Woningontruiming - Woning ontruimen? Select Verhuizers!

Woningontruiming

Wilt u een woning laten ontruimen? Select Verhuizers kan naast het uitvoeren van uw verhuizing ook deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Bij het ontruimen van een woning komen vaak meer werkzaamheden kijken dan uitsluitend het verhuizen van de inboedel. Bij ontruimingen kan Select Verhuizers u volledig ontzorgen en dan bedoelen wij ook echt ontzorgen!

Een kleine greep uit de dienstverlening op het gebied van woningontruimingen:verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

De meest complete dienstverlening bij uw woningontruiming

Geeft u de ontruiming van de woning uit handen? Dan kunnen wij ook echt alle werkzaamheden bij u wegnemen. De dienstverlening beperkt zich niet alleen tot het verhuizen van de inboedel, maar daar begint het natuurlijk wel mee. Bij particuliere verhuizing leest u meer over hoe zorgvuldig wij uw verhuizing organiseren en uitvoeren.

Werkwijze bij de ontruiming van uw woning

Geen enkele woningontruiming is hetzelfde. Gelukkig kunnen wij op basis van onze ervaring wel werken met een uitgebreide checklist waardoor er geen werkzaamheden worden vergeten. Tijdens een vrijblijvend bezoek luisteren we aandachtig naar uw wensen en nemen vervolgens de checklist met u door. Op basis daarvan ontvangt u kosteloos en dus geheel vrijblijvend een offerte die past bij uw situatie.

Gaat u akkoord met de offerte? Dan ontvangt u een bevestiging en een tijdsplanning voor de werkzaamheden. Daardoor bent u ervan verzekerd dat de uiteindelijke oplevering plaatsvindt op de afgesproken datum. Dit geeft u zekerheid en zorgt voor een besparing doordat er een einde komt aan de kosten die voortkomen uit het aanhouden van de woning.

Verwijderen van inboedel en goederen

Samen met u bespreken we de bestemming van de inboedel. Verhuist deze mee naar een nieuwe woning of wordt de inboedel in het geval van bijvoorbeeld overlijden verdeeld over meerdere familieleden? Wij zorgen dat alles veilig en onbeschadigd op de nieuwe bestemming aankomt.

Sommige dingen krijgen niet direct een nieuwe bestemming. Hiervoor gaan wij op zoek naar een passende oplossing. Onze specialisten selecteren de waardevolle bezittingen uit, bespreken dit met betrokkenen en pas daarna worden ze aangeboden bij een veilinghuis. Inkomsten van de veiling komen uiteraard ten goede aan de eigenaar, directe familieleden of executeur testamentair.

De overige inboedel doneren we aan goede doelen zoals de Kledingbank, de Vincentius Vereniging in ‘s-Hertogenbosch of scheiden we als afvalstromen. Wij ontruimen de woning dus op een milieubewuste manier!

De woning terugbrengen in oude staat

Bij het verlaten van een huurwoning is het vaak verplicht om deze terug te brengen in de oude staat. Aanpassingen of zelfs verbeteringen aan de woning moet u ongedaan maken. Select Verhuizers zorgt ervoor dat de woning geheel volgens afspraken met verhuurder of makelaar wordt opgeleverd.

Wij voeren de volgende werkzaamheden voor u uit:

Schoonmaken van woning, opstal en tuin

Is de woning weer helemaal teruggebracht in de oude of gewenste staat? Dan begint Select Verhuizers met de schoonmaak van de woning. Dit kan in overleg met betrokkenen bezemschoon betekenen of juist dat er intensieve schoonmaakwerkzaamheden plaatsvinden. Het verwijderen van bijvoorbeeld nicotineaanslag, kalk of vetresten kunnen we u uit handen nemen. Vergeet niet dat ook buitenshuis vaak het nodige te doen is. De schuur, het tuinhuis of de tuin nemen wij eveneens graag voor u onder handen.

Oplevering van de woning

Na het uitvoeren van alle werkzaamheden voor de woningontruiming leveren we die samen met u op. Tenzij u ook dit uit handen wilt geven. In dat geval zorgen wij voor een correcte oplevering aan de makelaar of verhuurder. Meterstanden worden voor u opgenomen en ontvangt u uiteraard netjes via de mail. Select Verhuizers ontzorgt u dus zoals gezegd compleet!

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing Utrecht van Mierlo

Mevr. van Mierlo


5

"Een bedrijf met aandacht voor de klant en denkt mee bij elk moment waar nodig is"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Verhuizen tijdens het Coronavirus

Verhuizen tijdens Corona? Alles wat u moet weten

Lees verder
Overzicht

Informeer of maak vrijblijvend een afspraak

Bent u benieuwd of wij voor u de ideale partner zijn voor het ontruimen van uw huis? Neem geheel vrijblijvend contact op of maak een afspraak voor een bezoek aan de te ontruimen woning. Wij kunnen dan direct met u de werkzaamheden bespreken en nemen desgewenst een checklist met u door. U krijgt direct een goed beeld van Select Verhuizers en wij kunnen u geheel vrijblijvend een prijsindicatie geven. Slagen we erin direct de werkzaamheden goed in kaart te brengen? Dan kunt u gelijk een reservering maken zodat de afhandeling binnen de gewenste periode plaatsvindt. 

De voordelen van Select Verhuizers


Veilig en verzekerd transport

Veilig en verzekerd transport

Wij denken met u mee!

Wij denken met u mee!

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Gras en Groen

Particuliere verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Zakelijke verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Tarieven

Lees meer
Select Verhuizers Den Bosch
Select Verhuizers Eindhoven
Vrijblijvende afspraak