Wat kost mijn verhuizing? Select Verhuizers!
Wat kost mijn verhuizing?

Wat kost mijn verhuizing?

Geplaatst door: Marjos van Hazendonk
Eigenaar Select Verhuizers
Linkedin
Geplaatst op: 29-08-2018
Laatst aangepast op: 12-12-2018

Marjos van Hazendonk

Een verhuizing kost tijd en geld. Een simpele vraag beantwoorden wij het liefst met een simpel antwoord. Maar om de financiële lasten van uw verhuizing te berekenen, vuurt Select Verhuizers veel vragen op u af om zaken die van invloed zijn in te schatten. Uw antwoorden zijn medebepalend voor een passende offerte. Het zijn namelijk niet alleen de kosten van kilometers, uren en de omvang van uw inboedel, die de kosten van uw verhuizing bepalen!

U betaalt, u bepaalt zelf het tarief

Doet u heel veel zelf? Dan blijven de kosten ook bescheiden. Wenst u meer taken uit handen te geven, of is de omvang eenvoudigweg veel te groot, dan zal u zeker blij zijn met onze hulp. De kosten worden mede bepaald door:

Een verhuiswagen met hydraulische laadklep, plus twee verhuizers voor een halve dag inhuren kan al vanaf € 450,- Voor een kleine indicatie van tarieven kijkt u bij tarieven particliere verhuizing.

Welke zaken bepalen uiteindelijk de verhuiskosten?

Om de kosten vast te stellen en te bepalen wat u zoal wenst of nodig heeft, is het belangrijk te weten of u een “Doe-Het-Zelver” of een “Verhuismanager” bent. Voordat u allerhande zaken zelf gaat doen of regelen, vraagt u zich het volgende af:

Mix tussen kosten en gemak, waarmee kunnen wij u helpen?

Select Verhuizers heeft een servicepakket voor u samengesteld, waar u kunt kiezen uit diensten als:

U bepaalt zo het een en ander: wat zelf te doen en wat uit te besteden. Een grote of kleine, een gehele of gedeeltelijke verhuizing met of zonder tijdelijke opslag? U bepaalt zelf in hoeverre u een Doe-Het-Zelver of Verhuismanager wilt zijn! Lees meer over Select Verhuizers Diensten

Een goede planning zorgt voor besparing

Een goede planning vooraf scheelt tijdens de verhuizing in tijd, waardoor u minder voor verrassingen komt te staan. Select Verhuizers geeft u graag een uitleg over haar service. informeert en adviseert u hoe dingen aan te pakken. Zo komt u beter beslagen ten ijs, u weet wat u te wachten staat en maakt minder financiële uitglijders. Door een goede planning werkt u schematisch en met meer focus naar de eindstreep toe.

Voordelen van de Select-diensten:

Na vaststelling van wensen en mogelijkheden bepalen wehet uiteindelijk tarief. Past onze offerte ook binnen uw begroting? Laat u verrassen door onze garanties! Zo krijgt u een idee van wat er zoal om de hoek komt kijken bij een verhuizing. Nu heeft u al meer inzicht in de kosten.

Bent u al zover?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Lees ook:

Inpakmaterialen verhuizing

Inpakmaterialen verhuizing

11-03-2019

Inpakmaterialen verhuizing

Lees verder
Help! mijn verhuizing loopt vertraging op

Help! mijn verhuizing loopt vertraging op

25-02-2019

Hoe vaak komt het wel niet voor? De dag van verhuizing staat voor de deur, maar ineens komt er een kink in de kabel. De oplevering van uw nieuwe huis is uitgesteld of er is een ongeluk gebeurd.

Lees verder
Kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

Kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

11-02-2019

Kunt u niet gelijk in uw nieuwe huis? En heeft u ter overbrugging tijdelijk opslagruimte nodig? Bij ons staat uw inboedel veilig en droog.

Lees verder
Hoe maakt u een verhuisplanning?

Hoe maakt u een verhuisplanning?

28-01-2019

Goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook bij uw verhuizing: om alles goed te laten verlopen, is een overzichtelijke planning nuttig. Zo krijgt u inzicht in alle zaken die u moet regelen.

Lees verder
Waarom zou u kiezen voor Select Verhuizers?

Waarom zou u kiezen voor Select Verhuizers?

14-01-2019

Een mens verhuist gemiddeld 7 keer in een leven, wij gemiddeld 7 keer per week. Select Verhuizers zet alles op alles voor een zorgeloze verhuizing in regio Den Bosch.

Lees verder
Wanneer heeft u een verhuislift nodig?

Wanneer heeft u een verhuislift nodig?

02-01-2019

Om uw spullen snel, veilig en onbeschadigd te verhuizen, is het soms gewoonweg noodzakelijk om een verhuislift in te zetten. Bijvoorbeeld wanneer uw meubels niet door het trapgat passen.

Lees verder
Kan ik mijn inboedel toch nog in laten pakken?

Kan ik mijn inboedel toch nog in laten pakken?

19-12-2018

Heeft u door een verbouwing of drukke baan zelf geen tijd om al uw bezittingen in en uit te pakken? Ons verhuisbedrijf biedt u een complete in- en uitpakservice. Voor een zorgeloze verhuizing!

Lees verder
Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Waarom uw verhuizing uitbesteden?

26-09-2018

Gaat u verhuizen? Waarom zou u uw verhuizing uitbesteden? Select Verhuizers legt de voordelen aan u uit!

Lees verder
Hoe lang duurt mijn verhuizing?

Hoe lang duurt mijn verhuizing?

12-09-2018

Hoe lang duurt mijn verhuizing? Select Verhuizers legt het aan u uit en helpt u te plannen!

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak