Woningontruiming - Woning ontruimen? Select Verhuizers!

Woningontruiming

Wilt u een woning laten ontruimen? Select Verhuizers kan naast het uitvoeren van uw verhuizing ook deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Bij het ontruimen van een woning komen vaak meer werkzaamheden kijken dan uitsluitend het verhuizen van de inboedel. Bij ontruimingen kan Select Verhuizers u volledig ontzorgen en dan bedoelen wij ook echt ontzorgen!

Een kleine greep uit de dienstverlening op het gebied van woningontruimingen:verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch
verhuizen Den Bosch

De meest complete dienstverlening bij uw woningontruiming

Geeft u de ontruiming van de woning uit handen? Dan kunnen wij ook echt alle werkzaamheden bij u wegnemen. De dienstverlening beperkt zich niet alleen tot het verhuizen van de inboedel, maar daar begint het natuurlijk wel mee. Bij particuliere verhuizing leest u meer over hoe zorgvuldig wij uw verhuizing organiseren en uitvoeren.

Werkwijze bij de ontruiming van uw woning

Geen enkele woningontruiming is hetzelfde. Gelukkig kunnen wij op basis van onze ervaring wel werken met een uitgebreide checklist waardoor er geen werkzaamheden vergeten worden. Tijdens een vrijblijvend bezoek luisteren wij aandachtig naar uw wensen en nemen vervolgens de checklist met u door. Op basis daarvan ontvangt u kosteloos en dus geheel vrijblijvend een offerte passende bij uw situatie.

Gaat u akkoord met de offerte? Dan ontvangt u een bevestiging en een tijdsplanning voor de werkzaamheden. Daardoor bent u ervan verzekerd dat de uiteindelijke oplevering plaatsvindt op de afgesproken datum. Dit geeft u zekerheid en zorgt voor een besparing doordat kosten die voortkomen uit het aanhouden van de woning ten einde komen.

Verwijderen van inboedel en goederen

Samen met u bespreken we de bestemming van de inboedel. Verhuisd deze mee naar een nieuwe woning of wordt de inboedel in het geval van het overlijden van de woningbezitter verdeeld over meerdere familieleden? Wij zorgen dat alles veilig en onbeschadigd op de nieuwe bestemming aan komt.

Voor hetgeen dat niet direct een nieuwe bestemming krijg gaan wij opzoek naar een passende oplossing. Waardevolle bezittingen worden door onze specialisten uitgeselecteerd, besproken met betrokkenen en pas daarna aangeboden bij een veilinghuis. Inkomsten van de veilig komen uiteraard ten goede aan de eigenaar, directe familieleden of executeur testamentair.

De overige inboedel wordt gedoneerd aan goede doelen zoals de kledingbank, de Vincentius Vereniging in ‘s-Hertogenbosch of worden als afvalstromen gescheiden. Wij ontruimen de woning dus op een milieubewuste wijze!

De woning terugbrengen in oude staat

Bij het verlaten van een huurwoning is het vaak een vereiste om deze terug te brengen in de oude staat. Aanpassingen of zelfs verbeteringen aan de woning dienen ongedaan te te worden gemaakt. Select Verhuizers zorgt ervoor dat de woning geheel conform afspraken met verhuurder of makelaar wordt opgeleverd.

Wij voeren de volgende werkzaamheden voor u uit:

Schoonmaken van woning, opstal en tuin

Is de woning weer helemaal teruggebracht in de oude of gewenste staat? Dan begint Select Verhuizers met de schoonmaak van de woning. Dit kan in overleg met betrokkenen bezemschoon betekenen of juist dat er intensieve schoonmaakwerkzaamheden zijn. Het verwijderen van bijvoorbeeld nicotine aanslag, kalk of vetresten kunnen wij bij u uit handen nemen.

Vergeet niet dat ook buitenshuis vaak het nodige te doen is. De schuur, het tuinhuis of de tuin nemen wij eveneens graag voor u onder handen.

Oplevering van de woning

Zijn alle werkzaamheden met betrekking tot de woningontruiming uitgevoerd, dan leveren wij deze samen met u op. Tenzij u ook dit uit handen wilt geven. In dat geval zorgen wij voor een correcte oplevering aan de makelaar of verhuurder. Meterstanden worden voor u opgenomen en ontvangt u uiteraard netjes via de mail. Select Verhuizers ontzorgt u dus zoals gezegd compleet!

Vrijblijvende afspraak

Referenties

Verhuizing van 's-Hertogenbosch naar Zaltbommel

Mevrouw Kemps


5

"Volledig advies. Nemen letterlijk bijna alles uit je handen."

Lees verder
Overzicht

Nieuwsberichten

Waarom uw verhuizing uitbesteden?

Gaat u verhuizen? Waarom zou u uw verhuizing uitbesteden? Select Verhuizers legt de voordelen aan u uit!

Lees verder
Overzicht

Informeer of maak vrijblijvend een afspraak

Bent u benieuwd of wij voor u de ideale partner zijn voor het ontruimen van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of maak een afspraak voor een bezoek aan de te ontruimen woning. Wij kunnen dan direct met u de werkzaamheden bespreken en nemen desgewenst een checklist met u door. U krijgt direct een goed beeld bij Select Verhuizers en wij kunnen u een geheel vrijblijvend een prijsindicatie af geven. Indien wij direct de werkzaamheden goed in kaart kunnen brengen kan er tevens direct een reservering worden gemaakt zodat de afhandeling binnen de gewenste tijdspanne wordt uitgevoerd.

De voordelen van Select Verhuizers


Veilig en verzekerd transport

Veilig en verzekerd transport

Wij denken met u mee!

Wij denken met u mee!

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Zorgvuldige planning en voorbereiding

Gras en Groen

Particuliere verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Zakelijke verhuizing

Lees meer
Gras en Groen

Tarieven

Lees meer
Contactinformatie
Vertel het verder
Vrijblijvende afspraak