Tijdelijk uw inboedel opslaan bij uw verhuizing
Kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

Kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

Geplaatst door: Marjos van Hazendonk
Eigenaar Select Verhuizers
Linkedin
Geplaatst op: 11-02-2019

Marjos van Hazendonk


Kunt u niet gelijk in uw nieuwe woning en heeft u ter overbrugging tijdelijk opslagruimte nodig? Select Verhuizers slaat uw inboedel voor u op. Bewaakt en droog.  

Wanneer komt de opslagservice zoal van pas?

Er zijn veel redenen te bedenken waarom u de opslagservice van Select Verhuizers wilt gebruiken. Wordt uw nieuwe huis bijvoorbeeld 2maanden te laat opgeleverd? Heeft u geen plek voor al uw meubels en weet u nog niet wat u ermee wilt? Heeft u alvast nieuwe meubels aangeschaft, maar passen ze niet in uw oude huis? Of moet uw woning ontruimd worden door brand, ernstige lekkage of asbest? In alle gevallen zoeken we in overleg met u naar de beste en goedkoopste oplossing, om uw inboedel tijdelijk op te slaan.

De huidige woning verlaten

Daarnaast kan het gebeuren dat een bewoner wegens gezondheidsreden onverwachts zijn of haar huis moet verlaten. Vaak is dan nog onbekend wat er na langdurende opname in het verpleeg- of ziekenhuis gebeurt. Waar kan de inboedel dan worden opgeborgen? Soms zijn het familieleden, curatoren of erfgenamen die nog niet weten wat ze met de meubels willen doen. Iedere situatie is weer anders en verschilt van geval tot geval. Gelukkig zijn uitzonderingen deel van ons dagelijkse werk: Select Verhuizers krijgt hier vaker mee te maken en kan er snel en flexibel op inspelen. Samen met u zoeken we naar de gouden formule voor al uw spullen. 

Huisraad opslaan bij Select Verhuizers?

We besteden de grootst mogelijke zorg aan de tijdelijke opslag van uw inboedel. U krijgt een opslag op maat, waarmee u aanzienlijk bespaart op de kosten. Door vooraf  een goede inschatting te maken van de werkzaamheden en in overleg met u de taken en inzet van materieel en mankracht hierop af te stemmen. Hierdoor betaalt u betaalt nooit teveel.

Voordelen voor u:

Select Verhuizers neemt hele verhuisproces uit handen

Verhuizen is veel meer dan het uitsluitend vervoeren van uw kostbare bezittingen. Heeft u een gebrek aan tijd, onvoldoende materieel, gereedschap, of kennis van en interesse in techniek? Select Verhuizers helpt u graag uit de brand. Dat is ook terug te zien in onze diensten. We demonteren met alle plezier uw linnenkast, maken uw wasmachine vervoersklaar of schroeven uw meubilair weer in elkaar op de plaats van bestemming. 

Gebruikmaken van onze unieke opslagservice of een andere dienst?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. U hoort binnen een dag van ons.

Lees ook:

Inpakmaterialen verhuizing

Inpakmaterialen verhuizing

11-03-2019

Inpakmaterialen verhuizing

Lees verder
Help! mijn verhuizing loopt vertraging op

Help! mijn verhuizing loopt vertraging op

25-02-2019

Hoe vaak komt het wel niet voor? De dag van verhuizing staat voor de deur, maar ineens komt er een kink in de kabel. De oplevering van uw nieuwe huis is uitgesteld of er is een ongeluk gebeurd.

Lees verder
Hoe maakt u een verhuisplanning?

Hoe maakt u een verhuisplanning?

28-01-2019

Goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook bij uw verhuizing: om alles goed te laten verlopen, is een overzichtelijke planning nuttig. Zo krijgt u inzicht in alle zaken die u moet regelen.

Lees verder
Waarom zou u kiezen voor Select Verhuizers?

Waarom zou u kiezen voor Select Verhuizers?

14-01-2019

Een mens verhuist gemiddeld 7 keer in een leven, wij gemiddeld 7 keer per week. Select Verhuizers zet alles op alles voor een zorgeloze verhuizing in regio Den Bosch.

Lees verder
Wanneer heeft u een verhuislift nodig?

Wanneer heeft u een verhuislift nodig?

02-01-2019

Om uw spullen snel, veilig en onbeschadigd te verhuizen, is het soms gewoonweg noodzakelijk om een verhuislift in te zetten. Bijvoorbeeld wanneer uw meubels niet door het trapgat passen.

Lees verder
Kan ik mijn inboedel toch nog in laten pakken?

Kan ik mijn inboedel toch nog in laten pakken?

19-12-2018

Heeft u door een verbouwing of drukke baan zelf geen tijd om al uw bezittingen in en uit te pakken? Ons verhuisbedrijf biedt u een complete in- en uitpakservice. Voor een zorgeloze verhuizing!

Lees verder
Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Waarom uw verhuizing uitbesteden?

26-09-2018

Gaat u verhuizen? Waarom zou u uw verhuizing uitbesteden? Select Verhuizers legt de voordelen aan u uit!

Lees verder
Hoe lang duurt mijn verhuizing?

Hoe lang duurt mijn verhuizing?

12-09-2018

Hoe lang duurt mijn verhuizing? Select Verhuizers legt het aan u uit en helpt u te plannen!

Lees verder
Wat kost mijn verhuizing?

Wat kost mijn verhuizing?

29-08-2018

Wat kost uw verhuizing? Een verhuizing kost tijd en geld. Select Verhuizers geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing!

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak