Waarom uw verhuizing uitbesteden? Select Verhuizers
Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Geplaatst door: Marjos van Hazendonk
Eigenaar Select Verhuizers
Linkedin
Geplaatst op: 26-09-2018

Marjos van Hazendonk

Gaat u verhuizen? Welke rol vervult u dan? Bent u de “Doe-Het-Zelver”? Sjouwt u zelf met familie en vrienden met bus, of aanhanger de huisraad van het ene plek naar de andere? Select Verhuizers ziet dat beeld snel veranderen! Meer en meer neemt een verhuisbedrijf taken van u over en bent u een “regisseur, of verhuismanager“.

Waarom laten verhuizen

De grotere omvang van zowel huis als huisraad. Druk met gezin of werk? Het bereiken van een hogere leeftijd? Een verminderde fysieke conditie?. Dit zijn enkele voorbeelden van zaken, die een rol spelen bij de overwegingen om uw verhuizing of deeltaken, uit handen te geven aan Select verhuizers. Maar er zijn meer argumenten om onze hulp in te schakelen.

Uit handen geven van verhuizing biedt voordelen

Afhankelijk van het te kiezen Dienstenpakket Verhuizen, biedt Select Verhuizers u mogelijke voordelen, waar u geen spijt van krijgt:

Het uit handen geven van het zware werk zorgt natuurlijk voor veel gemak op deze stressvolle dag. Inpakken en opruimen, klussen voorafgaand aan de verhuizing, zaken als gas, water, elektra en internet regelen kosten al veel energie. Bovendien moet u de stoffering voor de nieuwe woning ook nog regelen.

Sneller werken door pakketten uit de Verhuisservice

Besteedt taken uit aan Select Verhuizers. Uw verhuizing zal dan sneller verlopen. Dat begint al met de in bruikleen beschikbaar gestelde verhuisdozen en gratis inpakmaterialen. De sterke dozen zijn efficiënt stapelbaar, makkelijk en vlug te tillen en dragen. Zeker door onze professionals. Zij kunnen zelfs ook voor u de huisraad in- en uitpakken, wanneer u deze service afneemt. U kunt dan al uw aandacht schenken aan het inrichten van uw nieuwe woning.

Zuinig op uw lichaam

U bent wellicht fysiek fit, maar het volbrengen van een verhuizing is toch wel andere koek. Om hetzelfde te presteren als de mannen van Select Verhuizers, moet u toch zeker wel elke dag in de sportschool staan om hen bij te kunnen houden. Voorkom een zweepslag of hernia en laat die zware taken over aan onze professionals.

Zet een verhuislift in

Bij verhuizen van en naar etages en hogere verdiepingen, zeker wanneer lift of trapopgang klein en smal zijn, is het inzetten van een verhuislift noodzakelijk of gewenst. Dit voorkomt beschadigingen aan gebouw en schilderwerk. Bovendien werkt het sneller en scheelt het energie en de inzet van mankracht, wat weer scheelt in de kosten.

Laten demonteren en weer in elkaar zetten

Bent u niet zo handig? Heeft u niet het juiste gereedschap in huis? Laat het demonteren van uw grotere meubels als kasten, bedden en dergelijke door Select Verhuizers doen en weer in elkaar zetten. Er is ook zo’n zelfde service voor het af- en aansluiten van machines, of zelfs voor het in- en uitpakken van huisraad.

Maak het uzelf zo makkelijk mogelijk

Gaat u goed voorbereid verhuizen? En waar zit ‘m nu de kneep? Overweeg wat u zelf wel en wat u zeker niet kan of wil doen. Het minst omvangrijke basispakket is namelijk niet veel duurder dan een “doe-het-zelf-verhuizing“. Voorkom het beschadigen van uw kast of de pasgeschilderde kozijnen in uw nieuwe woning. Laat logistieke planning geen hoofdpijndossier worden. Select Verhuizers weet waar de pijnpunten zitten. Wij weten raad met alle huisraad in elk huis. Lees ook onze verhuistips eens door.

Verhuizen voor ieders budget

Select Verhuizers besteedt de grootst mogelijke zorg aan uw verhuizing. Klein of groot? Select Verhuizers bezorgt u een verhuizing op maat en dat scheelt in de kosten. Eerst inventariseren wij in een adviesgesprek bij u thuis, de omvang van de werkzaamheden, uw wensen, uw mogelijkheden en het budget. Daarmee rekening houdend, stemmen wij met u het aantal werknemers en de te leveren diensten daarop af. Zo betaalt u nooit teveel.

Gaat u akkoord met onze vrijblijvende offerte? Dan worden verhuisdozen in bruikleen gegeven en inpakmaterialen gratis verstrekt. Select Verhuizers zijn snel inzetbaar en kan flexibel plannen. Ook een verhuizing in het weekend behoort tot de mogelijkheden.

Professionele begeleiding van Select Verhuizers

Verhuizen is meer dan vervoeren. Select Verhuizers beschikt over gekwalificeerd personeel dat met alle plezier eventueel uw wasmachine demonteert, de linnenkast weer in elkaar schroeft, of uw TV weer aansluit.

Wij garanderen u dan ook een zorgeloze verhuizing. U houdt u de regie en kosten in eigen hand.

Select Verhuizers werkt met een eenvoudige en transparante formule. Met uitzondering van de verplichte huur van een verhuiswagen, stelt u uw eigen pakket samen. Inhuren van personeel en diensten zijn optioneel en uit te breiden tot een volledige service. Zet zelf een aangename stap terug en laat uw verhuisdag probleemloos verlopen. Zo krijgt u gratis adviezen en argumenten om uw verhuizing uit te besteden?

Het grootste voordeel?

Uw verhuizing bezorgt u geen slapeloze nachten meer. Vraag hier meer informatie of een offerte aan.

Lees ook:

Hoe lang duurt mijn verhuizing?

Hoe lang duurt mijn verhuizing?

12-09-2018

Hoe lang duurt mijn verhuizing? Select Verhuizers legt het aan u uit en helpt u te plannen!

Lees verder
Wat kost mijn verhuizing?

Wat kost mijn verhuizing?

29-08-2018

Wat kost uw verhuizing? Een verhuizing kost tijd en geld. Select Verhuizers geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing!

Lees verder
Select Verhuizers start met woningontruiming

Select Verhuizers start met woningontruiming

08-08-2018

Select Verhuizers breidt de dienstverlening van het Bossche Verhuisbedrijf verder uit

Lees verder
Verschillende soorten verhuisdozen

Verschillende soorten verhuisdozen

25-07-2018

Wist u dat er verschillende soorten verhuisdozen bestaan? Select Verhuizers legt aan u uit welke typen verhuisdozen er zijn!

Lees verder
Verhuizen in de binnenstad

Verhuizen in de binnenstad

12-07-2018

Verhuizen in de binnenstad, hoe doe je dat?

Lees verder
Efficiënt verhuizen doe je zo!

Efficiënt verhuizen doe je zo!

27-06-2018

Select Verhuizers geeft jou een aantal pro tips om je verhuizing zo efficiënt mogelijk te organiseren!

Lees verder
Handige tips voor je verhuizing

Handige tips voor je verhuizing

16-06-2018

Handige tips voor je verhuizing!

Lees verder
Verhuizen in het voorjaar!

Verhuizen in het voorjaar!

18-05-2018

Select Verhuizers Den Bosch geeft je 7 voordelen waarom het voorjaar de beste periode is om te verhuizen!

Lees verder
Select Verhuizers van start!

Select Verhuizers van start!

15-05-2018

Verhuisbedrijf Select Verhuizers Den Bosch van start!

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak