Verhuisbedrijf Kaatsheuvel

U wilt goedkoop verhuizen naar of van Kaatsheuvel en zoekt u een verhuisbedrijf voor uw verhuizing, dan is Select Verhuizing voor u de aangewezen partij.
De verhuisservice van Select Verhuizing houdt in, dat uw spullen in goede handen zijn, verzekerd zijn, eventueel tijdelijk worden opgeslagen en door de verhuizers correct worden behandeld, met de juiste verhuisdozen en verhuisdekens. U hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen of uw rug te belasten, om zelf zware meubels en machines zonder eigen verhuiswagen te vervoeren. Ideaal, want zo houdt u veel vrije tijd over om een terrasje te pakken of de omgeving van het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen te verkennen. Select Verhuizing biedt u de juiste checklist verhuizen aan en geeft u inzicht in de kosten van uw verhuizing.

Wat kan Selectverhuizers voor u betekenen 

Algemene informatie Kaatsheuvel

Kaatsheuvel is een dorp, gelegen tussen Waalwijk en Tilburg met 16.000 inwoners in de gemeente Loon op Zand in Noord-Brabant.Gezamenlijk hebben zij ongeveer 23.000 inwoners.
De naam Kaatsheuvel werd vroeger, rond 1500 Ketshovel genoemd. De bewoners leefden in die tijd van turfwinning. Er werd een turfvaart gegraven, maar deze verzandde, wat het einde betekende van de turfwinning. De turfstekers waren tevens keuterboeren. Gelegen in de Langstraat werd vooral in de negentiende en twintigste eeuw de schoenindustrie de belangrijkste economische bron van inkomsten. Rond 1890 waren er 134 schoenmakers. De meeste monumentale panden in het dorp zijn dan ook in deze periode van bloei gebouwd. Inmiddels drijft de economie vooral op het wereldberoemde attractiepark De Efteling, omdat de schoenindustrie uitweek naar lage-lonen-landen. Ook het westelijk gelegen Nationaal Park De Loonse En Drunense Duinen, ligt voor een groot gedeelte op het grondgebied van Kaatsheuvel en Loon-Op-Zand.

Waar komen wij zoal in Kaatsheuvel

Select Verhuizing is niet alleen werkzaam in het dorpscentrum van Kaatsheuvel, maar u kunt ons ook vinden in de buurtschappen Berndijk, van Heeswijkstraat, Hooge Zandschel, Sprangsevaart, Gasthuisstraat-West, De Zwijgertjes, Pannehoef, 't Rooie Dorp en De Els. Ook komt u ons tegen in de omliggende plaatsen:verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Verhuistips voor particulieren in Kaatsheuvel

Bij een verhuizing dient u te worden uitgeschreven bij uw huidige gemeente en te worden ingeschreven bij uw nieuwe gemeente Loon op Zand. Uw persoonlijke verhuizing wordt dan ook verwerkt in de Basisregistratie Personen.
Na uw inschrijving bij de gemeente Loon op Zand, wordt u ook automatisch uitgeschreven bij uw oude gemeente en ontvangt u binnen 5 werkdagen een bevestiging. Bovendien worden de volgende instanties geïnformeerd, nadat uw verhuizing door de gemeente Loon op Zand is verwerkt:

Ook indien u verhuist binnen dezelfde gemeente, dient u natuurlijk ook uw adreswijziging door te geven. Via de volgende link kunt u gemakkelijk uw verhuizing doorgeven. Zie: verhuizing gemeente Loon op Zand

Verhuist u naar Kaatsheuvel vanuit het buitenland, lees dan de informatie over vestiging vanuit het buitenland naar gemeente Loon op Zand.
Denkt u ook aan het zo vroegtijdig mogelijk doorgeven van uw adreswijziging naar de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Bouwmarkten in Loon op Zand

Wanneer u gaat verhuizen, zal u altijd iets te klussen hebben. Gordijnrails, sanitaire accessoires, opbergschappen aanbrengen, gereedschap en ga zo maar verder.
Hieronder volgen zoekmogelijkheden naar bouwmarkten in uw nieuwe woonplaats:

Wij kunnen voor elk budget een passende oplossing bieden!

In het kader van onze transparante formule hebben wij een simpel en overzichtelijk tarievenschema ontwikkeld. Het schema bestaat uit een drietal zorgvuldig berekende pakketten die passen bij het gros van de desbetreffende huishoudens.

Deze pakketten omvatten het feitelijk verhuizen; d.w.z. het vervoeren van uw huisraad van het oude adres naar het nieuwe adres. Uiteraard worden alle zaken geplaatst daar waar u ze wilt hebben.

Bakwagen plus 2 verhuizers

Halve dag € 600,- *

Hele dag   € 1150,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 3 verhuizers

Halve dag €   825,- *

Hele dag   € 1500,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Drie verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Bakwagen plus 4 verhuizers

Halve dag €   1100,- *

Hele dag   € 2000,- *

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is inbegrepen?

 • 20 km rondom uw huidige adres
 • Eén verhuiswagen
 • Vier verhuizers
 • Gratis dozen
 • Halve dag is 4 uur
 • Hele dag is 8 uur
 • 21% BTW

Tarieven huren opslagruimte

Kunt u na het verlaten van uw oude woning niet direct uw nieuwe woning betrekken? Of kan uw inboedel niet direct in uw woning worden geplaatst? Dat is geen probleem!

Dit zijn zaken die bij erg veel verhuizingen spelen. Om die reden hebben wij speciale opslagunits die u kunt huren. Daarin kan een deel of uw gehele inboedel worden opgeslagen.

Inhoud opslagruimte Duur Tarief per maand
tot 10 m³ per maand € 75,- per maand
tot 20 m³ per maand € 150,- per maand
tot 30 m³ per maand € 225,- per maand
tot 40 m³ per maand € 300,- per maand
tot 50 m³ per maand € 375,- per maand
tot 60 m³ per maand € 450,- per maand
> 60 m³ per maand  Op aanvraag


Uw box is altijd toegankelijk tijdens kantooruren en op zaterdag tot 12 uur. U dient hiervoor wel echter minimaal 24 uur van tevoren een afspraak te maken. Voor de toegang rekenen wij wel een handling-fee van €25,- per bezoek.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing Rosmalen Den Bosch

Pascale Tielens


5

"Ik zou Select Verhuizers zeker aanbevelen"

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Select Verhuizers start met woningontruiming

Select Verhuizers breidt de dienstverlening van het Eindhovens Verhuisbedrijf verder uit

Lees verder
Overzicht

Verhuistips voor bedrijven in Kaatsheuvel

Natuurlijk kunt u ons voor bedrijfsverhuizingen ook vinden op de bedrijfsterreinen in en rondom Kaatsheuvel, zoals de Kets op bedrijvenpark Kaatsheuvel, of De Hoogt in Loon op Zand.
Gaat u uw bedrijf of instellingen verhuizen naar Kaatsheuvel? Geef het door via: Kamer van Koophandel. U dient de adreswijziging tijdig (binnen een week) doorgeven.
Ook wanneer er meer dan een week voorbij is, moet u de adreswijziging nog melden. Het nalaten heeft mogelijk gevolgen voor bijvoorbeeld de aansprakelijkheid van uw bedrijf. Uw adreswijziging geldt pas zodra deze is doorgevoerd in het Handelsregister. Eerder kunt u zich er niet op beroepen.

Indien u zich zowel persoonlijk, alsmede als bedrijf vestigt op één woon-en-werkadres, dient u dit tevens door te geven aan de gemeente van uw nieuwe woonplaats.
Zie: verhuizing gemeente Loon op Zand

Vergeet niet om uw adreswijziging zo vroegtijdig mogelijk door te geven aan de volgende instanties, in verband met het regelen en inplannen van de omzetting werkzaamheden:

Deze instanties hebben vaak lange tijd nodig om omzettingen in te plannen, al dan niet aangevuld met het installeren van noodzakelijke apparatuur. Natuurlijk aangevuld met zakelijke relaties en (ondernemers)verenigingen: (te denken aan uitkeringsinstanties collegae, werkgeversverenigingen, banken, schadeverzekeraars, etc..)

Deze relaties kunt u ook op één website regelen, maar daar zijn wel wat kosten aan verbonden Zie: KijkMijnHuis

Wellicht kunt u ook informatie inwinnen of uw bedrijf aansluiten bij een ondernemersvereniging in Kaatsheuvel, zoals de Kaatsheuvelse Ondernemers Sociëteit of de Stichting Ondernemend Loon-op Zand (SOL)

Hoe gaan wij te werk?

 1. Vraag vrijblijvende offerte aan
 2. Binnen 24 uur afspraak gemaakt
 3. Binnen 48 uur een offerte
 4. Zorgeloze verhuizing

Tarieven zakelijke verhuizing

Vrachtwagen

€ 869,- per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen met chauffeur
 • Eén verhuizer
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW 

Verhuiswagen

€ 495,87 per dagdeel

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuiswagen
 • Twee verhuizers
 • 20 km vanaf Select Verhuizers
 • Gedurende 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuizer

€ 37,19 per uur

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Eén verhuizer 
 • Minimale afname 4 uur
 • Excl. 21% BTW

Verhuislift

€ 164,46 per dag 

* Tarief is richtprijs vraag vrijblijvend een specifieke offerte aan

Wat is hierbij inbegrepen?

 • Verhuislift
 • Excl. operator á € 37,19 p/uur
 • Geen transportkosten onder de 20 km
 • Gedurende 8 uur
 • Excl. 21% BTW

Handige links in Kaatsheuvel

Via de website www.vvvkaatsheuvel.nl en www.lokaaltotaal.nl kunt u meer te weten komen over wat Kaatsheuvel en de gemeente loon op Zand te bieden heeft en maakt het zoeken naar bijvoorbeeld winkelen, fietsen, wandelen, kunst en Galeriën, het Bourgondische leven en allerlei evenementen en verenigingen in en rond Kaatsheuvel een stuk makkelijker. Van Videofilmclub LAS’79 tot Wandelsportvereniging Hart van Brabant.
Voor het zoeken naar informatie omtrent het dichtstbijzijnde, of meest passende onderwijs voor uw kinderen, verwijzen wij u naar:

Bronnen

https://www.loonopzand.nl/verhuizen/
https://www.loonopzand.nl/verhuizen-uit-buitenland/
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/
https://www.google.nl/maps/search/kaatsheuvel,+bouwmarkten/@51.6544119,5.0293671,14.25z
https://www.karwei.nl/vestigingen/zoek-op-kaart
https://www.gamma.nl/bouwmarkten/zoek-op-kaart
https://www.praxis.nl/store-finder
https://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/wijziging-doorgeven/adres-wijzigen/
https://www.loonopzand.nl/verhuizen/
https://www.postnl.nl/ontvangen/doorsturen-en-bewaren/verhuisservice/
https://vhs.kijkmijnhuis.nl/#/
https://www.koskaatsheuvel.nl/
http://www.sol-loonopzand.nl
https://www.vvvkaatsheuvel.nl/nl/activiteitenkaart/evenementen
http://lokaaltotaal.nl/loon-op-zand
https://www.scholenopdekaart.nl/
https://www.keuzegids.org/ol/gidsen/mbo15/locatiecheck
http://www.kiesjestudie.nl/
https://www.zorgkaartnederland.nl/?zoekterm=kaatsheuvel
http://www.sportwijzer.nl/sportverenigingen/kaatsheuvel.html


Select Verhuizers aan het werk in Kaatsheuvel

Select Verhuizers Eindhoven
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak