Meubels laten inpakken bij verhuizen
Kan ik mijn inboedel toch nog in laten pakken?

Kan ik mijn inboedel toch nog in laten pakken?

Geplaatst door: Marjos van Hazendonk
Eigenaar Select Verhuizers
Linkedin
Geplaatst op: 19-12-2018

Marjos van Hazendonk

Heeft u nog een verbouwing voor de boeg voordat u kunt verhuizen? Of heeft u een drukke baan, waardoor u zelf niet voldoende tijd heeft om al uw bezittingen in en uit te pakken? Laat Select Verhuizers u helpen. Dan heeft u geen omkijken naar de verhuisdozen. Wij verhuizen uw huis van A tot Z en het enige wat u hoeft te doen is koffie zetten voor onze verhuizers.  

Waarom uw meubels laten in- of uitpakken?

Het leeuwendeel van de mensen kiest ervoor om zelf hun spullen te verpakken. Vaak is dit een bewuste keuze, omdat het kostenplaatje hierdoor aanzienlijk lager uitvalt. Maar tijdens een verhuizing kan er van alles misgaan: het zal je verbazen hoeveel spullen er sneuvelen! Hoe komt dit? Veel mensen hebben geen flauw idee hoe ze bepaalde dingen zo goed mogelijk verpakken. Wat je bij elkaar en vooral wat je beter niet bij elkaar stopt.

Veiligheid van uw spullen

Onze medewerkers weten van aan.. ehh.. inpakken. Dankzij hun ervaring worden al uw dozen op een ordelijke manier ingepakt, gelabeld en vervoerd. Extra breekbare spullen worden beveiligd in speciale dozen en al uw andere spullen komen bij elkaar in verhuisdozen. Indien gewenst zetten onze verhuizers in uw nieuwe huis alles weer netjes op z’n plek. Zo heeft u de handen vrij om alle zaakjes goed te organiseren of heeft u ademruimte om die belangrijke opdracht voor het werk af te maken.

Weken tussen verhuisdozen

Met onze in- en uitpakservice voorkomt u dat u weken tussen de verhuisdozen leeft of werkt. Een paar dagen voor de grote dag pakken we al uw spullen zorgvuldig voor u in. In uw nieuwe droomhuis pakken we alles weer uit en zetten het direct in overleg op de juiste plek. Wilt u een aantal dozen om zelf uw echt persoonlijke dingen in te pakken? Uiteraard is dat geen probleem!

Geen inpakmaterialen in huis halen

Aan zelf inpakken kleeft nog een ander nadeel: u moet zelf alle materialen in huis halen. Denk aan verhuisdozen, afplaktape, labels om op de verhuisdozen te plakken en beschermingsmateriaal. Veel van deze inpakmaterialen krijgt u wel gratis bij Select Verhuizers, maar bij uitbesteden heeft u nergens meer omkijken naar. De verhuizers nemen al het benodigde materiaal zelf mee.

Kleinere kans op beschadigingen

Doordat onze ervaren inpakkers alles vakkundig en zorgvuldig inpakken, is de kans op beschadigingen vele malen kleiner. Maar helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan zijn uw bezittingen tot een bedrag van maar liefst €75.000 verzekerd. Wel moet u rekening houden met een eigen risico van €50.

Wat kost die in-en uitpakservice van jullie?

De belangrijkste vraag die je jezelf nu ongetwijfeld stelt: wat mag het in- of uitpakken van mijn spullen kosten? Helaas is daar geen sluitend antwoord op te geven. Het totale kostenplaatje hangt af van verschillende factoren. zoals de grootte van uw inboedel en het aantal verhuizers waarop u beroep wilt doen. Graag komen we een keer vrijblijvend op bezoek om dit in kaart te brengen.

Zorgeloos uw verhuizing in?

Kopzorgen voor zijn en zelfs genieten van verhuizen? Profiteer van onze in- en uitpakservice. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Lees ook:

Inpakmaterialen verhuizing

Inpakmaterialen verhuizing

11-03-2019

Inpakmaterialen verhuizing

Lees verder
Help! mijn verhuizing loopt vertraging op

Help! mijn verhuizing loopt vertraging op

25-02-2019

Hoe vaak komt het wel niet voor? De dag van verhuizing staat voor de deur, maar ineens komt er een kink in de kabel. De oplevering van uw nieuwe huis is uitgesteld of er is een ongeluk gebeurd.

Lees verder
Kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

Kan ik mijn inboedel tijdelijk opslaan?

11-02-2019

Kunt u niet gelijk in uw nieuwe huis? En heeft u ter overbrugging tijdelijk opslagruimte nodig? Bij ons staat uw inboedel veilig en droog.

Lees verder
Hoe maakt u een verhuisplanning?

Hoe maakt u een verhuisplanning?

28-01-2019

Goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook bij uw verhuizing: om alles goed te laten verlopen, is een overzichtelijke planning nuttig. Zo krijgt u inzicht in alle zaken die u moet regelen.

Lees verder
Waarom zou u kiezen voor Select Verhuizers?

Waarom zou u kiezen voor Select Verhuizers?

14-01-2019

Een mens verhuist gemiddeld 7 keer in een leven, wij gemiddeld 7 keer per week. Select Verhuizers zet alles op alles voor een zorgeloze verhuizing in regio Den Bosch.

Lees verder
Wanneer heeft u een verhuislift nodig?

Wanneer heeft u een verhuislift nodig?

02-01-2019

Om uw spullen snel, veilig en onbeschadigd te verhuizen, is het soms gewoonweg noodzakelijk om een verhuislift in te zetten. Bijvoorbeeld wanneer uw meubels niet door het trapgat passen.

Lees verder
Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Waarom uw verhuizing uitbesteden?

26-09-2018

Gaat u verhuizen? Waarom zou u uw verhuizing uitbesteden? Select Verhuizers legt de voordelen aan u uit!

Lees verder
Hoe lang duurt mijn verhuizing?

Hoe lang duurt mijn verhuizing?

12-09-2018

Hoe lang duurt mijn verhuizing? Select Verhuizers legt het aan u uit en helpt u te plannen!

Lees verder
Wat kost mijn verhuizing?

Wat kost mijn verhuizing?

29-08-2018

Wat kost uw verhuizing? Een verhuizing kost tijd en geld. Select Verhuizers geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing!

Lees verder
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak