Zakelijke verhuizing met uw bedrijf? Select Verhuizers!

Werkwijze zakelijke verhuizing

Een zakelijke verhuizing vraagt uiteraard om een gedegen plan. En dat krijgt u ook van Select Verhuizers! Om niets aan het toeval over te laten zet Select Verhuizers samen met u een draaiboek in elkaar. Dankzij dit draaiboek weten beide partijen wat er van elkaar verwacht wordt. Bovendien kunnen wij de overlast voor uw werknemers tot een minimum beperken!

Over select verhuizingen

Select Verhuizers is een verhuisbedrijf uit ‘s-Hertogenbosch dat zowel particuliere als zakelijke verhuizingen tot in de puntjes verzorgt. De slogan: “Met uw huis weten wij raad” maken wij meer dan waar. Ook bij uw zakelijke verhuizing Select Verhuizers ervoor dat uw verhuizing veilig verloopt en uw materiële activa tijdig op uw nieuwe locatie arriveren.

De vakkundigheid van het personeel ziet u terug bij het veilig inpakken van uw kantoorinrichting. Alles wordt zorgvuldig ingepakt zodat het beschadigen tijdens het transport wordt voorkomen. Daarnaast wordt er gelet op een efficiënte manier van laden. Geen onnodige ritjes en verrassingen achteraf!verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Draaiboek bij uw zakelijke verhuizing

Zoals gezegd werken wij tijdens uw zakelijke verhuizing een draaiboek. Hierin zijn alle gemaakte afspraken, planningen en nieuwe indelingen opgenomen. Dit draaiboek stellen wij in gezamenlijk overleg op. Een succesvolle zakelijke verhuizing is afhankelijk van een vruchtbare samenwerking voor, tijdens en na de verhuizing.

Het draaiboek wordt in de volgende stappen opgesteld:

  1. Aanstellen projectmanager bij uw bedrijf
  2. Vrijblijvende afspraak
  3. Beantwoorden W-vragen
  4. Plattegrond en inrichting nieuw bedrijfspand
  5. Coderingslijst en inpakken

1. Aanstellen projectmanager bij uw bedrijf

Om onduidelijkheden te voorkomen en een strakke organisatie te waarborgen tijdens uw verhuizing, adviseren wij een projectmanager aan te stellen. Hij of zij is zowel intern als extern verantwoordelijk voor alle afspraken en communicatie. Ook de aansturing van derde partijen neemt hij/zij voor zijn/haar rekening. 

2. Vrijblijvende afspraak

Select Verhuizers komt geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Op basis van dit gesprek brengen wij een advies uit omtrent uw zakelijke verhuizing. U ontvangt een concept offerte en treft tevens een grove inschatting van de benodigde tijd voor uw verhuizing aan.

3. Beantwoorden W-vragen

Indien u vertrouwen heeft in de offerte plannen wij een vervolgafspraak met u in. Het is zaak dat u op dat moment al enigzins bent voorbereid. De welbekende W-vragen dienen beantwoord te worden. Wie in uw organisatie gaat er helpen? Op welke dag gaat de verhuizing plaatsvinden? Waar gaat de verhuizing naar toe en wat moet er mee? Als dit is geïnventariseerd kan de daadwerkelijke offerte worden opgesteld. Dit kan zowel op basis van een aanneemsom als op basis van nacalculatie zijn.

4. Plattegrond en inrichting nieuw bedrijfspand

In het draaiboek wordt ook een plattegrond van zowel uw huidige als het toekomstige bedrijfspand opgenomen. Dieze vormen de leidraad tijdens de verhuizing. Op basis van de info kan de kantoorinrichting gecodeerd worden en later op de juiste plek worden uitgepakt. Select Verhuizers denkt uiteraard met u mee om tot een duidelijk overzicht te komen.

5. Coderingslijst inventaris opstellen

Als laatste dient er een coderingslijst gemaakt te worden. Op basis van deze lijst kunnen verhuisdozen en meubilair gelabeld worden. De verhuizers van Select Verhuizers koppelen de gelabelde materiële zaken aan de coderingslijst en plattegrond. Zo verkrijgen beide partijen de zekerheid dat alles op de juiste plaats terecht komt.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing van Sprang naar Waalwijk

Dhr. van Rooye


5

"Eerlijke tips en leuke mannen. "

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Gaat u verhuizen? Waarom zou u uw verhuizing uitbesteden? Select Verhuizers legt de voordelen aan u uit!

Lees verder
Overzicht

Uitvoering draaiboek

Gedurende de verhuizing volgen wij het opgestelde draaiboek. U heeft dan ook de zekerheid dat alles strak volgens planning verloopt. In het draaiboek zijn mogelijke risico’s benoemd en ingedamd. U moet hierbij denken aan parkeervergunningen, het standby hebben van de storingsdienst voor de lift en het inschakelen van beveiliging om diefstal gedurende de verhuizing te voorkomen.

Evaluatie met projectmanager

Select Verhuizers heeft bij voorkeur na afloop van uw verhuizing altijd een evaluatie. Zodra u als bedrijf alle zaken weer op orde heeft zouden wij graag het gehele proces nogmaals met u door willen spreken. Hieruit komen mogelijke verbeterpunten naar voren die zeer waardevol zijn voor de organisatie van Select Verhuizers. 


Veilig en verzekerd transport

Veilig en verzekerd transport

Wij denken met u mee!

Wij denken met u mee!

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Gras en Groen

Particuliere verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Zakelijke verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Tarieven

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak