Verhuisbedrijf Veghel

U wilt goedkoop verhuizen naar of van Veghel en zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing, dan is Select Verhuizing voor u de aangewezen partij.
De verhuisservice van Select Verhuizing houdt in, dat uw spullen in goede handen zijn, verzekerd zijn, eventueel tijdelijk worden opgeslagen en door de verhuizers correct worden behandeld, met de juiste verhuisdozen en verhuisdekens. U hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen of uw rug te belasten, om zelf zware meubels en machines zonder eigen verhuiswagen te vervoeren. Ideaal, want zo houdt u veel vrije tijd over om een terrasje op de Markt te pakken of de omgeving te verkennen. Select Verhuizing biedt u de juiste checklist verhuizen aan en geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing.

Wat kan Selectverhuizers voor u betekenen 
 
 

Algemene informatie Veghel

Veghel is een dorp en voormalige gemeente met ruim 31.00 inwoners in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Op 1 januari 2017 gingen Veghel, Erp, Zijtaart, Mariaheide, Eerde, Keldonk en Boerdonk, die samen de voormalige gemeente Veghel omvatte met de voormalige gemeenten Schijndel en Sint -Oedenrode fuseren tot de nieuwe gemeente Meierijstad met gezamenlijk 80.000 inwoners.(de zevende gemeente in de provincie, maar in omvang de grootste gemeente in Noord Brabant).

Waar komen wij zoal in Veghel

Select Verhuizing is niet alleen werkzaam in het centrum van Veghel, maar u komt ons ook tegen in de wijken en buurtschappen als de Bunders, Leest, Middegaal, Zuid, ‘t Ven, Dorshout, Havelt, Kempkens, Driehuizen, Hazelberg, Bus, Beukelaar, Heuvel, en Zondveld, Ham en Bolst. Uiteraard kunt u ons ook vinden in de omliggende plaatsen:verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Verhuistips voor particulieren in Veghel

Bij een verhuizing dient u te worden uitgeschreven bij uw huidige gemeente en te worden ingeschreven bij uw nieuwe gemeente Meierijstad. Uw persoonlijke verhuizing wordt dan ook verwerkt in de Basisregistratie Personen.
Na uw inschrijving bij de gemeente Meierijstad, wordt u ook automatisch uitgeschreven bij uw oude gemeente en ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging. Bovendien worden de volgende instanties geïnformeerd, nadat uw verhuizing door de gemeente Meierijstad is verwerkt:

Ook indien u verhuist binnen dezelfde gemeente, dient u natuurlijk ook uw adreswijziging door te geven. Via de volgende link kunt u gemakkelijk uw verhuizing doorgeven. Zie: verhuizing gemeente Meierijstad. Verhuist u naar Veghel vanuit het buitenland, lees dan de informatie over vestiging vanuit het buitenland naar gemeente Meierijstad.

Denkt u ook aan het zo vroegtijdig mogelijk doorgeven van uw adreswijziging naar de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Bouwmarkten in Veghel

Wanneer u gaat verhuizen, zal u altijd iets te klussen hebben. Gordijnrails, sanitaire accessoires, opbergschappen aanbrengen, gereedschap en ga zo maar verder.
Hieronder volgen zoekmogelijkheden naar bouwmarkten in uw nieuwe woonplaats:

Wij kunnen voor elk budget een passende oplossing bieden!

In het kader van onze transparante formule hebben wij een simpel en overzichtelijk tarievenschema ontwikkeld. Het schema bestaat uit een drietal zorgvuldig berekende pakketten die passen bij het gros van de desbetreffende huishoudens.

Deze pakketten omvatten het feitelijk verhuizen; d.w.z. het vervoeren van uw huisraad van het oude adres naar het nieuwe adres. Uiteraard worden alle zaken geplaatst daar waar u ze wilt hebben.

Bakwagen plus 2 verhuizers

Halve dag € 600,- *

Hele dag   € 1150,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 3 verhuizers

Halve dag €   825,- *

Hele dag   € 1500,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Drie verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 4 verhuizers

Halve dag €   1100,- *

Hele dag   € 2000,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Vier verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Tarieven huren opslagruimte

Kunt u na het verlaten van uw oude woning niet direct uw nieuwe woning betrekken? Of kan uw inboedel niet direct in uw woning worden geplaatst? Dat is geen probleem!

Dit zijn zaken die bij erg veel verhuizingen spelen. Om die reden hebben wij speciale opslagunits die u kunt huren. Daarin kan een deel of uw gehele inboedel worden opgeslagen.

Inhoud opslagruimte Duur Tarief per maand
tot 10 m³ per maand € 75,- per maand
tot 20 m³ per maand € 150,- per maand
tot 30 m³ per maand € 225,- per maand
tot 40 m³ per maand € 300,- per maand
tot 50 m³ per maand € 375,- per maand
tot 60 m³ per maand € 450,- per maand
> 60 m³ per maand  Op aanvraag


Uw box is altijd toegankelijk tijdens kantooruren en op zaterdag tot 12 uur. U dient hiervoor wel echter minimaal 24 uur van tevoren een afspraak te maken. Voor de toegang rekenen wij wel een handling-fee van €25,- per bezoek.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing binnen Boxtel

J Poot


5

"Heel fijn bedrijf, wat snel en netjes werkt"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Select Verhuizers start met woningontruiming

Select Verhuizers breidt de dienstverlening van het Eindhovens Verhuisbedrijf verder uit

Lees verder
Overzicht

Verhuistips voor bedrijven in Veghel

Veghel heeft zich ontwikkeld tot een groot werkgelegenheidscentrum in de provincie Noord-Brabant. Veghel wordt in haar visie beschouwd als een regionaal centrum voor werkgelegenheid, dienstverlening en voorzieningen.
Er zijn in Veghel ruim 2.750 bedrijven gevestigd; het aantal arbeidsplaatsen bedraagt bijna 30.000. Het werkloosheidspercentage in de regio ligt bijna 2% lager dan het landelijk gemiddelde.
De regio Eindhoven mag dan hoog op de werkgelegenheidsladder scoren, maar Veghel laat zien, dat men hier de handjes ook echt uit de mouwen steekt met grote bedrijven binnen haar grenzen als Mars Nederland, Sligro Food Group, Jumbo Supermarkten, Kuehne+Nagel, DHL, DMV (Friesland-Campina), De Heus, Vanderlande Industries, Cehave Landbouwbelang, Maison van den Boer, Hutten Catering en Agrifirm.
Dat de groei in Meierijstad er nog lang niet uit is, wordt bewezen door de verdere ontwikkelingen van specifieke bedrijventerreinen, waarbij ondernemingen elkaar versterken.

Natuurlijk kunt u ons voor bedrijfsverhuizingen dan ook vinden op de bedrijfsterreinen in en rondom Veghel, zoals De Amert, Dorshout, De Dubbelen, Doornhoek, Oude Haven, Eikelkamp-Zuidkade, Oliemolen, het Heuvelplein (autoboulevard) , Molenakker (Erp.
Voor informatie omtrent alle bedrijventerreinen in de gemeente Meierijstad zie: bedrijventerreinen.

Gaat u uw bedrijf of instellingen verhuizen naar Veghel? Geef het door via: Kamer van Koophandel. U dient de adreswijziging tijdig (binnen een week) doorgeven.
Ook wanneer er meer dan een week voorbij is, moet u de adreswijziging nog melden. Het nalaten heeft mogelijk gevolgen voor bijvoorbeeld de aansprakelijkheid van uw bedrijf. Uw adreswijziging geldt pas zodra deze is doorgevoerd in het Handelsregister. Eerder kunt u zich er niet op beroepen.

Indien u zich zowel persoonlijk, alsmede als bedrijf vestigt op één woon-en-werkadres, dient u dit tevens door te geven aan de gemeente van uw nieuwe woonplaats.
Zie: verhuizing gemeente Meierijstad.

Vergeet niet om uw adreswijziging zo vroegtijdig mogelijk door te geven aan de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Deze instanties hebben vaak lange tijd nodig om omzettingen in te plannen, al dan niet aangevuld met het installeren van noodzakelijke apparatuur. Natuurlijk aangevuld met zakelijke relaties en (ondernemers)verenigingen: (te denken aan uitkeringsinstanties collegae, werkgeversverenigingen, banken, schadeverzekeraars, etc..)

Deze relaties kunt u ook op één website regelen, maar daar zijn wel wat kosten aan verbonden Zie: KijkMijnHuis

Wellicht kunt u ook informatie inwinnen of uw bedrijf aansluiten bij een ondernemersvereniging in Veghel, zoals CVO-Veghel, Veghels Midden- en Kleinbedrijf of het Platform Ondernemend Meierijstad  (POM).

Hoe gaan wij te werk?

 1. Vraag vrijblijvende offerte aan
 2. Binnen 24 uur afspraak gemaakt
 3. Binnen 48 uur een offerte
 4. Zorgeloze verhuizing

Tarieven zakelijke verhuizing

Vrachtwagen

€ 869,- per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen met chauffeur
 • Eén verhuizer
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW 

Verhuiswagen

€ 495,87 per dagdeel

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuizer

€ 37,19 per uur

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuizer 
 • Minimale afname 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuislift

€ 164,46 per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Verhuislift
 • Excl. operator á € 37,19 p/uur
 • Geen transportkosten onder de 20 km
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW

Handige links in Veghel

Via de websites www.drimble.nl/agenda en www.lokaaltotaal.nl/meierijstad kunt meer te weten komen over wat Veghell en de gemeente Meierijstad u te bieden heeft op het gebied van sport, cultuur, recreatie en overig verenigingsleven, van Basketbalvereniging Gege Attacus tot Dierenopvangcentrum Hokazo.

Voor het zoeken naar informatie omtrent het dichtstbijzijnde, of meest passende onderwijs voor uw kinderen, verwijzen wij u naar:

Bronnen

https://www.meierijstad.nl/home/alle-onderwerpen_3130/product/verhuizing-doorgeven_400.html
https://www.meierijstad.nl/home/alle-onderwerpen_3130/product/inschrijving-bij-gemeente-vanuit-het-buitenland_460.html
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/
https://www.google.nl/maps/search/veghel,+bouwmarkten/@51.6133867,5.5246146,13.25z
https://www.karwei.nl/vestigingen/zoek-op-kaart
https://www.gamma.nl/bouwmarkten/zoek-op-kaart
https://www.praxis.nl/store-finder
https://www.meierijstad.nl/home/bedrijventerreinen_3217/
https://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/wijziging-doorgeven/adres-wijzigen/
https://www.meierijstad.nl/home/alle-onderwerpen_3130/product/verhuizing-doorgeven_400.html 
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/
https://vhs.kijkmijnhuis.nl/#/
www.cvo-veghel.nl  
http://www.vmk-veghel.nl/
http://www.vitaalveghel.nl/ondernemersverenigingen/
http://www.platformondernemendmeierijstad.nl/
https://drimble.nl/agenda/gemeente/meierijstad/
https://www.scholenopdekaart.nl/
https://www.keuzegids.org/ol/gidsen/mbo15/locatiecheck
http://www.kiesjestudie.nl/
https://www.zorgkaartnederland.nl/?zoekterm=veghel
http://www.sportwijzer.nl/sportverenigingen/veghel.html


Select Verhuizers aan het werk in Veghel

Select Verhuizers Eindhoven
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak