binnenstad, maar u kunt ons ook vinden in de stadsdelen en hun buurten:

Uiteraard komt u ons verhuisbedrijf ook tegen in de omliggende plaatsen van Tilburg:verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Verhuistips voor particulieren in Tilburg

Bij een verhuizing dient u te worden uitgeschreven bij uw huidige gemeente en te worden ingeschreven bij uw nieuwe gemeente Tilburg. Uw persoonlijke verhuizing wordt dan ook verwerkt in de Basisregistratie Personen. Na uw inschrijving bij de gemeente Tilburg, wordt u ook automatisch uitgeschreven bij uw oude gemeente en ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging. Bovendien worden de volgende instanties geïnformeerd, nadat uw verhuizing door de gemeente Tilburg is verwerkt:

Ook indien u verhuist binnen dezelfde gemeente, dient u natuurlijk ook uw adreswijziging door te geven. Via de volgende link kunt u gemakkelijk uw verhuizing doorgeven. Zie: verhuizing gemeente Tilburg

Verhuist u naar Tilburg vanuit het buitenland, lees dan de informatie over vestiging vanuit het buitenland naar gemeente Tilburg.
Denkt u ook aan het zo vroegtijdig mogelijk doorgeven van uw adreswijziging naar de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Bouwmarkten in Tilburg

Wanneer u gaat verhuizen, zal u altijd iets te klussen hebben. Gordijnrails, sanitaire accessoires, opbergschappen aanbrengen, gereedschap en ga zo maar verder.
Hieronder volgen zoekmogelijkheden naar bouwmarkten in uw nieuwe woonplaats:

Wij kunnen voor elk budget een passende oplossing bieden!

In het kader van onze transparante formule hebben wij een simpel en overzichtelijk tarievenschema ontwikkeld. Het schema bestaat uit een drietal zorgvuldig berekende pakketten die passen bij het gros van de desbetreffende huishoudens.

Deze pakketten omvatten het feitelijk verhuizen; d.w.z. het vervoeren van uw huisraad van het oude adres naar het nieuwe adres. Uiteraard worden alle zaken geplaatst daar waar u ze wilt hebben.

Bakwagen plus 2 verhuizers

Halve dag € 600,- *

Hele dag   € 1150,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 3 verhuizers

Halve dag €   825,- *

Hele dag   € 1500,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Drie verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 4 verhuizers

Halve dag €   1100,- *

Hele dag   € 2000,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Vier verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Tarieven huren opslagruimte

Kunt u na het verlaten van uw oude woning niet direct uw nieuwe woning betrekken? Of kan uw inboedel niet direct in uw woning worden geplaatst? Dat is geen probleem!

Dit zijn zaken die bij erg veel verhuizingen spelen. Om die reden hebben wij speciale opslagunits die u kunt huren. Daarin kan een deel of uw gehele inboedel worden opgeslagen.

Inhoud opslagruimte Duur Tarief per maand
tot 10 m³ per maand € 75,- per maand
tot 20 m³ per maand € 150,- per maand
tot 30 m³ per maand € 225,- per maand
tot 40 m³ per maand € 300,- per maand
tot 50 m³ per maand € 375,- per maand
tot 60 m³ per maand € 450,- per maand
> 60 m³ per maand  Op aanvraag


Uw box is altijd toegankelijk tijdens kantooruren en op zaterdag tot 12 uur. U dient hiervoor wel echter minimaal 24 uur van tevoren een afspraak te maken. Voor de toegang rekenen wij wel een handling-fee van €25,- per bezoek.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing Rosmalen Spijkers

Familie Spijkers


5

"De verhuizing heeft mij heel weinig stress opgeleverd dankzij dit zeer nette bedrijf "

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Select Verhuizers start met woningontruiming

Select Verhuizers breidt de dienstverlening van het Eindhovens Verhuisbedrijf verder uit

Lees verder
Overzicht

Verhuistips voor bedrijven in Tilburg

Natuurlijk kunt u ons voor bedrijfsverhuizingen ook vinden op de bedrijventerreinen-in-en rondom-Tilburg zoals: Vossenberg, Kraaiven, Loven, Kanaalzone, het Laar, Katsbogten, Kreitenmolen, Albion, Tradepark 58 en op de nieuwe in ontwikkeling zijnde bedrijfsparken Bakertand, Scheperven, Zwaluwenbunders, Charlotte, Enschot, Wijkevoort en Berkhoek.

Met 1100 bruto hectare bedrijventerrein is Tilburg koploper van de grote steden in Brabant. De stad beschikt over zeer uiteenlopende terreinen met een duidelijk eigen profiel. De bedrijventerreinen hebben een uitstekende infrastructuur en kavels die qua omvang en indeling voldoen aan uw eisen – ook als u echt veel ruimte vraagt.

Gaat u uw bedrijf of instellingen verhuizen naar Tilburg? Geef het door via: Kamer van Koophandel. U dient de adreswijziging tijdig (binnen een week) doorgeven.
Ook wanneer er meer dan een week voorbij is, moet u de adreswijziging nog melden. Het nalaten heeft mogelijk gevolgen voor bijvoorbeeld de aansprakelijkheid van uw bedrijf. Uw adreswijziging geldt pas zodra deze is doorgevoerd in het Handelsregister. Eerder kunt u zich er niet op beroepen.

Indien u zich zowel persoonlijk, alsmede als bedrijf vestigt op één woon-en-werkadres, dient u dit tevens door te geven aan de gemeente van uw nieuwe woonplaats.
Zie: verhuizing gemeente Tilburg

Vergeet niet om uw adreswijziging zo vroegtijdig mogelijk door te geven aan de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Deze instanties hebben vaak lange tijd nodig om omzettingen in te plannen, al dan niet aangevuld met het installeren van noodzakelijke apparatuur. Natuurlijk aangevuld met zakelijke relaties en (ondernemers)verenigingen: (te denken aan uitkeringsinstanties collegae, werkgeversverenigingen, banken, schadeverzekeraars, etc..)

Deze relaties kunt u ook op één website regelen, maar daar zijn wel wat kosten aan verbonden Zie: KijkMijnHuis

Wellicht kunt u ook informatie inwinnen of uw bedrijf aansluiten bij een ondernemersvereniging in Tilburg, zoals de Ondernemers Vereniging Piushaven , de
Jonge Ondernemingen Tilburg of het Bedrijven Overleg Regio Tilburg.

Hoe gaat ons verhuisbedrijf in Tilburg te werk?

 1. Vraag vrijblijvende offerte aan
 2. Binnen 24 uur afspraak gemaakt
 3. Binnen 48 uur een offerte
 4. Zorgeloze verhuizing

Tarieven zakelijke verhuizing

Vrachtwagen

€ 869,- per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen met chauffeur
 • Eén verhuizer
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW 

Verhuiswagen

€ 495,87 per dagdeel

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuizer

€ 37,19 per uur

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuizer 
 • Minimale afname 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuislift

€ 164,46 per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Verhuislift
 • Excl. operator á € 37,19 p/uur
 • Geen transportkosten onder de 20 km
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW

Handige links in Tilburg

Via de websites www.uitzinnig.nl of lokaaltotaal.nl kunt meer te weten komen over wat de gemeente Tilburg u te bieden heeft op het gebied van sport, cultuur, recreatie en overig verenigingsleven, van “Amateurkunst Art-Fact” tot “Zwemvereniging de Waterratten”
Voor het zoeken naar informatie omtrent het dichtstbijzijnde, of meest passende onderwijs voor uw kinderen in Tilburg, verwijzen wij u naar:

 


Select Verhuizers aan het werk in Tilburg

Select Verhuizers Eindhoven
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak