Waarom uw verhuizing uitbesteden? Select Verhuizers
Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Geplaatst door: Marjos van Hazendonk
Eigenaar Select Verhuizers
Linkedin
Geplaatst op: 26-09-2018
Laatst aangepast op: 12-12-2018

Marjos van Hazendonk

Gaat u verhuizen? Welke rol vervult u dan? Bent u de “Doe-Het-Zelver”? Sjouwt u zelf met familie en vrienden met bus, of aanhanger uw spullen van de ene plek naar de andere? Select Verhuizers ziet dat beeld snel veranderen! Meer en meer neemt een verhuisbedrijf taken van u over en bent u zelf “regisseur, of verhuismanager“.

Waarom laten verhuizen?

De grotere omvang van zowel huis als huisraad. Druk met gezin of werk? Het bereiken van een hogere leeftijd? Een verminderde fysieke conditie? Reden te meer om uw verhuizing of deeltaken ervan uit handen te geven. Maar er zijn meer argumenten om onze hulp in te roepen.

Uit handen geven van verhuizing biedt voordelen

Afhankelijk van het Dienstenpakket Verhuizen dat u kiest, krijgt u vele voordelen: 

Door het zware werk uit te besteden heeft u veel gemak op deze stressvolle dag. Inpakken en opruimen, klussen voorafgaand aan de verhuizing, zaken als gas, water, elektra en internet regelen kosten al veel energie. Bovendien moet u de stoffering voor de nieuwe woning ook nog regelen.

Sneller werken door pakketten uit de Verhuisservice

Uw verhuizing verloopt sneller. Dat begint al met de verhuisdozen en inpakmaterialen die u gratis van ons in bruikleen krijgt. De sterke dozen zijn efficiënt stapelbaar, makkelijk en vlug te tillen en te dragen. Zeker door onze professionals. Zij kunnen zelfs ook voor u uw spullen in- en uitpakken, wanneer u deze service afneemt. U kunt dan al uw aandacht richten op het inrichten van uw nieuwe woning.

Zuinig op uw lichaam

U bent wellicht fysiek fit, maar het volbrengen van een verhuizing is toch wel andere koek. Om hetzelfde te presteren als de mannen van Select Verhuizers, moet u toch zeker wel elke dag in de sportschool staan om hen bij te houden. Voorkom een zweepslag of hernia en laat die zware taken over aan onze professionals.

Zet een verhuislift in

Bij verhuizen van en naar etages en hogere verdiepingen is een verhuislift noodzakelijk of gewenst. Zeker als de lift op trapopgang erg smal is! Door een verhuislift voorkomt u beschadigingen aan gebouw en schilderwerk. Bovendien zijn de verhuizers dan minder tijd per man kwijt, wat weer scheelt in de kosten.

Laten demonteren en weer in elkaar zetten

Bent u niet zo handig? Heeft u niet het juiste gereedschap in huis? Laat uw grotere meubels als kasten, bedden en dergelijke door Select Verhuizers uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Er is ook zo’n zelfde service voor het af- en aansluiten van machines, of zelfs voor het in- en uitpakken van uw spullen.

Maak het uzelf zo makkelijk mogelijk

Gaat u goed voorbereid verhuizen? En waar zit ‘m nu de kneep? Overweeg wat u wel zelf en wat u zeker niet kunt of wilt doen. Het minst omvangrijke basispakket is namelijk niet veel duurder dan een “doe-het-zelf-verhuizing“. Voorkom beschadigingen van uw kast of de pasgeschilderde kozijnen in uw nieuwe woning. Laat logistieke planning geen hoofdpijndossier worden. Select Verhuizers weet waar de pijnpunten zitten en zorgt voor een zorgeloze verhuizing. Of u nu in een appartement in de binnenstad woont of in een villa. 

 

Professionele begeleiding van Select Verhuizers

Bij ons krijgt u bovendien begeleiding gedurende het hele traject! Verhuizen is immers meer dan vervoeren. Onze gekwalificeerde medewerkers demonteert met plezier uw wasmachine, schroeft uw linnenkast weer in elkaar of sluit de TV aan. Wij de organisatie van uw verhuizing; u de regie. We werken met een eenvoudige en transparante formule. Met uitzondering van de verplichte huur van een verhuiswagen, stelt u uw eigen pakket samen. Inhuren van personeel en diensten zijn optioneel en uit te breiden tot een volledige service. 

Het grootste voordeel?

Uw verhuizing bezorgt u geen slapeloze nachten meer. Vraag hier meer informatie of een offerte aan.

Lees ook:

Inpakmaterialen verhuizing

Inpakmaterialen verhuizing

11-03-2019

Inpakmaterialen verhuizing

Lees verder
Help! mijn verhuizing loopt vertraging op

Help! mijn verhuizing loopt vertraging op

25-02-2019

Hoe vaak komt het wel niet voor? De dag van verhuizing staat voor de deur, maar ineens komt er een kink in de kabel. De oplevering van uw nieuwe huis is uitgesteld of er is een ongeluk gebeurd.

Lees verder
Kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

Kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

11-02-2019

Kunt u niet gelijk in uw nieuwe huis? En heeft u ter overbrugging tijdelijk opslagruimte nodig? Bij ons staat uw inboedel veilig en droog.

Lees verder
Hoe maakt u een verhuisplanning?

Hoe maakt u een verhuisplanning?

28-01-2019

Goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook bij uw verhuizing: om alles goed te laten verlopen, is een overzichtelijke planning nuttig. Zo krijgt u inzicht in alle zaken die u moet regelen.

Lees verder
Waarom zou u kiezen voor Select Verhuizers?

Waarom zou u kiezen voor Select Verhuizers?

14-01-2019

Een mens verhuist gemiddeld 7 keer in een leven, wij gemiddeld 7 keer per week. Select Verhuizers zet alles op alles voor een zorgeloze verhuizing in regio Den Bosch.

Lees verder
Wanneer heeft u een verhuislift nodig?

Wanneer heeft u een verhuislift nodig?

02-01-2019

Om uw spullen snel, veilig en onbeschadigd te verhuizen, is het soms gewoonweg noodzakelijk om een verhuislift in te zetten. Bijvoorbeeld wanneer uw meubels niet door het trapgat passen.

Lees verder
Kan ik mijn inboedel toch nog in laten pakken?

Kan ik mijn inboedel toch nog in laten pakken?

19-12-2018

Heeft u door een verbouwing of drukke baan zelf geen tijd om al uw bezittingen in en uit te pakken? Ons verhuisbedrijf biedt u een complete in- en uitpakservice. Voor een zorgeloze verhuizing!

Lees verder
Hoe lang duurt mijn verhuizing?

Hoe lang duurt mijn verhuizing?

12-09-2018

Hoe lang duurt mijn verhuizing? Select Verhuizers legt het aan u uit en helpt u te plannen!

Lees verder
Wat kost mijn verhuizing?

Wat kost mijn verhuizing?

29-08-2018

Wat kost uw verhuizing? Een verhuizing kost tijd en geld. Select Verhuizers geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing!

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak