Woningontruiming - Woning ontruimen? Select Verhuizers!

Speciale ontruiming

Steeds vaker kiezen mensen voor een speciale ontruiming. Het laten uitvoeren van een (woning-)ontruiming haalt schaamte, stress en verdriet weg bij de bewoner(s) of familieleden. Dit voorkomt het onnodig hoog oplopen van emoties en escalaties.

Select Verhuizers heeft een ervaren en zeer discreet team dat weet wat van ze wordt gevraagd in het geval van een speciale ontruiming. Zij voeren de ontruiming en bijkomende werkzaamheden nauwkeurig en discreet uit. Zo is de ontruiming voor u een zorg minder!

Oorzaken van speciale ontruiming

Zoals omschreven komen er vaak emoties kijken bij de speciale ontruiming van een woning. Het verdriet van het overlijden van een familielid of problemen in de privé- of werksfeer zijn hier duidelijke voorbeelden van.

Oorzaken van speciale ontruiming zijn:verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Waarom speciale ontruiming overlaten aan Select Verhuizers?

Wanneer wordt er gekozen voor het laten ontruimen van een huis? Select Verhuizers heeft inmiddels ervaren dat de aanleidingen ontzettend uiteenlopen. Van het verwezenlijken van een droom te emigreren tot het verhuizen naar een verpleeghuis of zelfs het overlijden van de bewoner. Over het algemeen komen er veel emoties kijken bij het ontruimen van een woning. Voor Select Verhuizers dan ook des te meer reden om deze met de allergrootste zorg te behandelen!

Waarom een woningontruiming uitbesteden?

Wat gebeurt er met de inboedel?

Samen met u bespreken we de bestemming van de inboedel. Er zijn namelijk een aantal opties: 

Hierbij enkele opties wat de nieuwe bestemming kan worden van uw inboedel:

Verhuizen inboedel

Verhuizen wij de inboedel naar de nieuwe woning of naar de woning van een familielid of kennis? Dan volgen wij de vaste werkwijze bij een particuliere verhuizing. Het leveren van verhuisdozen, de inpakservice, het transport en veilig inpakken van meubilair behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van onze verhuizers. 

Tijdelijke opslag

Is er niet direct ruimte om de inboedel een nieuwe bestemming te geven? Select Verhuizers heeft opslagruimten in eigen beheer en kan uw inboedel voor u opslaan. Bewaakte en vochtvrije stalling van uw inboedel geven u de gewenste tijd en ruimte. U leest meer hierover op de pagina opslag en transport.

Veilinghuis

Inboedel verkopen via een veilinghuis? Dat klinkt u misschien vreemd in de oren, maar dat is het allang niet meer. Kunstvoorwerpen en antiek zijn nog altijd ontzettend populair onder verzamelaars. Waarom zou u er niet voor kiezen om deze om te zetten in geld dat aan u en uw familie ten goede komen? Select Verhuizers zorgt voor het aanbieden van de stukken bij het veilinghuis en u ontvangt natuurlijk de opbrengsten nadat de veiling heeft plaatsgevonden!

Doneren aan goed doel of kringloop

Select Verhuizers zorgt bij zoveel mogelijk stukken voor een “tweede leven”. Middels het doneren van bruikbare eigendommen krijgen deze een goede bestemming. U kunt een goed doel van uw keuze aangeven of wij brengen het onder bij vaste partners. Dit zijn de Vincentius Vereniging en Kledingbank in ‘s-Hertogenbosch. Beide organisaties zetten zich in voor inwoners onder de armoedegrens van de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Scheiden en afvoeren van de rest afvalstromen

Nadat alle waardevolle stukken en bruikbare goederen een nieuwe bestemming hebben gekregen blijft er altijd een deel van de inboedel over die als restafval kan worden beschouwd. Voor een milieuvriendelijke verwerking zorgen wij voor een scheiding van deze afvalstromen. Dat is niet alleen goed voor het milieu overigens; het zorgt ook voor zo laag mogelijke kosten.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing Drunen Marieke Swelheim

Marieke Swelheim


5

"Professioneel en gezellig personeel bij een uitstekende verhuizing"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Verhuizen tijdens het Coronavirus

Verhuizen tijdens Corona? Alles wat u moet weten

Lees verder
Overzicht

Ook uw huis laten ontruimen?

Bent u benieuwd of wij voor u de ideale partner zijn voor de speciale ontruiming van uw woning? Neem geheel vrijblijvend contact op of maak een afspraak voor een bezoek aan de te ontruimen woning. Wij kunnen dan direct met u de werkzaamheden bespreken en nemen desgewenst een checklist met u door. U krijgt direct een goed beeld bij Select Verhuizers en ontvangt een geheel vrijblijvende prijsindicatie. Slagen wij er direct de werkzaamheden goed in kaart te brengen? Dan kunt u zelfs direct een reservering maken, zodat de werkzaamheden binnen de gewenste tijdsperiode worden uitgevoerd.

De voordelen van Select Verhuizers


Veilig en verzekerd transport

Veilig en verzekerd transport

Wij denken met u mee!

Wij denken met u mee!

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Gras en Groen

Particuliere verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Zakelijke verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Tarieven

Lees meer
Select Verhuizers Den Bosch
Select Verhuizers Eindhoven
Vrijblijvende afspraak