Zakelijke verhuizing met uw bedrijf? Select Verhuizers!

Diensten zakelijke verhuizing

Een verhuizing zien wij als een project. Een project kent een planning, een voorbereiding een uitvoering en een evaluatie. En de succesvolle uitvoering van project bereik je niet zonder een projectmanager. Bij grote organisaties neemt de facility manager deze rol vaak en graag op zich. Mocht u echter iemand moeten vrijmaken voor een verhuisproject, dan is het vaak economisch en bedrijfstechnisch interessanter om dit uit te besteden aan een specialistische partij zoals Select Verhuizers.

Projectmanagement

Wanneer u gebruik maakt van deze dienst, krijgt u uw eigen projectmanager toegewezen. Deze begeleidt u en uw medewerkers gedurende de gehele verhuizing. Leidraad voor het project is het draaiboek. Wanneer u ervoor kiest om uw bedrijf in één keer te verhuizen, adviseren wij u om zeker een projectmanager aan te wijzen.

Voordelen projectmanagement:verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

(de)Montage werkplekken

Een van de grootste investeringen op kantoorgebied, betreft de werkplekken van medewerkers. De eisen op het gebied van ergonomie en kwaliteit zorgen ervoor dat werkplekken tot de diepteinvesteringen zijn gaan behoren. Om die reden wilt u natuurlijk dat er zuinig wordt omgegaan met deze zaken. Wij bij Select Verhuizers onderschrijven dit en garanderen een zorgvuldige en veilige verhuizing van uw werkplekken.

Naast het verhuizen van de werkplekken, kunnen wij deze ook demonteren op de oude locatie en weer monteren op de nieuwe locatie. Zowel het bureau als de stoel en eventuele accessoires, worden allemaal weer met beleid gemonteerd. Ook pc’s, desktops en eventuele tablets worden aangesloten opgeleverd. Het vervoer van beeldschermen en pc’s geschiedt in speciaal daarvoor bestemde verhuiskisten. Op deze manier garanderen wij dat deze zaken weer onbeschadigd in gebruik kunnen worden genomen.

Instellen bureaus en stoelen op ergonomie

Zoals gezegd nemen de eisen op het gebied van werkplekken toe. Met name ergonomie speelt al jaren in toenemende mate een grote rol in de kostprijs van een gemiddelde werkplek. Ergonomie is echter niet uitsluitend te associëren met hoge kosten. Het faciliteren van een gezonde en goed ingerichte werkplek draagt aantoonbaar positief bij aan verzuim.

Een verhuizing is, voor veel bedrijven, een goede aangelegenheid om weer een keer kritisch te kijken naar het instellen van de werkplekken. Select Verhuizers kan dit volledig voor u verzorgen. Wij maken hiervoor gebruik van een fysiotherapeut gespecialiseerd in bedrijfsergonomie.

Voordelen instellen werkplek op ergonomie:

Gefaseerd Verhuizen

Deze optie van verhuizen kent de minste impact op het functioneren van uw organisatie. Wij verhuizen in dit geval per afdeling. Logistiek gezien een aanzienlijk simpelere exercitie waarbij wij ook met minder verhuizers af kunnen. Nadeel van deze manier van verhuizen is dat dit, in tegenstelling tot in één keer verhuizen, aanzienlijk langer duurt. We gaan uit van maximaal 1 á 2 afdelingen per dag. Desalniettemin kan deze variant qua kosten gunstiger uitkomen.

De voordelen van gefaseerd verhuizen:

In één keer verhuizen

Voor sommige bedrijven is het onvermijdelijk om in één keer te verhuizen. Wanneer er bijvoorbeeld zware tijdsdruk is of wanneer er geen overlap tussen huurcontracten is. Gelet op de planning en voorbereiding, is dit wel de meest complexe verhuizing. Als u ervoor kiest om in één keer te verhuizen, vergt dat ook het een en ander van u als werkgever. In de meeste gevallen zal uw personeel een aantal dagen niet kunnen werken en vrij moeten nemen. Ook moet soms het gehele bedrijf worden stilgelegd.

Wij proberen altijd een weekend mee te nemen wanneer er in één keer verhuisd moet worden. Zo beperken wij de overlast tot 1 á 2 werkdagen.

Voordelen in één keer verhuizen:

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing Oss - Snoeks

Paul Snoeks


5

"Totaal geen stress dankzij de uitstekende service van Select Verhuizers."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Gaat u verhuizen? Waarom zou u uw verhuizing uitbesteden? Select Verhuizers legt de voordelen aan u uit!

Lees verder
Overzicht


Veilig en verzekerd transport

Veilig en verzekerd transport

Wij denken met u mee!

Wij denken met u mee!

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Gras en Groen

Particuliere verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Zakelijke verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Tarieven

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak