Woningontruiming - Woning ontruimen? Select Verhuizers!

Speciale ontruiming

Steeds vaker komt het voor dat er wordt gekozen voor speciale ontruiming. Het laten uitvoeren van een (woning-)ontruiming haalt schaamte, stress en verdriet weg bij de bewoner(s) of familieleden. Dit voorkomt het onnodig hoog oplopen van emoties en escalaties.

Select Verhuizers heeft een ervaren en zeer discreet team dat weet wat gevraagd wordt in het geval van een speciale ontruiming. Zij begrijpen wat er gevraagd wordt in een dergelijke situatie en voeren de ontruiming en bijkomende werkzaamheden nauwkeurig en discreet uit. Zo is de ontruiming voor u een zorg minder!

Oorzaken van speciale ontruiming

Zoals omschreven komen er vaak emoties kijken bij de speciale ontruiming van een woning. Het verdriet van het overlijden van een familielid of problemen in de privé- of werksfeer zijn hier duidelijke voorbeelden van.

Oorzaken van speciale ontruiming zijn:verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

Waarom speciale ontruiming overlaten aan Select Verhuizers?

Wanneer wordt er gekozen voor het laten ontruimen van een woning? Select Verhuizers heeft inmiddels ervaren dat de aanleidingen ontzettend uiteenlopen. Van het verwezenlijken van een droom als emigreren tot het verhuizen naar een verpleeghuis of zelfs het overlijden van de bewoner. Over het algemeen komen er dus veel emoties kijken bij het ontruimen van uw woning. Voor Select Verhuizers dan ook reden te meer om deze met de allergrootste zorg te behandelen!

Waarom een woningontruiming uitbesteden?

Wat gebeurt er met de inboedel?

Samen met u bespreken we de bestemming van de inboedel. Deze kan namelijk op veel verschillende manieren worden verwerkt na het leegruimen van de woning.

Hierbij enkele opties wat de nieuwe bestemming kan worden van uw inboedel:

Verhuizen inboedel

Verhuizen wij de inboedel naar de nieuwe woning of naar de woning van een familielid of kennis? Dan volgen wij de vaste werkwijze zoals bij een particuliere verhuizing. Het leveren van verhuisdozen, de inpakservice en het transport veilig inpakken van meubilair behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van onze verhuizers. U leest meer hierover op de pagina particuliere verhuizingen.

Tijdelijke opslag

Is er niet direct ruimte om de inboedel een nieuwe bestemming te geven? Select Verhuizers heeft opslagruimten in eigen beheer en kan uw inboedel dan ook voor u opslaan. Bewaakte en vochtvrije stalling van uw inboedel geven u de gewenste tijd en ruimte. U leest meer hierover op de pagina opslag en transport.

Veilinghuis

Inboedel verkopen via een veilinghuis? Dat klinkt u misschien vreemd in de oren maar dat is het allang niet meer. Kunstvoorwerpen en antiek zijn nog altijd ontzettend populair onder verzamelaars. Waarom zou u er niet voor kiezen om deze om te zetten in liquide middelen die aan u en uw familie ten goede komen? Select Verhuizers zorgt voor het aanbieden van de stukken bij het veilinghuis en de opbrengsten ontvangt u natuurlijk nadat de veiling heeft plaatsgevonden!

Doneren aan goed doel of kringloop

Select Verhuizers zorgt bij zoveel mogelijk stukken voor een “tweede leven”. Middels het doneren van bruikbare eigendommen krijgen deze een goede bestemming. U kunt een goed doel van uw keuze aangeven of wij brengen het onder bij vaste partners op dit gebied. Dit zijn de Vincentius Vereniging en kledingbank in ‘s-Hertogenbosch. Beide organisaties zetten zich in voor inwoners van de gemeente ‘s-Hertogenbosch die zich onder armoedegrens bevinden.

Scheiden en afvoeren van de rest afvalstromen

Nadat alle waardevolle stukken en bruikbare goederen een nieuwe bestemming hebben gekregen blijft er altijd een deel van de inboedel over die als restafval kan worden beschouwd. Voor een milieuvriendelijke verwerking zorgen wij voor een scheiding van deze afvalstromen. Dat is niet alleen goed voor het milieu overigens, het zorgt tevens voor zo laag mogelijke kosten.

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing in Oirschot

Henk-Jan en Mieke van Wilgen


5

"Helder advies, goedkoop, offerte in een dag. "

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Gaat u verhuizen? Waarom zou u uw verhuizing uitbesteden? Select Verhuizers legt de voordelen aan u uit!

Lees verder
Overzicht

Informeer of maak vrijblijvend een afspraak

Bent u benieuwd of wij voor u de ideale partner zijn voor de speciale ontruiming van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of maak een afspraak voor een bezoek aan de te ontruimen woning. Wij kunnen dan direct met u de werkzaamheden bespreken en nemen desgewenst een checklist met u door. U krijgt direct een goed beeld bij Select Verhuizers en wij kunnen u een geheel vrijblijvend een prijsindicatie af geven. Indien wij direct de werkzaamheden goed in kaart kunnen brengen kan er tevens direct een reservering worden gemaakt zodat de afhandeling binnen de gewenste tijdspanne wordt uitgevoerd.

De voordelen van Select Verhuizers


Veilig en verzekerd transport

Veilig en verzekerd transport

Wij denken met u mee!

Wij denken met u mee!

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Gras en Groen

Particuliere verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Zakelijke verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Tarieven

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak