Waarom kiezen voor verhuisbedrijf Select Verhuizers?
Waarom zou u kiezen voor Select Verhuizers?

Waarom zou u kiezen voor Select Verhuizers?

Geplaatst door: Marjos van Hazendonk
Eigenaar Select Verhuizers
Linkedin
Geplaatst op: 14-01-2019

Marjos van Hazendonk

Gaat u een nieuwe auto kopen, dan kunt u eerst proefrijden in auto’s en types van diverse dealers en merken. Een verhuizing kunt u helaas niet “op proef” doen. Een mens verhuist gemiddeld 7 keer in een leven. Wij hakken dagelijks met dit bijltje. Select Verhuizers laat uw verhuizing soepel verlopen en denkt met u mee om uw verhuizing zonder zorgen en binnen budget te verwezenlijken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Alles start met het opstellen van een plan van aanpak. Na een bezichtiging van uw huidige woning en een inventarisatie van de inboedel, uw wensen, de oude en uw nieuwe woonplek, dag en datum, verstrekt Select Verhuizers u adviezen rondom uw verhuizing, die ook in het weekend plaats mag vinden. Wij werken met een eenvoudige en transparante formule. Zo heeft u de kosten zelf in de hand. De adviezen die u krijgt zijn gratis, evenals de inpakmaterialen. Zelfs de verhuisdozen krijgt u gratis van ons in bruikleen, als u op onze offerte ingaat.

Onze verhuisservice

Verhuizen is als een maatpak. Geen woning, mens of inboedel is hetzelfde. Select Verhuizers  biedt u daarom een aantal pakketten om uw verhuizing vlot en soepel te laten verlopen. U bepaalt zelf welke diensten u van ons afneemt. Het af- en aansluiten van apparatuur, het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten van meubels als kasten, of zelfs het in- en uitpakken van uw huisraad? Wij kunnen u helpen met het opstellen van uw plan van aanpak, checklist en dergelijke. We geven vrijblijvend verhuistips die op weg helpen naar een zorgeloze verhuizing. 

Diensten Select Verhuizers

De mate waarin Select Verhuizers u van dienst kan zijn, kiest u zelf uit het pakket van de verhuisservice. Zo nemen wij u een deel van of misschien wel al het werk uit handen. Heeft u een specifieke hulpvraag? Dan doen wij ons best de beste  oplossing te vinden. Enkele van onze diensten:

Bepaal zo wat u niet zelf wil of kan doen. Zet een stap opzij en wordt een verhuismanager! Nog meer diensten nodig? Lees over onze service op onze dienstenpagina

Verhuisvoordelen van Select Verhuizers

Afhankelijk van uw gekozen dienstenpakket biedt Select Verhuizers u allerlei voordelen, waar u geen spijt van krijgt! Te beginnen met het bovengenoemde gratis adviesgesprek. U ondervindt dan het gemak van onze diensten en begeleiding. Dat zorgt er uiteindelijk voor dat u binnen een aantrekkelijk budget een voordelige verhuizing op maat krijgt.

Uw winstpunten

U denkt er misschien niet meteen aan, maar verhuizen met Select Verhuizers levert u de volgende winsten op:

Daarom kiezen voor Select Verhuizers

Select Verhuizers bezorgt u zodoende maatwerk. Dat scheelt in de hoogte van de factuur. Daarnaast is Select Verhuizers flexibel qua planning en snel inzetbaar. Wij kunnen u helaas geen proefrit aanbieden, maar tevreden klanten zijn onze allerbeste ambassadeurs:

U ziet:

Dit ambitieuze bedrijf is er alles aan gelegen uw verhuizing zorgeloos te laten verlopen en denkt met u mee om uw verhuiskosten binnen de perken te houden. Wilt u een globale indicatie van de kosten? Lees over onze  Tarieven bij particuliere verhuizing. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Lees ook:

Inpakmaterialen verhuizing

Inpakmaterialen verhuizing

11-03-2019

Inpakmaterialen verhuizing

Lees verder
Help! mijn verhuizing loopt vertraging op

Help! mijn verhuizing loopt vertraging op

25-02-2019

Hoe vaak komt het wel niet voor? De dag van verhuizing staat voor de deur, maar ineens komt er een kink in de kabel. De oplevering van uw nieuwe huis is uitgesteld of er is een ongeluk gebeurd.

Lees verder
Kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

Kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

11-02-2019

Kunt u niet gelijk in uw nieuwe huis? En heeft u ter overbrugging tijdelijk opslagruimte nodig? Bij ons staat uw inboedel veilig en droog.

Lees verder
Hoe maakt u een verhuisplanning?

Hoe maakt u een verhuisplanning?

28-01-2019

Goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook bij uw verhuizing: om alles goed te laten verlopen, is een overzichtelijke planning nuttig. Zo krijgt u inzicht in alle zaken die u moet regelen.

Lees verder
Wanneer heeft u een verhuislift nodig?

Wanneer heeft u een verhuislift nodig?

02-01-2019

Om uw spullen snel, veilig en onbeschadigd te verhuizen, is het soms gewoonweg noodzakelijk om een verhuislift in te zetten. Bijvoorbeeld wanneer uw meubels niet door het trapgat passen.

Lees verder
Kan ik mijn inboedel toch nog in laten pakken?

Kan ik mijn inboedel toch nog in laten pakken?

19-12-2018

Heeft u door een verbouwing of drukke baan zelf geen tijd om al uw bezittingen in en uit te pakken? Ons verhuisbedrijf biedt u een complete in- en uitpakservice. Voor een zorgeloze verhuizing!

Lees verder
Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Waarom uw verhuizing uitbesteden?

26-09-2018

Gaat u verhuizen? Waarom zou u uw verhuizing uitbesteden? Select Verhuizers legt de voordelen aan u uit!

Lees verder
Hoe lang duurt mijn verhuizing?

Hoe lang duurt mijn verhuizing?

12-09-2018

Hoe lang duurt mijn verhuizing? Select Verhuizers legt het aan u uit en helpt u te plannen!

Lees verder
Wat kost mijn verhuizing?

Wat kost mijn verhuizing?

29-08-2018

Wat kost uw verhuizing? Een verhuizing kost tijd en geld. Select Verhuizers geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing!

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak