Diensten zakelijke verhuizing

Een verhuizing zien wij als een project. Een project kent een planning, een voorbereiding, een uitvoering en een evaluatie. En de succesvolle uitvoering van een project bereik je niet zonder een projectmanager. Bij grote organisaties neemt de facility manager deze rol vaak en graag op zich. Mocht u echter iemand moeten vrijmaken voor een verhuisproject, dan is het vaak economisch en bedrijfstechnisch interessanter om dit uit te besteden aan een specialistische partij zoals Select Verhuizers.

Projectmanagement

Maakt u gebruik van deze dienst? Dan krijgt u uw eigen projectmanager toegewezen. Deze begeleidt u en uw medewerkers gedurende de gehele verhuizing. Leidraad bij het project is het draaiboek. Wanneer u ervoor kiest om uw bedrijf in één keer te verhuizen, adviseren wij u om zeker een projectmanager aan te wijzen.

Voordelen projectmanagement:verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

(de)Montage werkplekken

Een van de grootste investeringen op kantoorgebied zijn de werkplekken van medewerkers. De eisen op het gebied van ergonomie en kwaliteit zorgen ervoor dat werkplekken tot de diepteinvesteringen zijn gaan behoren. Om die reden wilt u natuurlijk dat er zuinig wordt omgegaan met deze zaken. Wij bij Select Verhuizers onderschrijven dit en garanderen een zorgvuldige en veilige verhuizing van uw werkplekken.

Daarnaast kunnen wij de werkplekken ook demonteren op de oude locatie en weer monteren in het nieuwe bedrijfspand. Zowel het bureau als de stoel en eventuele accessoires monteren we allemaal weer met beleid. Pc’s, desktops en eventuele tablets sluiten we eventueel aan. Voor het vervoeren van beeldschermen en pc's hebben we speciale verhuiskisten. Op deze manier garanderen wij dat u deze zaken weer onbeschadigd in gebruik kunt nemen.

Bureaus en stoelen ergonomisch laten instellen

De eisen voor werkplekken nemen dus toe. Met name ergonomie speelt al jaren een toenemende mate een grote rol in de kostprijs van een gemiddelde werkplek. Ergonomie gaat echter niet altijd en alleen gepaard met hoge kosten. Het faciliteren van een gezonde en goed ingerichte werkplek draagt aantoonbaar positief bij aan verzuim. Een verhuizing is, voor veel bedrijven een mooie kans om weer eens kritisch te kijken naar het instellen van de werkplekken. Select Verhuizers kan dit volledig voor u verzorgen. Wij maken hiervoor gebruik van een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in bedrijfsergonomie.

Voordelen instellen werkplek op ergonomie:

Gefaseerd Verhuizen

Deze optie heeft de minste impact op het functioneren van uw organisatie. Wij verhuizen in dit geval per afdeling. Logistiek gezien een aanzienlijk simpelere exercitie waarbij wij ook met minder verhuizers afkunnen. Nadeel van deze manier van verhuizen is dat dit, in tegenstelling tot in één keer verhuizen, langer duurt. We gaan uit van maximaal 1 á 2 afdelingen per dag. Desondanks kan deze variant qua kosten gunstiger uitvallen.

De voordelen van gefaseerd verhuizen:

In één keer verhuizen

Voor sommige bedrijven is het onvermijdelijk om in één keer te verhuizen. Wanneer er bijvoorbeeld zware tijdsdruk is of wanneer er geen overlap tussen huurcontracten zit. Gelet op de planning en voorbereiding is dit wel de meest complexe vorm van verhuizing. Als u ervoor kiest om in één keer te verhuizen, vergt dat ook het een en ander van u als werkgever. In de meeste gevallen kan uw personeel een aantal dagen niet werken en soms moet u het hele bedrijf stilleggen. 

Wij proberen altijd een weekend mee te nemen wanneer er in één keer verhuisd moet worden. Zo beperken wij de overlast tot 1 à 2 werkdagen.

Voordelen in één keer verhuizen:

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing binnen Rosmalen

E. Heesakkers


5

"Harde werkers!"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Select Verhuizers start met woningontruiming

Select Verhuizers breidt de dienstverlening van het Eindhovens Verhuisbedrijf verder uit

Lees verder
Overzicht


Veilig en verzekerd transport

Veilig en verzekerd transport

Wij denken met u mee!

Wij denken met u mee!

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Gras en Groen

Particuliere verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Zakelijke verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Tarieven

Lees meer
Select Verhuizers Eindhoven
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak