Wat te doen als mijn verhuizing vertraging oploopt?
Help! mijn verhuizing loopt vertraging op

Help! mijn verhuizing loopt vertraging op

Geplaatst door: Marjos van Hazendonk
Eigenaar Select Verhuizers
Linkedin
Geplaatst op: 25-02-2019

Marjos van Hazendonk

Hoe vaak komt het wel niet voor? De dag van verhuizing staat voor de deur, de oplevering van uw nieuwe woning is gepland en u heeft uw huidige woning verkocht of de huur ervan opgezegd. Nieuwe bewoners staan te trappelen van ongeduld en ook u kunt niet wachten! Maar dan wordt de oplevering van uw nieuwe huis uitgesteld, of komt er een andere kink in de kabel.

Mogelijke oorzaken van vertraging

Over de oorzaken van een vertraging kunnen we wel een heel boek schrijven, maar hier zijn een paar voorbeelden:

Waar moet u heen? Tijdelijk in een tentje op een camping bivakkeren kan een oplossing zijn, maar is met drie kids geen pretje wanneer het langer duurt dan een paar zomerse weken. Stress ligt op de loer. Waar moeten uw spullen naartoe?

Wat kunt of moet u zoal doen?

Wat nu? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Toch willen we u een aantal tips gevens waarmee u de risico’s zoveel mogelijk beperkt.

Af- en Aansluitingen gas, water, licht

Informeer uw netbeheerders zodra u weet dat u wilt of moet verhuizen. Het beste is om ze te e-mailen, zodat u altijd nog kunt nazoeken wat, wanneer is gezegd. Geef aan per wanneer u uw contract opzegt. Hetzelfde doet u voor de aansluitingen in uw nieuwe huis. Of als u overstapt: met de nieuwe leverancier. Misverstanden in de toekomst voor zijn? Houd dan overzichtelijk bij wie u hierover heeft gesproken.  

Uitgestelde woningoplevering

Heeft u een overeenkomst met een aannemer? Kijk dan goed naar alle uitzonderlijke situaties. Pluis contracten en overeenkomsten goed uit en laat u zo goed mogelijk voorlichten. Duizelt de tekst van de officiële documenten u teveel? Dan doet u er goed aan juridische bijstand of uw verzekering in te schakelen: deze professionals behoeden u voor veel ellende. Andere acties die u kunt ondernemen:

Helpende handen laten het afweten

Had u in uw verhuisplannen gerekend op een heel legioen vrienden om te helpen? Meestal kunt u niet meer op ze rekenen als een verhuizing wordt uitgesteld. Select Verhuizers helpt u in deze situatie graag uit de brand. We trekken meer uren uit voor uw verhuizing of zetten meer mannen in. Om u op ieder gewenst moment te kunnen helpen, beschikt ons verhuisbedrijf over een pool flexibele verhuizers.

Calamiteiten

Krijgt u te maken met een onvoorziene omstandigheid, waardoor u uw verhuizing moet uitstellen? En had u met Select Verhuizers al een en ander besproken en geregeld? Stel ons dan meteen op de hoogte, zodat wij met u kunnen zoeken naar een tijdelijke oplossing en een andere datum. We denken graag met u mee. 

Uw verhuizing in de juiste handen

Wilt u vervolgens op het juiste tijdstip verhuizen? Kijk gerust eens bij onze servicepakketten om te zien of u nog meer gebruik van onze diensten wilt of moet maken. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op. 

Lees ook:

Inpakmaterialen verhuizing

Inpakmaterialen verhuizing

11-03-2019

Inpakmaterialen verhuizing

Lees verder
Kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

Kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

11-02-2019

Kunt u niet gelijk in uw nieuwe huis? En heeft u ter overbrugging tijdelijk opslagruimte nodig? Bij ons staat uw inboedel veilig en droog.

Lees verder
Hoe maakt u een verhuisplanning?

Hoe maakt u een verhuisplanning?

28-01-2019

Goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook bij uw verhuizing: om alles goed te laten verlopen, is een overzichtelijke planning nuttig. Zo krijgt u inzicht in alle zaken die u moet regelen.

Lees verder
Waarom zou u kiezen voor Select Verhuizers?

Waarom zou u kiezen voor Select Verhuizers?

14-01-2019

Een mens verhuist gemiddeld 7 keer in een leven, wij gemiddeld 7 keer per week. Select Verhuizers zet alles op alles voor een zorgeloze verhuizing in regio Den Bosch.

Lees verder
Wanneer heeft u een verhuislift nodig?

Wanneer heeft u een verhuislift nodig?

02-01-2019

Om uw spullen snel, veilig en onbeschadigd te verhuizen, is het soms gewoonweg noodzakelijk om een verhuislift in te zetten. Bijvoorbeeld wanneer uw meubels niet door het trapgat passen.

Lees verder
Kan ik mijn inboedel toch nog in laten pakken?

Kan ik mijn inboedel toch nog in laten pakken?

19-12-2018

Heeft u door een verbouwing of drukke baan zelf geen tijd om al uw bezittingen in en uit te pakken? Ons verhuisbedrijf biedt u een complete in- en uitpakservice. Voor een zorgeloze verhuizing!

Lees verder
Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Waarom uw verhuizing uitbesteden?

26-09-2018

Gaat u verhuizen? Waarom zou u uw verhuizing uitbesteden? Select Verhuizers legt de voordelen aan u uit!

Lees verder
Hoe lang duurt mijn verhuizing?

Hoe lang duurt mijn verhuizing?

12-09-2018

Hoe lang duurt mijn verhuizing? Select Verhuizers legt het aan u uit en helpt u te plannen!

Lees verder
Wat kost mijn verhuizing?

Wat kost mijn verhuizing?

29-08-2018

Wat kost uw verhuizing? Een verhuizing kost tijd en geld. Select Verhuizers geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing!

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak