Verhuisbedrijf Kerkdriel

U wilt goedkoop verhuizen naar of van Kerkdriel en zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing, dan is Select Verhuizing voor u de aangewezen partij.
De verhuisservice van Select Verhuizing houdt in, dat uw spullen in goede handen zijn, verzekerd zijn, eventueel tijdelijk worden opgeslagen en door de verhuizers correct worden behandeld, met de juiste verhuisdozen en verhuisdekens. U hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen of uw rug te belasten, om zelf zware meubels en machines zonder eigen verhuiswagen te vervoeren. Ideaal, want zo houdt u veel vrije tijd over om een terrasje te pakken op het Monseigneur Zwijsenplein, of de omgeving te verkennen. Select Verhuizing biedt u de juiste checklist verhuizen aan en geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing.

Wat kan Selectverhuizers voor u betekenen 

Algemene informatie Kerkdriel

Het dorp Kerkdriel, met iets meer dan 7500 inwoners, ligt in de Bommelerwaard, aan de Maas, in de provincie Gelderland. Kerkdriel behoort tot de gemeente Maasdriel en is de hoofdplaats van de omringende dorpen. De dorpen die tot de gemeente Maasdriel behoren zijn behalve Kerkdriel: Alem, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Hurwenen, Rossum, Velddriel, Well en Wellseind.
De omgeving van Kerkdriel wordt gekenmerkt door grootschalige tuinbouw en champignonteelt.
In de kern van Kerkdriel ligt het Mgr. Zwijsenplein. Hier bevinden zich winkels en horecagelegenheden. Het vestingstadje Zaltbommel bevindt zich op ongeveer 10 kilometer Noordwestelijk en ‘s-Hertogenbosch zo’n 15 kilometer Zuidoostelijk.
Vroeger stroomde de Maas direct ten noordoosten van de kom. in het begin de 20e eeuw werden Maasmeanders afgesneden en afgedamd. Hierdoor ontstonden het Gat van Sientje en het Alemse Gat, twee doodlopende stromen die met de Maas in verbinding staan. Latere zand- en grindwinning heeft ten oosten van Kerkdriel geleid tot “de Zandmeren“, tegenwoordig in gebruik als recreatieterrein, jachthaven en dergelijke. Ook langs de voormalige meander ten noordoosten van Kerkdriel vindt men recreatie in de vorm van een golfterrein, jachthaven en camping.

Kerkdriel en zijn omgeving is prachtig op de fiets te verkennen. Tijdens het fietsen heeft u prachtig uitzicht op de uiterwaarden en het water. Er zijn voet- en fietsveren die Slot Loevestein, Fort Vuren, Woudrichem en Gorinchem met elkaar verbinden, wat het fietsen zeer de moeite waard maakt voor een hele dag.

Waar komen wij zoal in Kerkdriel

Select Verhuizing is niet alleen werkzaam in de dorpskern van Kerkdriel, maar u kunt ons ook vinden in Noord Beemden, Berm en Hoorzik, de kruidenbuurt en komt u ons ook tegen in de omliggende plaatsen als:verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Verhuistips voor particulieren in Kerkdriel

Bij een verhuizing dient u te worden uitgeschreven bij uw huidige gemeente en te worden ingeschreven bij uw nieuwe gemeente Maasdriel. Uw persoonlijke verhuizing wordt dan ook verwerkt in de Basisregistratie Personen.
Na uw inschrijving bij de gemeente Maasdriel, wordt u ook automatisch uitgeschreven bij uw oude gemeente en ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging. Bovendien worden de volgende instanties geïnformeerd, nadat uw verhuizing door de gemeente Maasdriel is verwerkt:

Ook indien u verhuist binnen dezelfde gemeente, dient u natuurlijk ook uw adreswijziging door te geven. Via de volgende link kunt u gemakkelijk uw verhuizing doorgeven.
Zie: verhuizing gemeente Maasdriel
Verhuist u naar Kerkdriel vanuit het buitenland, lees dan de informatie over vestiging vanuit het buitenland naar gemeente Maasdriel.

Denkt u ook aan het zo vroegtijdig mogelijk doorgeven van uw adreswijziging naar de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting en werkzaamheden:

Bouwmarkten in Kerkdriel

Wanneer u gaat verhuizen, zal u altijd iets te klussen hebben. Gordijnrails, sanitaire accessoires, opbergschappen aanbrengen, gereedschap en ga zo maar verder.
Hieronder volgen zoekmogelijkheden naar bouwmarkten in uw nieuwe woonplaats:

Wij kunnen voor elk budget een passende oplossing bieden!

In het kader van onze transparante formule hebben wij een simpel en overzichtelijk tarievenschema ontwikkeld. Het schema bestaat uit een drietal zorgvuldig berekende pakketten die passen bij het gros van de desbetreffende huishoudens.

Deze pakketten omvatten het feitelijk verhuizen; d.w.z. het vervoeren van uw huisraad van het oude adres naar het nieuwe adres. Uiteraard worden alle zaken geplaatst daar waar u ze wilt hebben.

Bakwagen plus 2 verhuizers

Halve dag € 600,- *

Hele dag   € 1150,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 3 verhuizers

Halve dag €   825,- *

Hele dag   € 1500,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Drie verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 4 verhuizers

Halve dag €   1100,- *

Hele dag   € 2000,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Vier verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Tarieven huren opslagruimte

Kunt u na het verlaten van uw oude woning niet direct uw nieuwe woning betrekken? Of kan uw inboedel niet direct in uw woning worden geplaatst? Dat is geen probleem!

Dit zijn zaken die bij erg veel verhuizingen spelen. Om die reden hebben wij speciale opslagunits die u kunt huren. Daarin kan een deel of uw gehele inboedel worden opgeslagen.

Inhoud opslagruimte Duur Tarief per maand
tot 10 m³ per maand € 75,- per maand
tot 20 m³ per maand € 150,- per maand
tot 30 m³ per maand € 225,- per maand
tot 40 m³ per maand € 300,- per maand
tot 50 m³ per maand € 375,- per maand
tot 60 m³ per maand € 450,- per maand
> 60 m³ per maand  Op aanvraag


Uw box is altijd toegankelijk tijdens kantooruren en op zaterdag tot 12 uur. U dient hiervoor wel echter minimaal 24 uur van tevoren een afspraak te maken. Voor de toegang rekenen wij wel een handling-fee van €25,- per bezoek.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing Veghel - Ebben

Ebben


5

"In één woord een aanrader"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Select Verhuizers start met woningontruiming

Select Verhuizers breidt de dienstverlening van het Eindhovens Verhuisbedrijf verder uit

Lees verder
Overzicht

Verhuistips voor bedrijven in Kerkdriel

Natuurlijk kunt u ons voor bedrijfsverhuizingen ook vinden op de bedrijfsterreinen in en rondom Kerkdriel, zoals de Geerden, dat pal na de afslag van de A2 te vinden is in Velddriel, of op het bedrijventerrein rond de Nijverheidsstraat en Handelsweg.

Gaat u uw bedrijf of instellingen verhuizen naar Kerkdriel? Geef het door via: Kamer van Koophandel. U dient de adreswijziging tijdig (binnen een week) doorgeven.
Ook wanneer er meer dan een week voorbij is, moet u de adreswijziging nog melden. Het nalaten heeft mogelijk gevolgen voor bijvoorbeeld de aansprakelijkheid van uw bedrijf. Uw adreswijziging geldt pas zodra deze is doorgevoerd in het Handelsregister. Eerder kunt u zich er niet op beroepen.

Indien u zich zowel persoonlijk, alsmede als bedrijf vestigt op één woon-en-werkadres, dient u dit tevens door te geven aan de gemeente van uw nieuwe woonplaats.
Zie: verhuizing gemeente Maasdriel

Vergeet niet om uw adreswijziging zo vroegtijdig mogelijk door te geven aan de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Deze instanties hebben vaak lange tijd nodig om omzettingen in te plannen, al dan niet aangevuld met het installeren van noodzakelijke apparatuur. Natuurlijk aangevuld met zakelijke relaties en (ondernemers)verenigingen: (te denken aan uitkeringsinstanties collegae, werkgeversverenigingen, banken, schadeverzekeraars, etc..)

Deze relaties kunt u ook op één website regelen, maar daar zijn wel wat kosten aan verbonden Zie: KijkMijnHuis

Wellicht kunt u ook informatie inwinnen of uw bedrijf aansluiten bij een ondernemersvereniging in Kerkdriel, zoals de Ondernemers Vereniging Maasdriel (OVM)

Hoe gaan wij te werk?

 1. Vraag vrijblijvende offerte aan
 2. Binnen 24 uur afspraak gemaakt
 3. Binnen 48 uur een offerte
 4. Zorgeloze verhuizing

Tarieven zakelijke verhuizing

Vrachtwagen

€ 869,- per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen met chauffeur
 • Eén verhuizer
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW 

Verhuiswagen

€ 495,87 per dagdeel

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuizer

€ 37,19 per uur

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuizer 
 • Minimale afname 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuislift

€ 164,46 per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Verhuislift
 • Excl. operator á € 37,19 p/uur
 • Geen transportkosten onder de 20 km
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW

Handige links in Kerkdriel

Via de websites www.maasdriel.nl, www.tripbommelerwaard.nl en www.lokaaltotaal.nl/maasdriel kunt meer te weten komen over wat de gemeente Maasdriel u te bieden heeft op het gebied van sport, cultuur, recreatie en overig verenigingsleven, van smartlappenkoor “Gère Weg”tot biljartvereniging “De Luchtschippers” of “Vogelvereniging de Drielse Volière”.
Voor het zoeken naar informatie omtrent het dichtstbijzijnde, of meest passende onderwijs voor uw kinderen in Kerkdriel, verwijzen wij u naar:

Bronnen

https://www.maasdriel.nl/inwoner-en-ondernemer/wonen-en-leven/verhuizen/verhuizen-binnen-en-naar-maasdriel
https://www.maasdriel.nl/inwoner-en-ondernemer/wonen-en-leven/verhuizen/eerste-inschrijving-in-nederland
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/
https://www.google.nl/maps/search/kerkdriel,+bouwmarkten/@51.7717644,5.3275293,15.5z
https://www.karwei.nl/vestigingen/zoek-op-kaart
https://www.gamma.nl/bouwmarkten/zoek-op-kaart
https://www.praxis.nl/store-finder
https://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/wijziging-doorgeven/adres-wijzigen/
https://www.maasdriel.nl/inwoner-en-ondernemer/wonen-en-leven/verhuizen/verhuizen-binnen-en-naar-maasdriel
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/
https://vhs.kijkmijnhuis.nl/#/
http://ovmmaasdriel.nl/
https://www.maasdriel.nl/inwoner-en-ondernemer/sport-cultuur-en-recreatie/
http://tripbommelerwaard.nl/
http://lokaaltotaal.nl/maasdriel/?q=verenigingen
https://www.scholenopdekaart.nl/
https://www.keuzegids.org/ol/gidsen/mbo15/locatiecheck
http://www.kiesjestudie.nl/
https://www.zorgkaartnederland.nl/?zoekterm=kerkdriel
http://www.sportwijzer.nl/sportverenigingen/kerkdriel.html


Select Verhuizers aan het werk in Kerkdriel

Select Verhuizers Eindhoven
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak