Verhuisbedrijf Nuenen

U wilt goedkoop verhuizen naar of van Nuenen en zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing, dan is Select Verhuizing voor u de aangewezen partij.
De verhuisservice van Select Verhuizing houdt in, dat uw spullen in goede handen zijn, verzekerd zijn, eventueel tijdelijk worden opgeslagen en door de verhuizers correct worden behandeld, met de juiste verhuisdozen en verhuisdekens. U hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen of uw rug te belasten, om zelf zware meubels en machines zonder eigen verhuiswagen te vervoeren. Ideaal, want zo houdt u veel vrije tijd over om een terrasje te pakken aan het Park, met uitzicht op het standbeeld van Vincent van Gogh of de mooie omgeving van het Nuenens Broek of de Papenvoortse Heide te verkennen. Select Verhuizers Eindhoven biedt u de juiste checklist verhuizen aan en geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing.

Wat kan Selectverhuizers voor u betekenen 

Algemene informatie Nuenen

Nuenen is de grootste plaats plaats in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten, met bijna 23.000 inwoners, gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch in de provincie Noord-Brabant, De naam Nuenen komt van Nuenhem, dat 'nieuw heim' betekent. Nuenen is onder andere bekend doordat Vincent van Gogh er twee jaar woonde en werkte. Uit zijn “Nuenense periode” stamt een van zijn bekendste werken: De aardappeleters. Het heeft er toe geleid, dat nog Nuenen nog steeds een dorp is van dichters en galerieën voor beeldende kunst en Vincent van Gogh in 1932 een standbeeld kreeg in het Park en momenteel wordt geëerd in het museum “Vincentre”.

Naast het feit, dat de gemeente dienst doet als forensenplaats voor de stad Eindhoven, is zij zelf op economisch gebied zeer actief. Er zijn maar liefst 1800 bedrijven gevestigd, die tezamen aan 9000 mensen werk bieden, voor een relatief kleine gemeente een prestatie van formaat. Het gemiddeld besteedbaar inkomen per huishouden ligt dan ook ongeveer 20% boven het landelijk gemiddelde. Tot de tweede helft van de 19e eeuw was dat het tegenovergestelde, want de regio was arm en voornamelijk afhankelijk van de agrarische economie.Huisnijverheid als klompenmakerij en huisweverij waren de inleiding tot enige industrialisatie in het begin van de 20e eeuw.

Waar komen wij zoal in Nuenen

Select Verhuizing is niet alleen werkzaam in het dorpscentrum, maar vindt u ons ook in de wijken Noord, Zuid, De Boschhoeve (Oost), en de buurtschappen Opwetten, Boord, Eeneind, Stad van Gerwen en Olen en de kernen Gerwen en Nederwetten. Ook komt u ons tegen in de omliggende plaatsen:vWaar komen wij zoal in Nuenen
Select Verhuizing is niet alleen werkzaam in het dorpscentrum, maar vindt u ons ook in de wijken Noord, Zuid, De Boschhoeve (Oost), en de buurtschappen Opwetten, Boord, Eeneind, Stad van Gerwen en Olen en de kernen Gerwen en Nederwetten. Ook komt u ons tegen in de omliggende plaatsen:verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Verhuistips voor particulieren in Nuenen

Bij een verhuizing dient u te worden uitgeschreven bij uw huidige gemeente en te worden ingeschreven bij uw nieuwe gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Uw persoonlijke verhuizing wordt dan ook verwerkt in de Basisregistratie Personen.
Na uw inschrijving bij de gemeente Nuenen, wordt u ook automatisch uitgeschreven bij uw oude gemeente en ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging. Bovendien worden de volgende instanties geïnformeerd, nadat uw verhuizing door de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten is verwerkt:

Ook indien u verhuist binnen dezelfde gemeente, dient u natuurlijk ook uw adreswijziging door te geven. Via de volgende link kunt u gemakkelijk uw verhuizing doorgeven. Zie: verhuizing gemeente Nuenen

Verhuist u naar Nuenen vanuit het buitenland, lees dan de informatie over vestiging vanuit het buitenland naar gemeente Nuenen.
Denkt u ook aan het zo vroegtijdig mogelijk doorgeven van uw adreswijziging naar de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Bouwmarkten in Nuenen

Wanneer u gaat verhuizen, zal u altijd iets te klussen hebben. Gordijnrails, sanitaire accessoires, opbergschappen aanbrengen, gereedschap en ga zo maar verder.
Hieronder volgen zoekmogelijkheden naar bouwmarkten in uw nieuwe woonplaats:

Wij kunnen voor elk budget een passende oplossing bieden!

In het kader van onze transparante formule hebben wij een simpel en overzichtelijk tarievenschema ontwikkeld. Het schema bestaat uit een drietal zorgvuldig berekende pakketten die passen bij het gros van de desbetreffende huishoudens.

Deze pakketten omvatten het feitelijk verhuizen; d.w.z. het vervoeren van uw huisraad van het oude adres naar het nieuwe adres. Uiteraard worden alle zaken geplaatst daar waar u ze wilt hebben.

Bakwagen plus 2 verhuizers

Halve dag € 600,- *

Hele dag   € 1150,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 3 verhuizers

Halve dag €   825,- *

Hele dag   € 1500,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Drie verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 4 verhuizers

Halve dag €   1100,- *

Hele dag   € 2000,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Vier verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Tarieven huren opslagruimte

Kunt u na het verlaten van uw oude woning niet direct uw nieuwe woning betrekken? Of kan uw inboedel niet direct in uw woning worden geplaatst? Dat is geen probleem!

Dit zijn zaken die bij erg veel verhuizingen spelen. Om die reden hebben wij speciale opslagunits die u kunt huren. Daarin kan een deel of uw gehele inboedel worden opgeslagen.

Inhoud opslagruimte Duur Tarief per maand
tot 10 m³ per maand € 75,- per maand
tot 20 m³ per maand € 150,- per maand
tot 30 m³ per maand € 225,- per maand
tot 40 m³ per maand € 300,- per maand
tot 50 m³ per maand € 375,- per maand
tot 60 m³ per maand € 450,- per maand
> 60 m³ per maand  Op aanvraag


Uw box is altijd toegankelijk tijdens kantooruren en op zaterdag tot 12 uur. U dient hiervoor wel echter minimaal 24 uur van tevoren een afspraak te maken. Voor de toegang rekenen wij wel een handling-fee van €25,- per bezoek.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing Uden naar Maarheeze

Manon van den Berg


5

"Een ontzettend fijn, professioneel en toegankelijk verhuisbedrijf"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Select Verhuizers start met woningontruiming

Select Verhuizers breidt de dienstverlening van het Eindhovens Verhuisbedrijf verder uit

Lees verder
Overzicht

Verhuistips voor bedrijven in Nuenen

Natuurlijk kunt u ons voor bedrijfsverhuizingen ook vinden op de bedrijfsterreinen in en rondom Nuenen, zoals Eeneind.
Gaat u uw bedrijf of instellingen verhuizen naar Nuenen? Geef het door via: Kamer van Koophandel. U dient de adreswijziging tijdig (binnen een week) doorgeven.
Ook wanneer er meer dan een week voorbij is, moet u de adreswijziging nog melden. Het nalaten heeft mogelijk gevolgen voor bijvoorbeeld de aansprakelijkheid van uw bedrijf. Uw adreswijziging geldt pas zodra deze is doorgevoerd in het Handelsregister. Eerder kunt u zich er niet op beroepen.

Indien u zich zowel persoonlijk, alsmede als bedrijf vestigt op één woon-en-werkadres, dient u dit tevens door te geven aan de gemeente van uw nieuwe woonplaats.
Zie: verhuizing gemeente Nuenen.

Vergeet niet om uw adreswijziging zo vroegtijdig mogelijk door te geven aan de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Deze instanties hebben vaak lange tijd nodig om omzettingen in te plannen, al dan niet aangevuld met het installeren van noodzakelijke apparatuur. Natuurlijk aangevuld met zakelijke relaties en (ondernemers)verenigingen: (te denken aan uitkeringsinstanties collegae, werkgeversverenigingen, banken, schadeverzekeraars, etc..)

Deze relaties kunt u ook op één website regelen, maar daar zijn wel wat kosten aan verbonden Zie: KijkMijnHuis

Wellicht kunt u ook informatie inwinnen of uw bedrijf aansluiten bij een ondernemersvereniging in Nuenen, zoals Ondernemers Contact Nuenen, of Jong Nuenen.

Hoe gaan wij te werk?

 1. Vraag vrijblijvende offerte aan
 2. Binnen 24 uur afspraak gemaakt
 3. Binnen 48 uur een offerte
 4. Zorgeloze verhuizing

Tarieven zakelijke verhuizing

Vrachtwagen

€ 869,- per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen met chauffeur
 • Eén verhuizer
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW 

Verhuiswagen

€ 495,87 per dagdeel

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuizer

€ 37,19 per uur

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuizer 
 • Minimale afname 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuislift

€ 164,46 per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Verhuislift
 • Excl. operator á € 37,19 p/uur
 • Geen transportkosten onder de 20 km
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW

Handige links in Nuenen

Nuenen kent een sterk ontwikkeld verenigingsleven. U leest meer over uitgaan, wonen en leven, evenementen en cultuur, tips op de site https://www.gemeentewijzer.nl/nuenen. Van “Popkoor Popkoorn” tot “Denksportvereniging B.C. de overslag”.

Voor het zoeken naar informatie omtrent het dichtstbijzijnde, of meest passende onderwijs voor uw kinderen in Nuenen, verwijzen wij u naar:

Bronnen

https://www.nuenen.nl/inwoners-ondernemers/onderwerpen-a-z_42690/simform/form/step/verhuizen/verhuizen-0-1
https://www.nuenen.nl/inwoners-ondernemers/onderwerpen-a-z_42690/simform/form/step/verhuizen/verhuizen-vanuit-buitenland-naar-nuenen-2
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/
https://www.google.nl/maps/search/bouwmarkten+in+de+buurt+van+Nuenen/@51.4671293,5.5424146,14.75z
https://www.karwei.nl/vestigingen/zoek-op-kaart
https://www.gamma.nl/bouwmarkten/zoek-op-kaart
https://www.praxis.nl/store-finder
https://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/wijziging-doorgeven/adres-wijzigen/
https://www.nuenen.nl/inwoners-ondernemers/onderwerpen-a-z_42690/simform/form/step/verhuizen/verhuizen-0-1
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/
https://vhs.kijkmijnhuis.nl/#/
http://www.ocnuenen.nl/
http://www.jongnuenen.nl/
https://www.gemeentewijzer.nl/nuenen-gerwen-en-nederwetten/zien-en-doen/evenementen/  
https://www.scholenopdekaart.nl/
https://www.keuzegids.org/ol/gidsen/mbo15/locatiecheck
http://www.kiesjestudie.nl/
https://www.zorgkaartnederland.nl/?zoekterm=nuenen
http://www.sportwijzer.nl/sportverenigingen/nuenen.html


Select Verhuizers aan het werk in Nuenen

Select Verhuizers Eindhoven
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak