Inpakmaterialen verhuizing
Inpakmaterialen verhuizing

Inpakmaterialen verhuizing

Geplaatst door: Marjos van Hazendonk
Eigenaar Select Verhuizers
Linkedin
Geplaatst op: 11-03-2019
Laatst aangepast op: 12-12-2018

Marjos van Hazendonk

Bij verhuizen komt veel kijken. Bijvoorbeeld inpakmaterialen: waarmee pak ik mijn spullen in? Hoe zorg ik ervoor dat die antieke vaas ongeschonden de verhuizing doorkomt? Hoe breng ik mijn kleren van a naar b?

Verhuisdozen

Het eerste waar u aan denkt, zijn waarschijnlijk verhuisdozen. Zij maken het veel makkelijker om al uw spullen te sorteren, in te pakken en te labelen. En weet u wat mooi is? Schakelt u ons in als verhuisbedrijf, dan krijgt u de verhuisdozen GRATIS in bruikleen. Da’s wel zo fijn, want u heeft er veel meer nodig dan u verwacht. Zo heeft een alleenstaande volwassene ruim 20 verhuisdozen nodig, terwijl een gezin met 2 kinderen al snel op 40 komt!

Verschillende verhuisdozen

Verhuisdozen zijn geschikt om de meeste spullen mee te vervoeren, maar wist u dat er verschillende soorten zijn?

Verhuisetiketten

Hele zoektochten voorkomen? Gebruik dan verhuisetiketten! Plak deze op de verhuisdozen, schrijf erop wat erin zit en voor welke kamer het is. Nog handiger is om voor iedere kamer een aparte kleur te gebruiken. In uw nieuwe huis kunt u dan op de deuren dezelfde kleur stickers plakken. Dan weten onze verhuizers waar ze uw dozen mogen neerzetten.

Spanbanden voor zware apparaten

Gaat er met uw verhuizing zware apparatuur mee zoals wasmachines, drogers en vaatwassers? Alleen al vanwege hun gewicht zijn deze moeilijker te verhuizen. De oplossing: speciale spanbanden waarmee u verantwoord tilt. Heeft u dit niet standaard in uw doe-het-zelf-arsenaal zitten? Wij verhuizen dagelijks zware apparaten, dus span- en tilbanden behoren tot onze standaarduitrusting. Staat het apparaat op een hoge verdieping en kan die niet in de lift of door het trappenhuis, dan zetten we waar nodig een verhuislift in.  

Breekbare spullen verhuizen

Naast zware apparaten gaan er uiteraard breekbare spullen met u mee: vazen, beeldjes en servies. Stopt u deze dingen allemaal bij elkaar in een doos, dan kunt u brokken en scherven verwachten. Maar hoe verhuis ik ze dan veilig? Door ze extra in te pakken met:

Andere inpakmaterialen

Dit zijn wel de meest gangbare inpakmaterialen. Daarnaast kunt u ook denken aan:

Gratis inpakmaterialen?

Laat uw verhuizing door Select Verhuizers uitvoeren en krijg alle inpakmaterialen gratis in bruikleen! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Lees ook:

Help! mijn verhuizing loopt vertraging op

Help! mijn verhuizing loopt vertraging op

25-02-2019

Hoe vaak komt het wel niet voor? De dag van verhuizing staat voor de deur, maar ineens komt er een kink in de kabel. De oplevering van uw nieuwe huis is uitgesteld of er is een ongeluk gebeurd.

Lees verder
Kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

Kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

11-02-2019

Kunt u niet gelijk in uw nieuwe huis? En heeft u ter overbrugging tijdelijk opslagruimte nodig? Bij ons staat uw inboedel veilig en droog.

Lees verder
Hoe maakt u een verhuisplanning?

Hoe maakt u een verhuisplanning?

28-01-2019

Goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook bij uw verhuizing: om alles goed te laten verlopen, is een overzichtelijke planning nuttig. Zo krijgt u inzicht in alle zaken die u moet regelen.

Lees verder
Waarom zou u kiezen voor Select Verhuizers?

Waarom zou u kiezen voor Select Verhuizers?

14-01-2019

Een mens verhuist gemiddeld 7 keer in een leven, wij gemiddeld 7 keer per week. Select Verhuizers zet alles op alles voor een zorgeloze verhuizing in regio Den Bosch.

Lees verder
Wanneer heeft u een verhuislift nodig?

Wanneer heeft u een verhuislift nodig?

02-01-2019

Om uw spullen snel, veilig en onbeschadigd te verhuizen, is het soms gewoonweg noodzakelijk om een verhuislift in te zetten. Bijvoorbeeld wanneer uw meubels niet door het trapgat passen.

Lees verder
Kan ik mijn inboedel toch nog in laten pakken?

Kan ik mijn inboedel toch nog in laten pakken?

19-12-2018

Heeft u door een verbouwing of drukke baan zelf geen tijd om al uw bezittingen in en uit te pakken? Ons verhuisbedrijf biedt u een complete in- en uitpakservice. Voor een zorgeloze verhuizing!

Lees verder
Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Waarom uw verhuizing uitbesteden?

26-09-2018

Gaat u verhuizen? Waarom zou u uw verhuizing uitbesteden? Select Verhuizers legt de voordelen aan u uit!

Lees verder
Hoe lang duurt mijn verhuizing?

Hoe lang duurt mijn verhuizing?

12-09-2018

Hoe lang duurt mijn verhuizing? Select Verhuizers legt het aan u uit en helpt u te plannen!

Lees verder
Wat kost mijn verhuizing?

Wat kost mijn verhuizing?

29-08-2018

Wat kost uw verhuizing? Een verhuizing kost tijd en geld. Select Verhuizers geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing!

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak