Verhuisbedrijf Rijen

U wilt goedkoop verhuizen naar of van Rijen en zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing, dan is Select Verhuizing voor u de aangewezen partij.
De verhuisservice van Select Verhuizing houdt in, dat uw spullen in goede handen zijn, verzekerd zijn, eventueel tijdelijk worden opgeslagen en door de verhuizers correct worden behandeld, met de juiste verhuisdozen en verhuisdekens. U hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen of uw rug te belasten, om zelf zware meubels en machines zonder eigen verhuiswagen te vervoeren. Ideaal, want zo houdt u veel vrije tijd over om een terrasje te pakken of de omgeving in de natuurgebieden “De Boswachterij Dorst”, “De Duiventoren” en “De Woeste Zee” te verkennen. Select Verhuizing biedt u de juiste checklist verhuizen aan en geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing.
verhuizing.

Wat kan Selectverhuizers voor u betekenen 

Algemene informatie Rijen

Rijen is de grootste plaats van de Nederlandse gemeente Gilze en Rijen, gelegen in de Baronie van Breda, in de provincie Noord Brabant. Ook bevindt zich het gemeentehuis van de gemeente Gilze en Rijen zich in Rijen, dat is gelegen ten noorden van de A58, tussen Breda en Tilburg. Op 4 augustus 2017 had het dorp 16.765 inwoners. De andere kern van de gemeente, Gilze, ligt ten zuiden van de A58 en heeft ongeveer 10.000 inwoners. Aanvankelijk was Rijen een buurtschap van het Gilze, maar groeide door de opkomende leerindustrie uit tot een grotere plaats.Toen in 1944 het gemeentehuis in Gilze werd verwoest, verplaatste men de zetel naar het grotere Rijen.

Ook vindt u er de grootste militaire luchtbasis op het vliegveld. Sinds 1952 vestigden de heren Curtius en Verschuren er de firma Curver Plastics en houdt er nog steeds haar hoofdkantoor. Op het later ontwikkelde bedrijventerrein ten zuidoosten van Rijen, vestigde zich Ericson, een producent van bedrijfstelefooncentrales en later software, dat op haar top werkgelegenheid bood aan 1450 mensen.In Gilze is mediaconcern Audax gevestigd, dat werk biedt aan ongeveer 750 medewerkers.

Waar komen wij zoal in Rijen

Select Verhuizing is niet alleen werkzaam in de dorpskern van Rijen, maar vindt u ons ook in de kern Gilze en de buurtschappen Molenschot, Hooge Aard, Raakeind, Verhoven, Horst, Bolberg, Weilensend en Vossenberg. Ook komt u ons tegen in de omliggende plaatsen:verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Verhuistips voor particulieren in Rijen

Bij een verhuizing dient u te worden uitgeschreven bij uw huidige gemeente en te worden ingeschreven bij uw nieuwe gemeente Gilze-en-Rijen. Uw persoonlijke verhuizing wordt dan ook verwerkt in de Basisregistratie Personen.
Na uw inschrijving bij de gemeente Gilze-en-Rijen, wordt u ook automatisch uitgeschreven bij uw oude gemeente en ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging. Bovendien worden de volgende instanties geïnformeerd, nadat uw verhuizing door de gemeente Gilze-en-Rijen is verwerkt:

Ook indien u verhuist binnen dezelfde gemeente, dient u natuurlijk ook uw adreswijziging door te geven. Via de volgende link kunt u gemakkelijk uw verhuizing doorgeven. Zie: verhuizing gemeente Gilze-en-Rijen

Verhuist u naar Rijen vanuit het buitenland, lees dan de informatie over vestiging vanuit het buitenland naar gemeente Gilze-en-Rijen.
Denkt u ook aan het zo vroegtijdig mogelijk doorgeven van uw adreswijziging naar de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Bouwmarkten in Rijen

Wanneer u gaat verhuizen, zal u altijd iets te klussen hebben. Gordijnrails, sanitaire accessoires, opbergschappen aanbrengen, gereedschap en ga zo maar verder.
Hieronder volgen zoekmogelijkheden naar bouwmarkten in uw nieuwe woonplaats:

Wij kunnen voor elk budget een passende oplossing bieden!

In het kader van onze transparante formule hebben wij een simpel en overzichtelijk tarievenschema ontwikkeld. Het schema bestaat uit een drietal zorgvuldig berekende pakketten die passen bij het gros van de desbetreffende huishoudens.

Deze pakketten omvatten het feitelijk verhuizen; d.w.z. het vervoeren van uw huisraad van het oude adres naar het nieuwe adres. Uiteraard worden alle zaken geplaatst daar waar u ze wilt hebben.

Bakwagen plus 2 verhuizers

Halve dag € 600,- *

Hele dag   € 1150,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 3 verhuizers

Halve dag €   825,- *

Hele dag   € 1500,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Drie verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 4 verhuizers

Halve dag €   1100,- *

Hele dag   € 2000,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Vier verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Tarieven huren opslagruimte

Kunt u na het verlaten van uw oude woning niet direct uw nieuwe woning betrekken? Of kan uw inboedel niet direct in uw woning worden geplaatst? Dat is geen probleem!

Dit zijn zaken die bij erg veel verhuizingen spelen. Om die reden hebben wij speciale opslagunits die u kunt huren. Daarin kan een deel of uw gehele inboedel worden opgeslagen.

Inhoud opslagruimte Duur Tarief per maand
tot 10 m³ per maand € 75,- per maand
tot 20 m³ per maand € 150,- per maand
tot 30 m³ per maand € 225,- per maand
tot 40 m³ per maand € 300,- per maand
tot 50 m³ per maand € 375,- per maand
tot 60 m³ per maand € 450,- per maand
> 60 m³ per maand  Op aanvraag


Uw box is altijd toegankelijk tijdens kantooruren en op zaterdag tot 12 uur. U dient hiervoor wel echter minimaal 24 uur van tevoren een afspraak te maken. Voor de toegang rekenen wij wel een handling-fee van €25,- per bezoek.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing Berlicum Spierings

Fam. Spierings


5

"Voor een goede prijs hebben wij de beste service gehad! "

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Select Verhuizers start met woningontruiming

Select Verhuizers breidt de dienstverlening van het Eindhovens Verhuisbedrijf verder uit

Lees verder
Overzicht

Verhuistips voor bedrijven in Rijen

Natuurlijk kunt u ons voor bedrijfsverhuizingen ook vinden op de bedrijfsterreinen in en rondom Rijen, zoals o.a. Midden-Brabant-Poort, Haansberg en broekakkers

Gaat u uw bedrijf of instellingen verhuizen naar Rijen? Geef het door via: Kamer van Koophandel. U dient de adreswijziging tijdig (binnen een week) doorgeven.
Ook wanneer er meer dan een week voorbij is, moet u de adreswijziging nog melden. Het nalaten heeft mogelijk gevolgen voor bijvoorbeeld de aansprakelijkheid van uw bedrijf. Uw adreswijziging geldt pas zodra deze is doorgevoerd in het Handelsregister. Eerder kunt u zich er niet op beroepen.

Indien u zich zowel persoonlijk, alsmede als bedrijf vestigt op één woon-en-werkadres, dient u dit tevens door te geven aan de gemeente van uw nieuwe woonplaats.
Zie: verhuizing gemeente Gilze-en-Rijen

 Vergeet niet om uw adreswijziging zo vroegtijdig mogelijk door te geven aan de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Deze instanties hebben vaak lange tijd nodig om omzettingen in te plannen, al dan niet aangevuld met het installeren van noodzakelijke apparatuur. Natuurlijk aangevuld met zakelijke relaties en (ondernemers)verenigingen: (te denken aan uitkeringsinstanties collegae, werkgeversverenigingen, banken, schadeverzekeraars, etc..)

Deze relaties kunt u ook op één website regelen, maar daar zijn wel wat kosten aan verbonden Zie: KijkMijnHuis

Wellicht kunt u ook informatie inwinnen of uw bedrijf aansluiten bij een ondernemersvereniging in Rijen, zoals Betrokken Ondernemers Rijen

Hoe gaan wij te werk?

 1. Vraag vrijblijvende offerte aan
 2. Binnen 24 uur afspraak gemaakt
 3. Binnen 48 uur een offerte
 4. Zorgeloze verhuizing

Tarieven zakelijke verhuizing

Vrachtwagen

€ 869,- per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen met chauffeur
 • Eén verhuizer
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW 

Verhuiswagen

€ 495,87 per dagdeel

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuizer

€ 37,19 per uur

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuizer 
 • Minimale afname 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuislift

€ 164,46 per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Verhuislift
 • Excl. operator á € 37,19 p/uur
 • Geen transportkosten onder de 20 km
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW

Handige links in Rijen

Op de site www./toerlezjoere.nl en www.lokaaltotaal.nl leest u meer over uitgaan, wonen en leven, evenementen en cultuur, en verenigingsleven in Gilze en Rijen. Van “Kunstatelier Kamphuis” tot “Schilderclub De Boodschap”.

Voor het zoeken naar informatie omtrent het dichtstbijzijnde, of meest passende onderwijs voor uw kinderen in Rijen, verwijzen wij u naar:

Bronnen

https://www.gilzerijen.nl/verhuizen.html
https://www.gilzerijen.nl/verhuizenvanuithetbuitenland.html
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/
https://www.google.nl/maps/search/rijen,+bouwmarkten/@51.5966798,4.9082801,14z/data=!3m1!4b1
https://www.karwei.nl/vestigingen/zoek-op-kaart= https://www.gamma.nl/bouwmarkten/zoek-op-kaart https://www.praxis.nl/store-finder
https://www.gilzerijen.nl/bedrijventerreinen.html
https://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/wijziging-doorgeven/adres-wijzigen/
https://www.gilzerijen.nl/verhuizen.html
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/ https://vhs.kijkmijnhuis.nl/#/
http://www.borijen.nl/
https://toerlezjoere.nl/
https://lokaaltotaal.nl/gilze-en-rijen
https://www.scholenopdekaart.nl/ https://www.keuzegids.org/ol/gidsen/mbo15/locatiecheck http://www.kiesjestudie.nl/ https://www.zorgkaartnederland.nl/?zoekterm=rijen http://www.sportwijzer.nl/sportverenigingen/rijen.html


Select Verhuizers aan het werk in Rijen

Select Verhuizers Eindhoven
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak